Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:
star star star star star 3.81 (11)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft
star star star star star 3.66 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft

Hauser porzsákok

Hauser porzsákok

Ellepi az életét a szürkeség? Tele van? Rossz a teljesítmény, gyenge a minőség? Úgy érzi, csak por és hamu vagyunk? Elege van abból, hogy állandóan kóbor, veszélyes "háziállatokat” kell örökbe fogadnia, akik egyre jobban menekülnek a fáradó, megtelő porzsákú por-sintér porszívó elől?  Úgy érzi, az egész egy nagy szívás? Bárhogyan is próbálkozik, sohasem jár sikerrel? Mindig, mindenért Önt szívatják? Itt az ideje, álljon végre a sarkára, és kapcsoljon velünk hihetetlen fokozatra! Hajítsa ki végre azt a fránya porzsákot, vegyen egy pár kattintással egy vadiújat, és felejtse el a kellemetlenségeket! Gyűjtse össze a fránya pormacskákat, egy szép tiszta, száraz, biztonságos új porzsákba!  Zárja le az összes piszkos ügyét, ne poshadjon, porosodjon tovább semmi! Engedje, hogy mi szívjunk Ön helyett! Ne hagyja, hogy életét ellepje a por, hiszen egy új porzsák tőlünk, minden gondot megold!  Ideje tiszta lappal és tiszta lakással indulni, nem kell többé semmit sem a szőnyeg alá söpörni! Ha mindig Ön szív, a porszívója pedig nem szív elég jól, akkor ne magát szívassa, az új porzsákot válassza! Ne hagyja magát, legyen bátor, engedje, hogy ezen túl más szívjon Ön helyett!

Nincs mire várnunk, rendeljen nálunk! De miért vegyünk új porzsákot? Lássuk, itt van kilenc indok:

9 INDOK, AMIÉRT AZONNAL VEGYÜNK ÚJ PORZSÁKOT HAUSER PORSZÍVÓNKHOZ!

1., Olcsóbb! Ha nem értünk hozzá és bénák vagyunk, a szerelőhöz meg lusták vagyunk elvinni a porszívót, vásárolni meg pláne utálunk, akkor inkább cseréljük ki jó sokszor a porzsákot, azért kell a legkevesebb erőfeszítést tenni!

2., Jobban teljesít! Minél jobban tele a zsák, annál gyengébb a porszívó (is)! Igaz, hogy sokan nem hajlandóak észrevenni a porból készült házimacskák szaladgálását, de ha már egyszer megfogtuk azt a porszívót és be is kapcsoltuk, jó lenne, ha csinálna is valamit.

3., Hatékonyabb! A mikroszálakból készült porzsákok, mint amilyeneket webáruházunk kínál a Hauser porszívóinkhoz, egészen apró porszemekkel is megbirkóznak. Praktikusak a penész, az atkák, de akár a bolhák ellen is, kevesebb káros szennyeződést juttatnak a levegőbe. Akár az is lehetséges, hogy hozzáérjen valamilyen nedves területhez! Nem fog sem kilyukadni, sem elszakadni, akkor sem, ha sok ment bele. Ne fájjon a feje emiatt, a Hauser porzsákok biztosan nem fognak kifogást keresni, tudják, mi a dolguk, és el is fogják végezni!

4., Gazdaságosabb! Jól látja! Évente két nyomorult porzsákot kell kicserélni egy átlagos háztartásban! Ennyiért vesződni?! Megértjük, hogy Ön szereti a természetet, és minden sörös dobozt a szelektívbe dob, de most lazítson! Engedjen meg egy szabad pillanatot magának, hagyja meg a porzsákot inkább a kukának! Eleget dolgozik egész nap, ne bajlódjon még a porszívó takarítással is! Higgye el, a porzsák olyan, mint a szerelem: se vele, se nélküle, de akkor mégis jobb vele!

5., Tovább tart! Az újabb Hauser porzsákok tovább bírják. Akár a készülékek teljesítményét is tudják emelni maximális teljesítményfokozaton, vagy az áramfogyasztást csökkenteni, mivel alacsonyabb teljesítménnyel is hasonló szívóerő érhető el.

6., Egyszerű! A Hauser porszívók gyártója arra törekedett, hogy a porzsák csere egyszerű legyen.

7., Gyakrabban is szükség lehet rá, mint gondolnánk! Ha sok a haver, a kutya, vagy a gyerek, a padlón a világ étlapja is lehet! Ezt a porzsák nem hagyja, mert azonnal felszívja! Cserélje hát, ahogy lehet, nehogy életre keljenek.

8., Nem szabad túlterhelni! A munka a porszívónak is megárt! Ha a Hauser porszívónk már nem szív olyan jól,  vagy jelzi, hogy a porzsák cserét igényel, akkor ne halasszuk a dolgot! Ugyanis egy porzsák, ami szétrobbant, roppant büdös lehet!

9., Nem kell sikálni! Megértjük, hogy Ön utál takarítani! Nem is kell, hiszen a porzsákot elég megreptetni a kuka felé!

A HDplanet.eu leveszi Önt a lábáról, és gondjait is a válláról! Nincs más hátra, mint előre, kattintson a zöld mezőre!