Hírek, cikkek

2018-08-15 8:51
Mondhatni, a Funai tv távirányító a tökéletes társ bárki számára, ha éppen új távvezérlést keres készülékéhez, és nem csupán azért, mert szinonima nevén akár univerzális televízió távirányítóként is nevezhetjük a Funai tv távirányítókat, hanem azért is, mert roppant könnyen lehet vezérelni, s a készülékével sem tart évezredekig, míg összehangolja.
2018-08-06 8:49
Mondanunk sem kell, az LG használói nem véletlenül ragaszkodnak az LG termékekhez, hiszen elmondható, hogy igen hosszú életű és folyamatosan fejlesztett termékeket dob piacra a márka. Ha azonban Önnél is eljött az a sorsfordító pillanat, mikor a tévé készülékéről elmondható, túlélte a távirányítót, ne habozzon, széles LG távirányító kínálatunkból a készülékének megfelelőt kiválasztani!
2018-08-04 8:48
A több, mint 70 éves dél-kóreai székhelyű elektronikai berendezéseket forgalmazó LG céget talán nem kell bemutatnunk, hiszen legalább egy LG termék biztosan található az Ön otthonában is. Ez nem meglepő, mert az LG az egyik legismertebb és legkeresettebb otthoni elektronikai gépek és kiegészítők forgalmazója már több, mint 81 országban szerte a világon.
2018-08-02 8:47
Van, aki véletlenül megolvasztja a forró radiátoron, van akinek a gyerekei koptatták rajtuk növekvő fogacskáikat, s van aki valahogy elveszíti a Panasonic TV távirányítókat. Bármelyik miatt is kereste fel Távirányító webáruházunkat, hatalmas kínálatunknak köszönhetően Ön is biztosan megtalálja azt a modellt, mely kompatibilis otthoni tévé készülékével.
2018-08-01 8:46
Napjainkban a legtöbb távkapcsoló már számos márkájú tévéhez kompatibilis, így egyre könnyebb megtalálni azt a modellt, mely összeillik otthoni tévé készülékével. A Technika Smart TV távirányítók között rengeteg olyan modell található, melyekkel egyaránt lehet többek között Orion, Sanyo, Hyundai, Hitachi, Luxor, Kendo és Universum típusú tévéket is távolról kezelni.
2018-07-30 8:45
A kisgyermekesek tudják, hogy mekkora nagy élvezet egy néhány hónapos kisbabának csócsálnia a lakásban lévő elektromos készülékek távirányítóit, emiatt megeshet, hogy újat kell beszerezni, hogy újra kényelmesen tudja a család kezelni a szórakoztató vagy használati elektronikai berendezéseket. Szerencsére nem kell aggódni, ma már lehet külön kapni távirányítókat.
2018-07-29 8:53
Új televízió távirányítót keres, de első sorban a készülékére szűrne rá, típusnak megfelelően, mielőtt elkezdi az univerzális távirányítóinkat listázni? Nos, ha a készüléke JVC, bizony ennél jobb helyen nem is járhatna, hiszen webshopunk a JVC távirányítókból bizony igen széleskörű kínálatot vonultat fel, nem véletlen, hogy büszkén vállaljuk
2018-07-29 8:52
Kedves Vásárlónk, köszöntjük a távirányító webshopunk oldalán, amennyiben itt van, azt jelenti, hogy éppen egy távvezérlésre van szüksége, ehhez pedig a legjobb segítséget Nálunk találja, hiszen széleskörű kínálatunkban bizony igyekeztünk mindent lefedni, a márkák legjavától a ritkábban használt típusokig, amihez pedig nem lenne kimondott távirányítónk (szűk típusokra korlátozva), azoknak bőven akad választási lehetőség az univerzális televízió távirányítóink között!
2018-07-29 8:42
Nemsokára eljön a nyár, beköszönt a nagy hőség, így ideje előkotorni a szekrényből a klíma távirányítóját, és ellenőrizni, még minden rendeltetésszerűen használható-e, nem ment tönkre a hónapokig tartó szünet alatt, amíg senki nem nyomkodta.
2018-07-29 8:40
Olcsó, mégis tökéletes minőségű és működésű Samsung távirányítót keres? Nos, a jó hírünk, hogy megtalálta a tökéletes webáruházat személyünkben, ugyanis itt, a HDplanet online polcain több, mint száz típust kínálunk megvételre, Önnek csupán ki kell választania a biztos befutót.
Oldalak:
1
 
2
 
3
 
4
 
5