Porszívó porzsák - sokkal könnyebben kezelhető, mint régen

2018-09-07 6:40

Porszívó porzsák - sokkal könnyebben kezelhető, mint régen


Míg néhány évtizeddel ezelőtt egy porszívó porzsák ürítés eszméletlen nagy kosszal és kényelmetlenséggel járt, addigra ma már a legtöbb ilyen kiegészítő cseréje csak néhány mozdulatot vesz igénybe.


Léteznek például mikroszálas textil és papír porszívó porzsákok is, melyek általában több kiszereléses csomagban kaphatóak, s a legtöbb esetben jár hozzájuk egy motorvédő és egy mikroszűrő is, hogy megakadályozzák a por visszajutását.


Kaphatóak eldobható, illetve környezetbarátabb, mosható porszívó porzsákok is, melyek behelyezése csak néhány másodpercet, s kicserélésük is csak egy mozdulatot vesz igénybe. A mosható porzsákok esetében érdemes a zsák kiürítését olyan helyen végezni, ahol jól jár a levegő, legyen ez az udvar, vagy az erkély, de mivel praktikusan vannak ezek is kialakítva már, így nem csinálnak akkora koszt, mint régebben.


Természetesen a porszívó porzsákok is rendelkeznek a megfelelő szűrőkkel már, így már nem vezetik vissza a port a bútorokra ahogy régebben, emiatt működésileg már nem lehet ilyen szempontból különbséget tenni a tartályos és a zsákos porszívók között.


Míg az utóbbinál a porszívó zsákot időnként cserélni vagy mosni kell, addig a tartályos porszívót minden egyes használat után ki kell takarítani, hogy a benne lévő tisztító rendszer hatékonyan tudjon működni.


Emiatt az, hogy porzsákos vagy tartályos porszívót választunk, csak az egyéni preferenciánkon múlik. Így aki nem akarja minden takarítás után kimosni a tartályos porszívóját, annak a porszívó porzsákokat ajánljuk, mert ezeket néhány másodperc alatt ki- és be lehet tenni, s elég őket általában fél-egy évente cserélni, így nem is okoznak nagy kiadást.


Webáruházunkban rengeteg féle porszívó porzsákot talál a különféle porszívókhoz, így érdemes a termékek alatti leírást megnézni, ahol felsoroltuk az összes olyan márkájú és típusú porszívót, mellyel kompatibilisek a porzsákok. Így biztosan illeni fog majd a kiválasztott porszívó porzsák az otthon lévő készülékéhez.

2018-09-07 6:40