JVC távirányítók

2018-07-29 8:53

Új televízió távirányítót keres, de első sorban a készülékére szűrne rá, típusnak megfelelően, mielőtt elkezdi az univerzális távirányítóinkat listázni? Nos, ha a készüléke JVC, bizony ennél jobb helyen nem is járhatna, hiszen webshopunk a JVC távirányítókból bizony igen széleskörű kínálatot vonultat fel, nem véletlen, hogy büszkén vállaljuk, a HDplanet oldalon vannak a JVC távirányítók Magyarország a legnagyobb választékban! Újra cserélné a régit, mert elkopott, vagy épp eltörött? Ne habozzon, használja a készülékkeresőnket, s gyorsan, igényeinek megfelelően szűrheti akár egész weboldalunkat!

Érdekesség a cég háttértörténetéből: a JVC, vagyis teljes nevén Victor Campany of Japan Limited egy olyan japán székhelyű cég, mely elsősorban az elektronikai cikkek mellett tette le a voksát. Alapítását tekintve elég tekintélyes múltra nézhet vissza, hiszen az alapítás 1927-hez köthető, s a kezdetekben a televíziós korszak előtt még a gramofongyártásban jeleskedtek. Ezt követően azonban áttértek a rádiókra, majd a televíziókra, s bizony ez volt az  cég, ami mindenki előtt kifejlesztette a VHS kazettarendszert (1975), így kétség sem férhet hozzá, bizony a fejlesztések bizony élen járnak a JVC háza táján! Kell ennél több érc a JVC, mint márka mellett?

Ne habozzon hát, válasszon kedvére és készülékének megfelelően a felkínált JVC távirányítóink közül, s élvezze a távolról vezérelhető televízió kényelmes érzését!

2018-07-29 8:53