A gólöröm új dimenziója Philips okostévékkel

2014-07-22 22:04

A focirajongók számára sokkal nagyobb élmény lehet ezentúl egy-egy meccs; ehhez elég letölteniük egy androidos készülékeken, illetve iPhone-on és iPaden használható applikációt – illetve vásárolniuk egy Philips okostévét, ha még nincs nekik. Így ha szeretnénk új dimenziókba emelni a szurkolást vagy épp a bíró fennhangon való szidását, távirányító helyett a mobilunkat vagy a táblagépünket szorongatva érdemes leülnünk a tévé elé meccset nézni. Az alkalmazás letöltése után ki kell választanunk kedvenc csapatunkat, és az okostévé az adott válogatott zászlójának vagy mezének színeivel világítja meg a falat. De változatosságot is vihetünk a megjelenített árnyalatokba, ha az egymás ellen játszó mindkét csapatot megjelöljük, így a tévé az adott színekkel világítja meg a két csapat térfelét. Ha nem találjuk kedvenceink zászlaját a kínálatban, letölthetjük a Philips oldaláról.

Tűzijátékkal ünnepelhetjük csapatunk győzelmét

Ha kedvenc csapatunk lövése a kapuba talál, a focilabda ikonra kattintva különleges fényjátékot kapunk, de választhatjuk a tűzijáték ikont is gólörömünk vagy a választott csapat győzelme felett érzett elégedettségünk kifejezésére. Az alkalmazás egy sárga és egy piros lap ikont is kínál: ezekkel kifejezhetjük, hogy egyetértünk-e a bíró döntésével, vagy mi súlyosabb (vagy épp kevésbé súlyos) büntetéssel sújtottuk volna az adott játékost. Sőt, mi is elindíthatjuk a hullámot a nézőtéren.

Azonnal megoszthatjuk a gólörömünket barátainkkal

Ha azonnal tudatni akarjuk a baráti körrel, akik épp szintén a meccset nézik valahol, mennyire örülünk a gólnak, vagy milyen dühösek vagyunk az ellenfél szabálytalankodása miatt, az applikáción keresztül is megoszthatjuk velük ezt a Facebookon, a Twitteren vagy e-mailben. Képernyőképet is készíthetünk, amelyet csatolhatunk a bejegyzés vagy üzenet mellé. Ha hangosan szeretünk szurkolni, próbáljuk ki a Voice módot: ennek alkalmazásakor a fényjáték a tévé előtt ülők hangerejének erősödésének megfelelően intenzívebbé válik. Az applikáció használatához a Philips Ambient okostévé 2011-es vagy újabb modellje szükséges.

2014-07-22 22:04