Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:
star star star star star 3.81 (11)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 160 Ft
star star star star star 5 (2)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 5 (5)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft

LG porzsákok

LG porzsákok

Az LG a háztartáselektronikai piac egyik meghatározó márkája. Mindenki számára ismerősen cseng a koreai gyártó neve, mondhatni, hogy már minden ember legalább látott egy LG porszívót életében. Az LG porszívók elhagyhatatlan kelléke az LG porzsák, már feltéve, hogy nem egy porzsák nélküli porszívóról beszélünk. Ám még az LG porzsák nélküli porszívóhoz is jár LG porzsák, mert a tartály és a porzsák cserélhető tartozék, ízlés szerint lehet variálni a két kelléket. A vállalat erre szakosodott részlege 1958-ban alakult. Az 1980-as években lépett be az európai piacra, és ezután vált itthon is meghatározó szereplővé. Az LG porszívók megbízhatóságukról és kitartásukról lettek híresek. A cég igen sok innovációt vezetett be, sok területen kitalált ötleteik váltak sztenderddé. A porszívók különböző méretben és formában kaphatóak, de a HDplanet gondoskodik arról, hogy a megfelelő választék mindig rendelkezésre álljon, és az LG porzsákoknál a minőséghez sem férhet kétség. Akár más márkájú porszívóba is kerülhet LG porzsák, a kialakításuk annyira megegyezik!

Ám még az LG porszívók porzsákját is üríteni kell időközönként, mert a megtelt LG porzsákok még az LG porszívóknak is gondot okozhatnak. Szerencsére a teli porzsák cseréje pár egyszerű lépéssel elvégezhető, elkerülendő a kellemetlenségeket. Aggódni sem kell, mert ezzel nem fogjuk hatalmas költségbe verni a magunkat, ugyanis évi egy-két porzsákot használ el egy átlagos háztartás, attól függően milyen sűrűn használjuk az LG porszívót. Nem is csoda, ha elfelejti az ember a lépéseket, mivel ilyen ritkán kell ezt megtenni. Emlékeztetőül röviden itt a folyamat, amelynek lépéseit követve hamar meg is történik a csere.

A folyamat megkezdése előtt húzzuk ki a konnektorból az LG porszívót, nehogy egy rossz pillanatban felpörgő motor kellemetlen pillanatokat okozzon. Miután ez megtörtént, nyissuk fel a porszívó fedelét. Ez rendszerint valamilyen kallantyúval könnyen megoldható. Ezt a kallantyút általában az LG porszívó oldalán kell keresni, mert kis méretének igen nagy hányadát teszi ki a porzsák tartó rész. Érdemes a porzsák körüli részt kitakarítani, nehogy a por bekerüljön a motortérbe.
Vegyük ki a porzsákot, rendszerint tartozik hozzá egy tartó is, amely az LG porzsák száját odanyomja a borításon lévő nyíláshoz, hogy a kosz és por csak és kizárólag az LG porzsákba kerüljön. A művelet közben figyelni kell arra, hogy a porzsák száját takarjuk el, nehogy véletlenül tönkremenjen a hetek-hónapok alatt elvégzett munka és a sok por kiboruljon! A tele LG porzsákot helyezzük a közös kinti kukába. Az új, üres LG porzsákot tegyük vissza a tartóba, ahogy az előző volt, és tartóval együtt csúsztassuk vissza az LG porszívóba! Ha illatosítani szeretnénk a porzsákot, hogy az LG porszívó porszívózás közben frissítse a levegőt, akkor lehetőség van kifejezetten erre a célra kifejlesztett illatosítót helyezni az LG porzsákba. Erre később is lehetőség van, mert a porszívó fel is tudja ezt szívni.
Ezután zárjuk le az LG porszívó tetejét! Plusz lépésként érdemes lehet ellenőrizni a porszívó motorszűrőjét is, valamint a kimeneti nyílás előtt is van egy szűrő. Ezeket is érdemes időnként cserélni, hogy a porszívó ne rontsa a levegő minőségét működés közben. A HDplanet-nél ez egyébként nem kerül plusz munkába, hamar be lehet dobni még egy LG motorszűrőt is a zöld kosárba!

A porzsák cserét egyedül is el lehet végezni, nem kell hozzá semmilyen segítség. Az egész folyamat nem tart tovább 5 percnél, és jelentősen megkönnyíti a takarítást, még akár olcsóbb is lehet a porszívózás, mivel gyorsabban elkészül vele az ember, ezért kevesebb energiát használ fel. Ráadásul a HDplanet.eu boltjában az összes LG porszívó tartozék megtalálható és a megrendelést követően egy-két napon belül házhoz is szállítja a futár az új LG tartozékokból álló csomagot. Ezután már nincs más hátra, csak cseréljük le az új LG porzsákra a régi tele porzsákot és máris lehet kitakarítani végre az összes port, koszt, morzsát a szobákból! Egy szép tiszta lakásban mindjárt szebb az élet, és boldogabb a lélek!