Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:
star star star star star 3.81 (11)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 160 Ft
AKCIÓ! 4 489 Ft
4 150 Ft
star star star star star 5 (2)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 5 (5)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 891 Ft
2 710 Ft
star star star star star 4.75 (4)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 990 Ft
4 810 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
star star star star star 5 (1)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Nem rendelhető

KARCHER porzsákok

Karcher porzsákok

Szívta az ember kicsivel, naggyal, szidta mikor megtelt a zsákja porral, ma meg bajlódik a nagy választékkal. Miről is lenne szó, ha nem az ember egyik legnagyobb segítségéről a háztartásban, a porszívóról? Sokszor a rohanó hétköznapokban észre sem vesszük micsoda csoda is ez a szerkezet, nélküle bizony vehetnénk elő a seprűt, lapátot és Hamupipőke módjára takaríthatnánk otthonunk zugait. Az első porszívó ötlete úgy pattant ki Hubert Cecil Booth agyából 1901-ben, hogy miközben azt nézte, hogyan próbálják kifújni reménytelenül a koszt egy vasúti kocsiból, eszébe jutott, hogy azt a koszt be is lehetne szívni egy szerkezetbe. Az első porszívók bizony nagyon nagyok és nehezek voltak, korai darabjaikat lovak húzták. Ma már lehet, hogy ezt el sem tudjuk képzelni, mikor bekapcsoljuk otthon a könnyedén mozgatható házi porszívónkat. Korunkra hatalmas fejlődésen ment keresztül ez a terület is.

A Karcher cég célja a tisztítás magas színvonalának megteremtése volt, melyet Albert Karcher 1935-ben ezzel a szándékkal alapított. A mai napig családias hangulatban működő vállalkozás székhelye Stuttgart mellett Winnendenben található, ahonnan most is irányítja a világ rengeteg pontján nyílt üzleteit. Karcher találmánya Európában elsőként forró vízzel magasnyomáson tisztította otthonainkat a DS 350 gőzborotvával, mely olyan technikával rendelkezett már akkor, ami a mai napig helytálló. Hiszen az akkori vízfűtési mód ma is minden fűtőszál alapja. Rengeteg termék színesíti a cég palettáját, mint a gőztisztítók, porszívók, háti porszívók, különböző készülékek tisztító berendezései, elektromos seprők, nagyipari porszívók, multifunkciós tisztítógépek. Nem is csoda tehát, ha ezt a nevet halljuk, a megnyugvás, biztonság és minőség szavak jutnak eszünkbe.

A minőség nem csupán a készülékeknél szembetűnő, hanem a tartozékoknál is. A Karcher porzsákok könnyen szétnyithatóak, cserélhetőek, nem kell hozzá külön útmutató, egyszerűen széthúzzuk a zsákot, majd ráhelyezzük a nyílásánál fogva a porszívó belsejében lévő kis cső végződésére. Sokáig használhatunk egy porgyűjtőt, mert elég nagyok, illetve több méret közül is választhatunk. Amennyiben vizet szeretnénk beszívni a készülékbe, csak annyit kell tennünk, hogy lecsavarjuk a készülék felső részét, majd kivesszük a porzsákot, végül visszatekerjük a motor részt, s már kezdhetjük is a víz begyűjtését. Ha pincés helységünk lenne, vagy garázsunk, mindenképpen hasznos ez a funkció is. Könnyen kezelhető és a zsák visszahelyezése után ismét folytathatjuk a por összetakarítását a porszívó segítségével. Vannak papírból, textilből és szintetikus anyagokból készült porzsákok is, mikor mire van éppen szükségünk, olyat választhatunk. Nézzük át egy kicsit bővebben,hogy mi is a különbség köztük:

§  Hagyományos anyagok (papír, textil): céljuk elraktározni a beszívott port, koszt ürítésig. A textil kicsit erősebb anyag, tehát hosszabb távú tárolásra alkalmas, mint a papírból készült, de a mai napig mindkettő változat elterjedt és a célnak megfelelő.

§  Szintetikus anyag: több rétegű, mikroszálas anyagból készülnek, főként polipropilén és poliészter. Miért jó választás? Mert rugalmas és nagy szakítószilárdságú termék, másrészt gondoljunk bele, micsoda hőnek van kitéve a porszívó belsejében, ez az anyag a magas hőmérsékletet is állja. Strapabíróbb, és rugalmassága miatt könnyebben lehet hajlítgatni, amikor megtelik, nehezebben szakad ki, mint egy papírzsák.

Szívhatjuk a koszt kicsi porszívóval, nagyobbal, webáruházunkban könnyedén megtalálja a porszívójához megfelelő anyagú és méretű porzsákot. Mi a fontos? A kényelem, a praktikusság, hogy hosszan tudjuk használni azt a gépet, amit megveszünk, és mindig megtaláljuk a bele való tartozékokat. Amikor kifogy a Karcher porszívó porzsák, csak megnyitjuk a webáruház oldalát és megtalálunk mindent, ami a saját igényünknek megfelel ebben a tekintetben is. Különböző alkatrészeket kaphatnak Karcher gépeikhez, melyet a webáruházunkban szintén kényelmesen meg is vásárolhatnak. Többek közt: filterek, szűrők, porzsákok. Vannak ipari és hobbi porszívók is, melyekhez ugyancsak hatalmas mennyiségben elérhetőek kiegészítők.