Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
star star star star star 3.66 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
Nem rendelhető
4 810 Ft
Nem rendelhető
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft

Moulinex porzsákok

Moulinex porzsákok

Szívok, szívok, szívogatok… Mostanában egyre ritkábban, és egyre hatékonyabban. Réges-régen, ifjú koromban még textil porzsákom volt. Ürítés után mindig jó volt a közérzetem, de rövid időn belül egyre rosszabbul lettem. A gazdám hamar megunta, hogy a textil porzsák ürítése során ő is és a környezete is poros, szutykos lett, a begyűjtött por egy része pedig visszakerült oda, ahonnan pár perccel korábban felszívta. Akkoriban hozták be a piacra a papír porzsákokat, amiket egy mozdulattal ki lehetett dobni a szemetesbe. Nem koszoltak, nem poroltak, kivéve, ha néha napján kiszakadtak. Ilyenkor bosszankodott egy kicsit, majd tett be egy új papír porzsákot a tartályomba, s én ismét vidáman dolgoztam. Viszont ezzel is csak ideig, óráig, mert a pórusai ugyanúgy eltömődtek, mint korábban a textil porzsáké, így az én lelkesedésem sem tartott sokáig.

Pár hónapja örömteli változás állt be az életemben. A gazdám ellátogatott az interneten a hdplanet webáruházba, ahol talált Moulinex mikroszálas porszívó porzsákot. Először nagyon meglepődtem, amikor belém helyezte. Nagyon más érzés volt! Olyan jól követte a vonalaimat. Később hallottam a szomszéd porszívótól a szokásos heti eszmecserénk alkalmával, hogy nem véletlen a pozitív tapasztalatom. A Moulinex szintetikus porzsákok több rétegű műanyagból készülnek. A különböző rétegeknek más és más funkciójuk van. A belső réteg vigyáz rá, hogy a pórusok ne tömődjenek el a portól, valamint arra, hogy erős és strapabíró legyen a zsák. A középső réteg feladata alapvetően a szűrés, amivel megakadályozza a begyűjtött szennyeződés visszajutását a lakásba, valamint az, hogy folyamatosan biztosítsa a maximális szívóerőt. A külső legmasszívabb réteg, pedig védi a zsákot a sérülésektől, óvja a belső rugalmas részeket. A Moulinex porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy teljesen idomuljon a tartályom formájához, így a legkisebb csücsköt is tele tudom pakolni a lakásból felszívott szennyeződésekkel. S nemcsak felszívom a szennyeződéseket, hanem bent is tudom tartani. Semmi sem szivárog ki. A gazdám gyereke légúti problémákkal küzd, és sokkal ritkábban vannak fulladásos rohamai, amióta az új Moulinex porzsákot használjuk. Egyébként fantasztikus érzés az is, hogy az első szippantástól a mikroszálas porzsákom 100%-os telítettségéig maximális teljesítménnyel tudok dolgozni: nem köhögök, nem prüszkölök, s nem fogyasztok több energiát, mint annak idején a textil, illetve a papír porzsákjaimmal tettem. A gazdám is elégedett velem, mert jobban, alaposabban és gyorsabban végzem a munkámat.

Talán annak is köszönhető az örömteli változás, hogy a gazdámnak fontos a környezet védelme. A cserélhető porzsákkal kevesebb szemetet termelünk, mint a papír porzsákkal, a pórusok átjárhatósága és a folyamatos remek teljesítmény miatt pedig kevesebb az áramfelvételem, nő az élettartamom. Tehát ezzel a megoldással nemcsak a pénztárcáját, hanem a környezetet is kíméli.

Számomra az is újdonságnak számít, hogy már nem kell az embernek elmennie a boltba, ha venni akar valamit. Egyszerűen bekapcsolja a számítógépet, felcsatlakozik az internetre, felkeresi a webáruházat, rákeres a termékre, megrendeli, és még házhoz is szállítják neki. Az én gazdám is így tett. A szomszédasszony ajánlotta neki a hdplanet.eu oldalt, ahol nagy választékban vásárolhatók többek között porzsákok is. Nagyon egyszerű! Az ember kikeresi a Moulinex porszívó márkát. Ezután megjelenik a webáruház széles porzsák kínálata. A következő lépésben ki kell választania a számára megfelelő Moulinex porszívó porzsákot, a kosárba tenni, majd megrendelni. A fizetési módban és a szállítási feltételekben is roppant rugalmasak. A gazdám nagyon elégedett volt velük. A saját fülemmel hallottam, amikor a legjobb barátnőjének is melegen ajánlotta ezt a webáruházat, hiszen nemcsak a kínálata széles, hanem az árak is barátságosak. Ha pedig bármi problémája lenne, az ügyfélszolgálat rendelkezésére áll, és mielőbb megoldja azt. Ráadásul sikerült olyan Moulinex mikroszálas porzsákot vásárolnia nekem, amihez adtak külön mikroszűrőt is. A mikroszűrőn megtapad minden apró részecske, így segítve a rendszer zártságának tökéletességét. Mivel ezt sem árt néha tisztítani vagy kicserélni a porszívókban, roppant praktikus, hogy mellékelik a porzsákhoz. Hiszen nem biztos, hogy a gondos tulajdonosnak eszébe jut, hogy a porszívója élettartamát növelheti és fogyasztását csökkentheti, ha a mikroszálas porzsák használata mellett karbantartja, cseréli a mikroszűrőt is. A mikroszálas anyagból készült porzsák és szűrő minimálisra csökkenti a poratka, pollen, penész, állati szőr visszajutását a porszívóból a környezetbe.

Ahogy telnek a hetek és hónapok, egyre inkább meg vagyok róla győződve, hogy a gazdám jól döntött, amikor Moulinex mikroszálas porszívó porzsákot vásárolt számomra a hdplanet webáruházban.