Áruházunk 2023. június 1-11 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Hírek, cikkek

2018-10-01 6:56
Ha a készüléke beltéri egységgel rendelkezik, akkor a tökéletes távkapcsoló megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha elhatározza, hogy felfedezi a boltok kínálatát, akkor készüljön fel rá, hogy egy idő- és energiaigényes vállalkozásnak néz elébe. Szerencsére van alternatív megoldás is, ez pedig a webáruházból történő rendelés.
2018-09-30 6:58
Ha tönkrement a régi távkapcsolója vagy esetleg az új készülékéhez szeretne beszerezni egyet, akkor az LG Smart TV távirányító remek döntés. A márka neve alatt megszülető termékek rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek, amit kevés gyártó tud elmondani.
2018-09-27 6:54
Kevés ember van a világon, aki ne ismerné a Panasonic márkát, hiszen az idők során rengeteg féle elektronikus berendezés látott napvilágot a neve alatt. Többek között televíziókat, hi-fi tornyokat és egyéb műszaki cikkeket is köszönhetünk a gyártónak, de a sorból természetesen a Panasonic távirányító sem hiányozhat.
2018-09-24 6:46
A tajvani Asus cég már lassan 30 éve foglalkozik különféle hardveres eszközök gyártásával, így nem meglepő, ha itthon is rengeteg ember választja az Asus laptopokat, melyek nemcsak kedvező áron biztosítanak megfelelő felhasználói élményt, de rendeltetésszerű használat esetén igen sokáig bírják a kiképzést.
2018-09-22 6:49
HP laptopokat szinte mindenhol látni, legyen az iroda, egyetem, közigazgatási intézmény vagy épp egy orvosi rendelő. Ez nem meglepő, hiszen a HP lassan már 80 éve gyártja a különféle számítógépes és egyéb hardvereket, melyek már igen sok generációt szolgáltak ki az elmúlt évtizedekben.
2018-09-19 6:43
A régi kocka alakú monitorok nemcsak kis képernyővel rendelkeztek, de rengeteg helyet is foglaltak el az asztalon. Szerencsére ez már a múlté, hiszen a mai nagy felbontású képernyők felváltották a régi modelleket.
2018-09-16 6:51
Manapság rengeteg féle TV kapható a boltokban, amik már a luxus igényeket is könnyen ki tudják elégíteni. Az viszont biztos, hogy a ki- és bekapcsoláshoz, illetve a csatornaváltáshoz szükség van távirányítóra. Ha meghibásodott a régi és egy újat szeretne beszerezni, akkor a technika TV távirányító remek választás.
2018-09-12 6:38
  Rengeteg porszívómárka létezik a háztartási kisgépek piacán, lerakhatjuk a voksunkat ismert és kevésbé ismert márka mellett is. Igényeinket összegezve billenhet a mérleg a hosszabb élettartam és a strapabíróság felé. De választhatunk inkább kedvezőbb árú és szép megjelenésű porszívókat, illetve lehet szempont a kevésbé zajos vagy a kényelmes kialakítás is.
2018-09-10 6:35
A televízió elhelyezése a lakásban problémát jelenthet sokunk számára. Megvásároltuk a hatalmas szélességű, lapos TV készülékünket, de aztán az is fontos, hogy élvezhető legyen a családi TV nézés, ne legyen se túl közel, se túl távol a képernyő és ne legyen útban a lakásban közlekedők számára. Mindezért érdemes praktikus elhelyezést találni számára, ami nem utolsó sorban még esztétikus látványt is nyújt.
2018-09-09 6:33
A Philips márkanév garanciát jelent a vásárlók számára az elektronikai cikkek tömkelegében. Nevéhez megbízhatóság és minőség párosul. A szórakoztató elektronikai cikkek gyártásában is élenjár a holland alapítású cég más névóriásokat megelőzve.
Oldalak:
1
 
2
 
3
 
4
  ...
24