Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:
4 810 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 5 (1)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft

Einhell porzsákok

Einhell porzsákok

Unalmas már a sok porcica, szöszmösz, morzsa? Bármerre járunk a lakásban, új "háziállatok” vannak? Akadályt gördítenek a boldogság, nyugodt pihenés elé, kellemetlenné teszik az életét? Kegyetlen pormacskák! Mindenhova besurrannak, mindig eltűnnek, de a vendég szeme elé rögtön odakerülnek. Alapos ember felmos, de ezzel csak növeli a káoszt. A seprés sem szerencsés, mert nem tünteti el teljesen a koszt.

Az Einhell porzsák cserére, és a porszívózásra is általában úgy tekintenek az emberek, mint egy rettenetes, nyűgös, ámde unalmas és mégis idegesítő feladatra, amit a háztartásokban legtöbbször mindkét fél, a férj és a feleség is szeretne, nyíltan vagy titokban, a család másik felnőtt tagjára testálni, hogy az az ő dolga, majd megcsinálja a másik. Idióta rímek helyett lássuk mi is a teendő! Ha tele van az Einhell porzsák, akkor egyszerűen ki kell dobni a szemétbe! Nem mindegy a teljesítmény, ne szívás legyen, hanem élmény!

Érdemes új Einhell porzsákot venni, hiszen az Einhell porzsákok dugig töltése nem növeli a költséghatékonyságukat. Ha szeretnénk megkímélni magunkat az Einhell porszívónk javítási, vagy újravásárlási költségeitől, feltétlenül ajánlott a porzsákokat gyakrabban cserélni! Az új porzsák továbbá jobban is teljesít. Sosem szabad elfelejteni: a teli porzsákos használat egyenlő a csökkentett porszívó-élettartammal! 75%-os szinttől Einhell porszívónk már jelentősen veszít teljesítményéből, és a szívómotor nehezebben végzi a dolgát. Így tovább tart a porszívózás, és lehetséges, hogy néhány porcicát érintetlenül fog hagyni a porszívó. A mikroszálakból készült porzsákok a finom porszemeket is képesek kiszűrni, ezáltal hatékonyabbak is. Ezzel ellentétben a papír verziók pórusai lényegesen nagyobbak, az apró szemcsék pedig egyszerűen visszakerülnek a légtérbe; ennek következtében csökken a beltéri levegő minősége, a megbetegedések lehetősége pedig nő. Gazdaságosabb is egy új porzsák. Egy átlagos háztartásban éves szinten két elhasznált porzsák landol a kukában! A legtöbb gyártó természetesen szeretné, ha a saját márkajelzésű porzsákját vásárolnánk, ám megalapozott lehet a váltás egy hasonlóan jó minőségű, ámde takarékosabb univerzális Einhell porzsák csomagra. Az újabb gyártmányú Einhell porzsákok tovább tartanak, ugyanannyiba kerülnek, és a régebbi modellekben is használhatóak. Akár a porszívók teljesítményét is tudják emelni maximális teljesítményfokozaton, vagy az áramfogyasztást tudják csökkenteni, mivel alacsonyabb teljesítménnyel is hasonló szívóerő érhető el. Az Einhell porszívókat úgy alakították ki, hogy az Einhell porzsák cseréje egyszerű, és szinte elronthatatlan legyen. Gyakrabban is szükség lehet rá, mint az sejthető! Ha a lakásban van kisgyermek, vagy kisállat (kutya, macska), akkor érdemes akár gyakrabban is cserélni az Einhell porszívó Einhell porzsákját, mert a sok szennyeződéstől, állatszőrtől nagyon hamar megtelik. Ha ellepik a fránya morzsák, nem kell más, mint egy új Einhell porzsák! Nem szabad túlterhelni sem az Einhell porszívót, sem az Einhell porzsákot! Ha az Einhell porszívó már nem szív, vagy jelzi, hogy tele a porzsák, akkor cserélni kell azonnal! Az Einhell porzsák akár szét is repedhet a porszívón belül. Ezt rendkívül nehéz lesz összetakarítani, ráadásul jó eséllyel az Einhell porszívót is tönkreteszi. Nem kell takarítani! Azt gondolhatnánk, szerencsések azok, akik porzsák nélküli porszívóval rendelkeznek, nekik viszont minden takarítás után ki kell mosni a tartályt, szóval nem az a jobb választás.

Szerencsére webáruházunk feloldja ezt a hatalmas dilemmát, hiszen akkora választékkal rendelkezik, hogy egyik fél sem tud többé ilyen-olyan kifogásokat gyártani a másikkal szemben, mint például, hogy bizonyára a szomszéd háztartási kisboltban  nem lehet kapni megfelelő Einhell porzsákot, a nagyvárosba ezért meg ugyan ki fog már beutazni. Ismerős, ugye? Itt a lehetőség, a Hdplanet.eu webáruháza olyan közel van, mint azt talán nem is gondolná az ember, hiszen hoppá, éppen itt van a monitoron! Nincs más hátra, mint előre, pár kattintással jusson velünk dűlőre!