Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 160 Ft

Orion porzsákok

Orion porzsákok

A Magyar Wolframlámpagyár Kremeneczky János RT. 1924-ben indította be az Orion termékek gyártását, amely világhírnevet szerzett az angyalföldi gyárnak. Az Orion a magyar elektronikai ipar legjelentősebb gyára volt. A második világháború körül az Orion rádiók világhírűvé váltak. 1941-ben a gyárat hadiüzemmé nyilvánították, mely egyáltalán nem vetette vissza, sőt növelte a cég forgalmát. 1942-ben az egész világ rádióexportjának 25-30 %-át az Orion bonyolította le. A rádió után következett a műszergyártás és 1956 után pedig itt született meg az első hazai gyártású televízió. Pár év múlva szinte minden család birtokában volt valamilyen Orion készülék. A rendszerváltás után az Orion az elsők között volt, amelyet privatizáltak. 1997 óta pedig egy szingapúri cégcsoport tulajdonában van. Maga a cég a régi néven, a régi márkát őrizve a mai napig is megtalálható hazánkban, korlátolt felelősségű társaság formájában. A rádió és televízió gyártás mára már kiegészült egyéb háztartási eszközök előállításával is. Bár a különböző munkafolyamatok a cégcsoport más-más országokban található vállalataiban zajlanak, az Orion nevet viselő alapcég, itt található Magyarországon. Az Orion név, a majd évszázados múlt következtében egybe forrt a megbízhatósággal és a jó teljesítménnyel. Ha jól bevált Orion porszívónk van, nehezen válunk meg tőle. Bár nagyon sok modell nem létezik belőle, a forgalomban lévőkhöz webshopunkban biztosan talál megfelelő Orion porzsákot. Vannak, akik ragaszkodnak a jól bevált, régi márkákhoz, és az Orion ilyen: egy régi, megbízható, és nem utolsó sorban magyar márka, amely nagy múltra tekint vissza. Ez az a márka, amely országunkban bármely korosztály tagjainak ismerősen cseng. Mai rohanó világunkban pedig jó felidézni egy kicsit a múltat, a gyermekkort, amikor szüleink, nagyszüleink még szinte csak az Orion porszívót ismerték és használták. Milyen büszke lenne ránk nagyanyánk, ha látná, hogy mi is ugyanazt a márkát használjuk, amit ő használt pár évtizeddel ezelőtt – bár a televíziónkon és a többi, lakásban megtalálható kütyün biztosan nagyon elcsodálkozna. Ám a világ és ezzel együtt a különböző technológiák nagyot változtak azóta.

Természetesen a gyártók, minden olyan fejlesztést véghez vittek e márkánál is, mely korunk követelményeinek megfelel. Ehhez a régi márkához is elkészítették a gyártók a megfelelő mikroszálas verzióját az Orion porzsáknak. Ennek a modern technológiának köszönhetően, Orion porszívónk porzsákja magában tartja a felszívott por szinte minden szemcséjét, megkímélve ezzel szervezetünket, környezetünket és porszívónkat egyaránt. A mikroszálas porzsákot egészen addig használhatjuk, amíg csak meg nem telik egészen, miközben porszívónk mit sem veszít szívóerejéből. Az Orion porszívó híres megbízható, nagy teljesítményéről, ezáltal a lehető legtisztább felületet tudjuk takarításkor produkálni a segítségével. Különösen fontos ez, ha kisgyermek van a háznál, vagy idős, beteg, esetleg allergiás családtag. Tekintettel színvonalas múltjára, a cégnek kiterjedt szervizhálózata van, ezért az esetleges meghibásodás esetén sem kell kétségbe esnünk, biztosan találunk megoldást a problémára.

Persze akkor sem kell kétségbeesni, ha elfogyott az Orion porzsákunk. Elég, ha ellátogat webshopunk felületére és pár kattintással már meg is vásárolhatja a terméket, melyet segítségünkkel egy-két napon belül már használhat is. Elsődleges célunk, hogy kiváló minőséget biztosítsunk vevőink részére, kedvező áron. Természetesen bármilyen gond felmerülése esetén szívesen állunk rendelkezésére. Telefonos és emailes elérhetőségünk megtalálható a felületen és munkatársaink segítenek Önnek, ha bármilyen kérdése lenne, tegye fel bátran nekik. A weboldalunk vásárlási felülete egyszerű, könnyen kezelhető még azok számára is, akik nem szeretik az újításokat és ragaszkodnak a régi dolgokhoz, mint például az Orion porszívójukhoz. Nem lehet véletlen, ha egy magyar márka ilyen sokáig fent tudott maradni zűrzavaros világunkban. Ne feledje, nem vagyunk messzebb Öntől, mint a számítógépe.