Itt a Samsung új okos távirányítója

2014-06-12 20:01

Megjelent a Samsung legújabb okostévés távirányítója. A Samsung Smart Remote mozgásvezérléssel működik, egyszerűen kezelhető és ergonomikus kialakítású. Segítségével könnyedén irányíthatjuk az otthoni szórakoztatóközpontot.

Megjelent a Samsung Smart Remote, a Samsung okostávirányítója. A cég legújabb okostévéjének kipróbálásakor nem a kiváló képminőség vagy a stílus kápráztatja el leginkább a felhasználókat, hanem ez az okos kis kütyü. Különösképp azokat, akik nem passzívan szeretnek ülni a kanapén, és nézni kedvenc műsorukat, hanem ki akarják használni a készülék nyújtotta összes lehetőséget. Az egyszerűen használható, stílusos és ergonomikus 2014-es újdonság segítségével könnyedén irányítható a tévé/DVD-lejátszó/Blu-ray-lejátszó-kombó, és már maga a használat is élményt nyújt, nemcsak a tartalom, amit nyerünk vele.

A távirányítónak több változata létezik

távvezérlő többféle okostévével kapható; ezek legolcsóbb változata az UNH6400 sorozat. A Samsung Smart Remote-nak több változata létezik: egyes tévékhez például fekete, másokhoz az ezüst változata jár, kép a képben funkcióval; az ausztráliai verzión pedig egy Foci gomb is helyet kapott. Az utóbbi pár évben az LG több mozgásvezérlős, a Nintendo Wii rendszeréhez hasonló távirányítót is piacra dobott, amelyek lenyűgözték a felhasználókat: segítségükkel egy kurzor mozgatásával lépkedhetünk ikonról ikonra – ez főként a kifejezetten nagy képernyős televíziók esetén nagy segítség.

A Samsung továbbfejlesztette az LG ötletét

A Samsung most az LG ötletéből merített, de egyben tovább is fejlesztette azt. A Samsung Smart Remote precízebben működik, mint elődei – nem kell megráznunk az eszközt ahhoz, hogy aktiváljuk a kurzort, mint az LG modelljeinél, mindössze rá kell helyeznünk a hüvelykujjunkat a touchpadre. Ezen kívül egy standard négyirányú kurzor található a szép, íves formájú távirányítón, amely Bluetooth-kapcsolattal kommunikál a tévével. De ha a mi készülékünk nem kompatibilis ezzel az újdonsággal, a Samsung rengeteg egyéb egyszerűen használható távirányítót is kínál. Széles választékot találhatunk belőlük a HDplanet oldalán, és ha innen rendelünk, akár már másnap meg is kapjuk legújabb kütyünket.

2014-06-12 20:01