Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:
star star star star star 3.7 (10)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 160 Ft
star star star star star 3.66 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 5 (1)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft
star star star star star 5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft

Gorenje Porzsákok

Gorenje porzsákok

A Gorenje vállalat mára a legnagyobb szlovén háztartásigép-gyártó lett, pedig egy kicsiny szlovén faluból, Gorenje-ből indult. A nevét is innen kapta.

Az 1950-ben indult vállalkozás kezdetben csak mezőgazdasági gépeket gyártott, majd 1958-ban, amikor székhelyüket átköltöztették Velenje városába, folyamatosan bővítették termékpalettájukat. Már tűzhelyeket, mosógépeket, hűtőszekrényeket és fagyasztó készülékeket is gyártottak. Következett a konyhabútor, kerámia, orvosi eszközök, majd az elektronikai készülékek gyártása. Folyamatosan terjeszkedtek, cégeket vásároltak fel, így a Gorenje cégcsoport egy multinacionális vállalattá nőtte ki magát, ami már 83 vállalatot fog össze. Jelenleg egyik stabil tagja a nyolc legnagyobb európai háztartási gépeket gyártó cégeknek.

1971-1980 között kiépítették forgalmazói és értékesítői hálózatukat Nyugat Európa országaiban, de az 1980-as években megkezdték az exportálást az Egyesült Királyságba és az USA-ba is. Azóta pedig már 70 országban értékesítik termékeiket és szolgáltatásaikat, többnyire Európában. Alkalmazottaik száma meghaladja a 20.000 főt.

1980-ban leszűkítették termékgyártásukat a háztartási gépekre. A formatervezésre és a minőségre fektettek nagyobb hangsúlyt. Olyan híres ipari tervezőkkel dolgoztak együtt, mint Karim Rashid, Ora-Ϊto, Svarowski Elements, Pininfarina olasz designstúdió, akikkel egyébként már két közös kollekciót is terveztek.

Gyártó üzemeikben nagyon magas követelményeket támasztó minőségbiztosítási rendszert alkalmaznak, ezért is mernek 3 év teljes jótállást vállalni termékeikre, melyet időnként még + 2 év kiterjesztett garanciával is megtoldanak, ezzel is népszerűsítve termékeiket, márkáikat, melyeket Magyarországon a magyar leányvállalatuk, a Gorenje Magyarország Kft. forgalmaz.

Ha lakása tisztán tartásához Ön is Gorenje porszívót választott, már tapasztalta azt a minőséget és formatervezést, mellyel számos értékes díjat nyert a Gorenje, szerte a világban a tervezés, a környezetvédelem és a könnyű használhatóság kategóriában.

De ahhoz, hogy porszívója a kívánt módon működjön, a megfelelő tartozékra is szükség van, mint például a hozzá illő Gorenje porzsákra. Hiába van jó minőségű háztartási kisgépe, ha nem a megfelelő tartozékkal használja. Nem érdemes tehát kísérletezni más porzsákkal.

Az elmúlt évtizedekben a porzsák anyaga és minősége is jelentős változáson és fejlődésen ment át. A textil porzsák, papír porzsák, és a mikroszálas porzsák más-más tulajdonságokkal, előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik. Mindenki kiválaszthatja, kinek mi a fontosabb.

A hagyományos textil porzsák a legelterjedtebb. Legnagyobb előnye, hogy nagyon sokszor felhasználhatjuk, ezért olcsóbb, mint a többi megoldás. Viszont hátránya is éppen ebben rejlik. Minél többször használjuk, annál többször maradnak benne porszemek és egyéb szennyeződések, mert bár kialakításuknak köszönhetően, alulról szétnyitva ki tudjuk üríteni, de ez biztosan nem sikerül tökéletesen minden alkalommal, ezért egy idő után eltömődnek a textil szálak és vagy kimossuk, aztán alaposan megszárítva tovább használjuk, vagy lecseréljük. Másik hátránya, ami miatt sokan nem is szeretik ezt a típust használni, hogy amikor kiürítik a porzsákot, az összegyűjtött porkupac szerte-szét száll újra. Az allergiásoknak meg egyenesen gyötrelem egy ilyen művelet.

Valószínű ez a hátrány is közre játszott abban, hogy jobb megoldást keresve feltalálják a papír porzsákot. Más tulajdonsága hozza az előnyt és más jelenti a hátrányt. A papír porzsák nem „porol” tovább, mert nem kell kiüríteni. Egy mozdulattal a szemetesbe dobhatjuk, amikor megtelt. Mai rohanó világunkban könnyű és gyors megoldás. Ha nem is minden porszívózás után kell kidobni, de sűrűn kell cserélni, ezért ez valamivel drágább megoldás a textil porzsák használatánál. Másik hátránya, hogy ha olyasmit porszívózunk fel, mint például a gyerkőc egyik legójának hegyes darabja, ami megsértheti a papír porzsák anyagát, akkor a por a porszívó motorjába is bekerülhet, amivel tönkre is tehetjük kedvenc takarítóeszközünket.

A fejlesztő szakemberek ezeket a hátrányokat is igyekeztek kiküszöbölni, ezért kaphatóak már mikroszálas porzsákok is. Kezelhetőségük hasonló a papír porzsákokéhoz, hiszen szintén eldobhatóak. Könnyű és gyors megoldást biztosítanak. A por itt sem kerül vissza a levegőbe, mert nem kell kirázni a porzsákot. A mikroszálak magukhoz ragadják a port és a szennyeződéseket. Viszont rugalmas, hajlítható és összetett anyagának köszönhetően nem olyan sérülékeny, mint a papírzsák, ezért nem kell félnünk attól, hogy könnyen kiszakad.

Webáruházunkban könnyedén és gyorsan megtalálhatja a megfelelő porzsákot Gorenje porszívójához is, csak írja be a kereső mezőbe, hogy "Gorenje porzsák” vagy "Gorenje porszívó porzsák” és kattintson a keresés gombra.

Megjelennek a porzsákok, amelyek illenek a Gorenje porszívókba. A kép alatt felsoroltuk mindazon porszívó típusokat, amelyekkel kompatibilis a porzsák, ezzel segítve a megfelelőt kiválasztani.

Nagytakarítást tervez, vagy csak egyszerűen szereti a rendet és a tisztaságot a lakásban? Szereti, ha a családja vagy baráti társasága szívesen időzik Önöknél, mert jól esik nekik a ragyogó tisztaság látványa, a kellemes környezet? Takarítás közben rendeződnek gondolatai? Nosza rajta fogjon hozzá! De a megfelelő eszközzel! Ja, hogy éppen nincs otthon porzsák?

Rendeljen könnyedén oldalunkról és mi 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek az otthonába, vagy az MPL posta pontok egyikébe. Nem kell munka után még a boltokat járnia a megfelelő Gorenje porzsákot keresve.