Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:
star star star star star 3.81 (11)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft
star star star star star 5 (2)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
star star star star star 5 (5)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft

Goldstar porzsákok

Goldstar porzsákok

Goldstar porszívó porzsákok – már a neve is minden jóval kecsegtet, nemcsak csillag, hanem egyenesen aranyozott csillag.  Hát még, ha tudnánk, hogy a cég neve eredetileg nem simán Goldstar volt, hanem egyenesen „Lucky-Goldstar”, azaz Szerencsés Aranycsillag. Ebben a formában talán kevesen ismerik ezt a márkanevet, ha viszont azt mondjuk, hogy Lucky-Goldstar, úgy mint LG, már mindenki elismerően bólogat.

A Goldstar 1958-ban született meg Dél-Koreában,  elektronikai termékeket fejlesztő, gyártó és forgalmazó gyár volt. Nemcsak porszívókat, hanem televíziókat, konyhai gépeket, mosó- és szárítógépeket is gyártottak, pontosabban gyártanak még a mai napig. 1995-ben a cég nevet változtatott, és azóta LG Electronics néven él tovább.

Jelen esetben azonban maradjunk csak a Goldstar porszívóknál. Ez a termék nagyon megbízható, hiszen több mint fél évszázados cég mindig megújuló termékéről van szó, amely – mint minden LG Electronics háztartási termék – a legjobb a társai között. A Goldstar porszívó kitartó, jó minőségű és könnyű vele a takarítás.

Mi is lehetne a legfőbb szempont egy porszívónál, minthogy kényelmesen, gyorsan és igen hatékonyan lehessen takarítani a segítségével? Márpedig egy porszívó akkor a leghatékonyabb, ha a porzsákjába mindig fér még egy kis por, kosz vagy kisebb-nagyobb szemét darabok, amelyeket az ágyak alól, vagy a fotelek, díványok mélyéről szippantunk ki. Weboldalunkon megtalálhatjuk a Goldstar porszívókhoz való porzsákok egész tárházát. A mikroszálas, eldobható porzsák a legkeresettebb, mivel a mikroszálak nem engedik ki a port, így biztosak lehetünk benne, hogy a porszívózás során végzett kemény munkánk hatékony lesz. Sajnos napjainkban egyre több a légúti allergia, amely a levegőben levő pornak köszönhető. A Goldstar porzsákok azonban nem hagyják, hogy szenvedjünk a por és allergén anyagok okozta fullasztó köhögéstől. Amikor megtelik a porszívó porzsákja, egyszerűen csak kivesszük és beteszünk egy új, tiszta, mikroszálas porzsákot. A papír porzsákot nemrég felváltó mikroszálas porzsák előnye, hogy a polipropilén és a poliészter alapú zsák rugalmas, jó ellenállással bír a magas hőmérséklettel szemben és nagy a szakítószilárdsága. Az már csak ráadás, hogy kellemes a tapintása, nem szakad ki az ember kezében, miközben kicseréli, és a rugalmasságának köszönhetően hajlékonyabb, így nem valószínű, hogy még ha durranásig is tele van porral, akkor kiszakadna és mindent ellepne újra a por, mi pedig kezdhetjük elölről a takarítást.

Hogy hol tudunk Goldstar porszívóhoz porzsákot beszerezni? Mi sem egyszerűbb ennél! Látogasson el webshopunkba, a hdplanet.eu-ba, ahol könnyedén megtalálja a Goldstar porszívójához való porzsákot! A hdplanet.eu igen felhasználóbarát, könnyen kezelhető webáruház, ahol a Goldstar porszívó porzsákok pár kattintással megvásárolhatóak. Miután kiválasztottuk a megfelelő porzsákot, kosárba helyezzük és fizetünk. A megvásárolt Goldstar porszívóhoz való porzsákok három féle módon juthatnak el hozzánk: vagy személyesen vesszük át a budapesti telephelyen – cím a hdplanet.eu oldalon megtalálható -, vagy kérhetünk házhozszállítást, illetve MPL Posta Ponton is át lehet venni a megrendelt Goldstar porzsákokat.

Most már semmi sem állíthat meg minket a takarításban. Goldstar porszívónkhoz a hdplanet.eu webáruházban mindig be tudjuk szerezni a megfelelő mikroszálas porzsákokat, amelyeket a felhasználóbarát felületen egyszerűen ki tudjuk választani, és 1-2 napon belül már a kezünkbe is kaphatjuk.

Ne feledjük, ha porzsákról van szó, akkor a hdplanet.eu a legjobb barátunk a választásban! Sőt, ha kérdései lennének, nyugodtan felteheti azokat emailben, és kollégáink azonnal válaszolnak azokra.

Reméljük minden kérdésére választ kapott, és nem hezitál, hogy hol keresse a legjobb Goldstar porzsákokat! Csakis a hdplanet.eu webáruházban!