Univerzális távirányító projektorhoz

2014-04-23 18:21

Az SMK-Link Electronics tavaly piacra dobta a világ legelső univerzális távirányítóját projektorokhoz. Segítségével a termékbemutatókon, konferenciákon és prezentációk alkalmával nem kell a laptop billentyűzetét nyomogatni ahhoz, hogy továbbléptethessünk a diákban. Elegendő egy elegáns mozdulattal rámutatni a gépre a távirányítóval, és már jön is a következő ábra vagy fotó. Az univerzális távirányító különösen hasznos, ha több projektort is használunk, és sosem találjuk, illetve összekeverjük azok távirányítóit.

Számtalan testreszabási lehetőség

A 29,99 dollárba (6700 forintba) kerülő távirányítót rengeteg testreszabási lehetőséggel látták el, és számtalan féle LCD- és DLP-projektorral párosítható, így kiválóan helyettesíti az elveszett vagy megrongálódott projektor-távirányítókat. Az univerzális távirányító széles kódkönyvtárral rendelkezik, így többféle márkájú projektorral használható, illetve magától a készüléktől is meg tudja tanulni annak kezelési technológiáját. Támogatja többek közt a 3M, a BenQ, a Boxlight, a Canon, a Casio, a Christie, Dell, a Dukane, az Eiki, az Epson, a Hitachi, a HP, az InFocus, a JVC, a Mitsubishi, a NEC, az Optoma, a Panasonic, a Phillips, a Pioneer, a Polaroid, a Polyvision, a Samsung, a Sanyo, a Sharp, a Smart, a Sony, a Toshiba, a Vidikron és a Viewsonic projektorokat.

Letisztult, esztétikus kialakítás

Az SMK-Link Electronics Corporation egy kaliforniai székhelyű vállalat, amely a távirányítókon kívül más fogyasztói elektronikai eszközöket, illetve vezeték nélküli termékeket is gyárt. Az univerzális projektor-távirányító kialakítása letisztult, színe szürke. A felületén helyet kapó 24 gomb szintén szürke, fehér ikonokkal, kivéve a középső, kék Select billentyűt. A ki- és bekapcsoló, illetve az oda-vissza léptető gombokon kívül helyet kapott rajta többek közt egy zoomolásra, hangerőszabályzásra, elnémításra, illetve a menühöz való visszatérésre használható billentyű is.

2014-04-23 18:21