Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:
star star star star star 5 (2)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 860 Ft
star star star star star 5 (1)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
star star star star star 3.66 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
Nem rendelhető
4 810 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 5 (1)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft

Rowenta porzsákok

Rowenta porzsákok

Bizonyára kevés olyan ember van, aki ne hallott volna már a Rowenta márkáról. De azt már biztosan kevesebben tudják, hogy ez a márka már 1909 óta létezik. Sőt, ami még döbbenetesebb, hogy maga a cég, amely a Rowenta márkát létrehozta, 1884-ben alakult. A társaság mindig élen járt a háztartási cikkek iparágban, annak fejlesztésében, gyártásában és forgalmazásában, nagyon sok területen megkönnyítve ezzel az emberek és elsősorban a háziasszonyok hétköznapjait. Az újabb és újabb termékek létrehozásánál szem előtt tartották a praktikusság mellett az esztétikus kivitelezést is.  Mottójuk volt a minőség és az elegancia. A folyamatosan megújuló igények nyomon követése során 1974-ben megszületett az első Rowenta porszívó, amely mára a márka kulcsterméke lett. A kezdetektől napjainkig természetesen az innováció nem kerülte el ezt a terméket sem, így napjainkban már választhatunk, hogy porzsákos vagy porzsák nélküli készüléket vásároljunk, illetve ha a porzsákos mellett döntünk, textil vagy cserélhető legyen. Ma már a legkorszerűbb a mikroszálas anyagú, amely higiénikus és rugalmas, megkönnyítve ezzel a használatát. A Rowenta porszívó porzsákok ilyen több rétegű mikroszálas anyagból készülnek, melyek 30 %-kal több port képesek magukban tartani, mint papírból készült társaik. A belső réteg felel azért, hogy a porzsák strapabíróbb legyen, valamint, hogy csökkentse a porszivárgást. Ez a réteg akadályozza meg az eltömődést is, ezzel növelve a szűrőképességet. A középső réteg feladata a szűrés, miáltal kevesebb szennyeződés kerül vissza a környezetbe és nő a porszívónk szívóhatása is. A legszilárdabb réteg a külső, amely biztosítja a védelmet a másik két réteg számára.  E három réteg együttesen olyan stabil anyagot képez, amely 60-80 %-kal nagyobb élettartamot eredményez, mint papírból készült társai. A Rowenta porzsákot mindaddig használhatjuk, amíg teljesen meg nem telik, anélkül, hogy készülékünk szívóhatása csökkenne. Kialakításuk miatt a porszívónk teljesítményét is megnövelik, tehát használatuk minden szempontból roppant előnyös. Mivel a mikroszálas anyag a por visszaszivárgását nagymértékben elnyeli, így nem csak egészségünket, de magát a porszívónkat is kíméli, megnövelve annak élettartamát. Bár a gyártók nem tanácsolják e porzsák többszöri felhasználását, de amíg nem keletkezik rajta sérülés mégis megtehetjük. A Rowenta cég folyamatosan megújul és újítja termékeit, így természetes, hogy a legkorszerűbb anyagokat használja fel fejlesztései során. A cég napjainkban használatos, új mottója: „Intelligens Szépség”, tehát minden terméküket ennek jegyében készítik.

A ma Magyarországon forgalomban lévő porszívókhoz összesen 300 féle porzsák tartozik, mely szám ijesztően hangzik a laikus számára. Viszont webshopunk különösebb szakértelem nélkül is megkönnyíti a megfelelő porzsák kiválasztását vásárlóink számára. Hiszen nem elég azt tudnunk, hogy Rowenta gyártmányú a készülékünk, mert számos modellt fejlesztett a cég e gyártmányból. Természetesen vannak átfedések a különböző Rowenta porszívókhoz tartozó porzsákok között és előfordul nem egyszer, hogy a porzsák több típussal is kompatibilis. Nincs más dolgunk, mint oldalunkon megkeresni a Rowenta gyártmányt és az alatta lévő legördülő listából kiválasztani a megfelelő típust. Innen már csak egy kattintásra vagyunk a magunk porzsákjától. Természetesen itt arról is tájékoztatást kapunk, hogy milyen más porszívó modellhez lehet használni az általunk kiválasztott porzsákot. Az átvételi lehetőség is többféle: lehet személyes, vagy futár általi kézbesítés, de kérhetjük úgynevezett PostaPontra is, ahogy nekünk megfelelőbb. Amennyiben webshopunkban 13 óráig leadja rendelését, a következő munkanapon már használhatja is új Rowenta porzsákját.

E márka egy háziasszony számára olyan termékeket biztosít, amelyeket nap mint nap használunk egy háztartásban. Modern korunkban nem is csak a háziasszonyok, de a család bármely tagja értékeli  a megbízható, jó minőséget, és ha ez a minőség még esztétikummal is párosul, miért ne lennénk hűek e márkához.