A megbízható Philips univerzális távirányító

2018-09-09 6:33

A Philips márkanév garanciát jelent a vásárlók számára az elektronikai cikkek tömkelegében. Nevéhez megbízhatóság és minőség párosul. A szórakoztató elektronikai cikkek gyártásában is élenjár a holland alapítású cég más névóriásokat megelőzve. Mérnökeik számos innovatív termékkel rukkoltak már elő, így bátran ajánljuk a Philips univerzális távirányítókat is, mert a vállalat a tervezés során szem előtt tartja termékei hatékony és könnyű használhatóságát is.

 

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor idő előtt tönkremegy a távirányítónk vagy elkopnak, beragadnak és kihullanak a gombok a helyükről, használhatatlanná téve a távvezérlést. Ha ennek szeretnénk elejét venni és Philips termékekkel rendelkezünk, válasszunk egy megbízható, minőségi darabot utánpótlásra, keresgéljünk a Philips termékei között.

 

Egy konkrét Philips termékhez keresel utánpótlást? Vagy netán úgy döntöttél, hogy lecserélnéd Philips termékeid távirányítóit egyetlen univerzális eszközre, mellyel kezelheted elektronikai berendezéseidet?

 

Segítünk döntésedben néhány gondolattal, mely esetleg még nem jutott eszedbe idáig.

 

Mellettük szól, hogy egyetlen eszköz fogja felváltani a lakásban felhalmozódó, ide-oda kallódó távirányítók sokaságát. Nem kell majd keresgélni és hiábavalóan nyomkodni a TV csatornaváltáshoz a digitális műholdvevő távirányítóját. Nem kell észben tartani, hogy melyiket hová tettük, hogy melyiket hogyan kell használni, egyazon forma, elrendezés és a megszokott gombok lesznek minden fajta használat során a kezünkben. Csak egyetlen távirányítóhoz kell elemet vagy akkumulátort vásárolnunk, utóbbi esetében a feltöltés is rövidebb időt vagy eszközt fog igényelni, így a környezetvédelemhez is hozzájárulhatunk.

 

Aggódsz, hogy nehéz lesz váltani a különböző berendezések használata között? Ahhoz hogy egy bizonyos elektronikai cikkhez használhassuk távirányítónkat, annak infravörös jelzéseket kell küldenie a használandó eszközhöz, hogy létrejöhessen a kettő között a kommunikáció. Ehhez beleprogramozott kódolások szükségesek és váltani kell a különböző eszközök kódjai között. Viszont nem kell minden alkalom során külön bepötyögni az eszköz kódját vagy típusát, mert ezt egy gombnyomással ki tudjuk váltani. Így még ha áruk magasabb is az egyetlen készülékhez használható társaikhoz képest, a Philips univerzális távirányító kezelése gyors és kényelmes lesz.

2018-09-09 6:33