IPTV és egyéb távirányítók

2018-03-11 11:54

Nálunk széles választékban találsz utángyártott univerzális, IPTV és egyéb távirányítókat.

 Az IPTV előnye, hogy helyi LAN hálózaton, vagy interneten keresztül nézhetünk műsorokat, és ezen kívül a kommunikáció is kétirányú. Így sokkal több lehetőségünk van a szórakozás tekintetében. Ma már rengeteg műsor érhető el a számunkra, így mindenki megtalálja a kívánt csatornát. Ahhoz azonban, hogy szórakozásunk felhőtlen legyen szükségünk van egy IPTV távirányítóra. Mi ebben vagyunk segítségedre. 

Folyamatosan nő a termékpalettánk, így érdemes később is visszanézned, ha most nem találtad meg azt, amit keresel. Reális áron elérhető távirányítónk segítségével biztos, hogy jó döntés nálunk vásárolnod. Nálunk könnyedén megtalálod azt a típust, amit keresel, de ha kérdésed van keress minket bátran online. Igyekszünk minél hamarabb válaszolni. Az egyes típusoknál az a jó, hogy nem kell kódolni az adott készülékhez, mert a régi, gyári távirányítóval kompatibilisek, így felesleges vesződéstől kímélheted meg Magadat. Ugyanúgy működik, mint a gyári távirányító, és természetesen minden gombja ugyanúgy megtalálható a távirányítón. Ráadásul sok esetben elemcsere esetén sem felejti el a kódot. A távirányítókba érdemes akkumulátor helyett elemeket választanod, mert ezeknek nagyobb a feszültségük és kisebb az önkisülésük is. 

VálasszIPTV és egyéb távirányítók közül, hogy kényelmesen használhasd újra a televíziót. Ezen kívül ajánljuk figyelmedbe a többi kategóriát is: fali konzolok, porzsákok, laptop töltők. Használd bátran a keresőnket is, ha például egy bizonyos típust keresel. Ennek segítségével könnyen megtalálhatod azt, amit éppen keresel.

Ne feledd hétköznap, online folyamatosan rendelkezésedre állunk és már 790 Ft-tól megoldjuk a kiszállítást posta ponton történő átvétel esetén. Akár átvételkor, akár banki átutalással is tudsz nálunk fizetni. A vételár már tartalmazza az általános forgalmi adót és fontos, hogy a valós mobilszámodat add meg, hogy kapcsolatba tudjunk Veled azonnal lépni, ha probléma van a szállítással. Természetesen más célra nem használjuk fel a telefonszámodat. 

Keress minket bátran, hogy segíthessünk!

2018-03-11 11:54