LG smart tv távirányító

2018-03-17 16:43

Az LG készülékek és tartozékaik a kiváló minőséget képviselik a piacon. Természetesen sok jó márka állít elő termékeket ezen a piacon, melynek köszönhetően mindenki válogathat ízlése szerint. Amit azonban fontos megjegyezni, hogy az LG hatalmas múltra tekint vissza az elektronikus eszközök gyártása, illetve fejlesztése és nem utolsó sorban forgalmazása terén. Ennek köszönhetően óriási tapasztalattal rendelkeznek és ezt érdemes szem előtt tartanunk, ha őket választjuk. 

Ezen az aloldalon a LG smart tv távirányítók érhetőek el. Ám szeretnénk egy kicsit a LG-ről közre adni információt mielőtt kitérnénk a távirányítókra, mely márka 1957-re vezethető vissza, jóllehet a Goldstarból 1995-ben született meg. A cég megalapítója, a koreai Ku Inhö éjszakánként rádióhallgatással töltötte idejét, mely különlegességnek számított, hiszen ebben az időben Koreában még nem voltak meg a feltételek a rádió gyártásához. Ez volt akkoriban a legfejlettebb hírközlő eszköz. A cég neve kezdetben Goldstar volt. Akkoriban a LG smart tv távirányító még elképzelhetetlen álomnak bizonyult. Mihez is kellett volna akkoriban távirányító? A dél-koreai cég egyébként elsőként alapított leányvállalatot külföldön. Ezen kívül az első hazájában a tekintetben, hogy elsőként lépte át az 100 millió dolláros exportból származó forgalmat. Ők voltak az elsők, akik hazájukban ügyfélszolgálatot hoztak létre. Az LG Electronic köztudottan a fogyasztói elektronika, háztartási termékek, telekommunikációs eszközök gyártásának iparán belül működik. Így természetesen nemcsak LG smart tv távirányító gyártásával foglalatoskodik, hanem elég tág piacot fed le.

Nálunk a távirányítók óriási kínálatban érhetőek el. Vannak gyári és utángyártott verziók is. Ráadásul a programozással sem kell vesződnöd, mert előre be van programozva a távvezérlő. Csak bele kell helyezni az elemet és használni. Természetesen fontos, hogy kompatibilis változatot rendelj meg, néhány klikkelés segítségével. Ebben mi is segítségedre vagyunk, keress minket bátran.

2018-03-17 16:43