HDPlanet.eu partnerprogram

HDplanet.eu partnerprogram

Mire jó a Partnerprogram?
Amennyiben rendelkezel saját weboldallal, és hirdetési felületet tudsz biztosítani a www.HDplanet.eu számára, anyagi ráfordítás nélkül pénzt kereshetsz velünk oly módon, hogy a tőled érkező vásárlók után jutalékot fizetünk neked. A Partnerprogramhoz való csatlakozás ingyenes, önkéntes és teljesítménytől független.

Hogyan működik?
Az oldal alján található Partnerprogram regisztrációs felületen regisztrálj, melyről kapsz egy e-mailt a regisztrációt érvényesítő kóddal. A kód érvényesítését követően lépj be a Belépés menüben, majd a Partnerprogram helyén megjelenő Rendelések menüben megtalálod a saját fiókodat.

Az itt található bannerek közül szabadon választhatsz, melyiket teszed ki a honlapodra, az a fontos, hogy a bannerhez azt az egyedi linket rendeld hozzá, melyet a fiókodban találsz, mert ez alapján tudjuk azonosítani a tőled érkező vásárlókat.

Partner felületedet a nap 24 órájában elérheted, bármikor követheted a vásárlásokat és az általa generált jutalékot.

A jutalékos rendszer
Minden, a honlapodról érkező generált és kifizetett vásárlás után a vásárlás összegéből ha Áfás céged van 20%, ha Áfa mentes akkor 16% jutalékot fizetünk neked. A jutalék minden termékre érvényes, a postaköltség kivételével. A jutalékot 5.000 forint, azaz ötezer forint érték felett fizetjük ki, átutalással, számla ellenében. A kifizetést neked kell kérned.

A jutalék összege mindaddig megszakítás nélkül gyűlik, amíg el nem éri az 5.000 forintos számlázási értékhatárt, tehát nem nullázódik le év végén, vagy más alkalommal, kivéve természetesen a beszámlázást, mely után ismét nulla forintról indul a jutalék gyűjtése.


A megszerezhető jutaléknak nincsen határértéke mindaddig, amíg annak megszerzése bizonyíthatóan nem károkozás céljából történik.

A jóváírásokat, jutalékokat, kifizetéseket folyamatosan ellenőrizzük. Bármilyen, a rendszerrel szembeni károkozás vagy jogtalan előny illetve vagyongyarapodás céljából történő manipuláció, cselekmény, próbálkozás esetén fenntartjuk a jogot a jóváírások és kifizetések azonnali felfüggesztésére, kivizsgálására és szükség esetén a vétkes Partner azonnali kizárására. A döntése ellen fellebbezésnek és jogorvoslatnak helye nincsen.

Partnerprogram regisztráció

A partnerprogramba való belépéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!
Amennyiben már regisztrált honlapunkon, akkor az űrlap kitöltése előtt kérjük, jelentkezzen be honlapunkra!

Az Ön e-mail címe:
Jelszó:
Jelszó újra:
Az Ön neve/Cégnév:
Kapcsolattartó neve:
Telefonszáma:
Honlap URL címe:
Regisztráció típusa:
Milyen felületeken, weboldalakon fogja promótálni weboldalunkat:
Postázási cím:
Ország:
Irányítószám, város:
Utca, házszám: