Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:
star star star star star 3.81 (11)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 160 Ft
star star star star star 5 (2)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 3.66 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft

Tchibo porzsákok

Tchibo porzsákok

Ezek a felnőttek azt hiszik, hogy milyen okosak és ügyesek, és mindig mindent jobban tudnak! Anyu és apu is állandóan azt a szerencsétlen Tchibo porszívót tologatja! Húzzák-vonják, erősen a padlóhoz nyomják. Káromkodnak, mint a veszett, eszük-fejük már elveszett. Folyton csak szerencsétlenkednek, a Tchibo porszívóra rátehénkednek. Egyikük sem végzi el a munkát, inkább folyton csak egymást szapulják! Folyton megy az a szerencsétlen Tchibo porszívó, nem lehet sem aludni, sem mesét nézni, a gyerekkel meg nem törődik senki! Anyát-apát hiába kéri, őrá senki nem figyel. Szeretne játszani, szaladgálni, de neki mindig csak egy helyben kell maradni. Hangos, büdös, nagy és lapos, a porszívó irtózatos! Ez a fene sok porszívás, mindig egy iszonyat szívás! Akármilyen szép, színes tornyot épít, akárhány darabos kirakót is rak ki, azt a földről mindig fel kell szedni, és tönkre kell tenni, újra és újra fel kell porszívózni! Nagyon szomorú, hogy nem értik meg, hogy még a Tchibo porszívó Tchibo porzsákját is cserélni kell időnként! Idén nem más a kisgyermek vágya, csak annyi, hogy a szülei menjenek a HDplanet.eu webáruházba, és örvendeztessék meg a családot egy új Tchibo porzsákkal! Egy új porzsákkal ugyanis még a Tchibo porszívó is jobban szív! A teljesítménye is nőhet, hiszen kevesebb koszon kell átszívnia a levegőt, és ezzel a zaj is csökken, nem csak a hatékonyság nő!

A HDplanet webáruházban örömmel fogadnak minden kérést és készséggel állnak a kedves vásárlók rendelkezésére! A termékekhez még egy kis segédletet is mellékelnek! Hogyha ezt jól elolvassuk, nem lesz többé gond a porzsák! Ha menten kicseréljük, a felszabaduló időnket a gyermekünkkel tölthetjük.

Nem kell ehhez olyan nagy észkombájnnak lenni!  Gyerekjáték az egész folyamat:

TCHIBO PORZSÁK CSERE 5+1 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN:

1.     Ellenőrizzük, hogy a TCHIBO porszívó nincs-e áram alatt! Ha igen, akkor húzzuk ki feltétlenül! Semmiképpen sem szeretnénk bekapcsolva hagyni a TCHIBO porszívót, hogy az egész porszívózást újra kelljen kezdeni, miután egy irgalmatlan nagy porfelhő lepte el a lakást!

2.     Nyissuk ki a TCHIBO porszívót, találjuk meg a fedelét! Innentől már könnyedén feltárhatjuk rég elfeledett porzsákunkat a Tchibo porszívó mélyén. Ezután vegyük ki a megtelt porzsákot a tartójával együtt (már ha van neki olyan)!

3.     Fedjük be a lyukat, majd vegyük ki a tele porzsákot a tartóból! Erősen tartsuk a TCHIBO porzsákot a tetejénél, nehogy véletlenül kiborítsa a gyerek a hetek-hónapok alatt összeszedett port! A tele TCHIBO porzsákot helyezzük a szeméttároló egységbe, lehetőleg odakint, egy olyan helyen, ahol sokat lehet szaladgálni! Közben ügyeljünk arra, hogy ügyesen tartsuk a másik kezünkben a kismotort és a homokozó játékokat!

4.     Tegyük be az üres Tchibo porzsákot a tartójába, és mindkettőt a TCHIBO porszívóba! A porzsákot a tartóval együtt a sínbe kell csúsztatni, kár, hogy nem egy kisvasút-modell, de így biztosan jó helyen lesz. Ha gondoljuk, akár egy TCHIBO porszívó illatosítót is bedobhatunk a zsákba. De inkább nézzük meg, mit dobott bele a gyerek, és az mennyire fog hiányozni neki!

5.     Zárjuk vissza a TCHIBO porszívó tetejét, majd hagyjuk az egészet, és igyunk egy málnaszörpöt!

+1 Megnézhetjük, milyen állapotban van a TCHIBO porszívónk motorszűrője, hátha cserélni kell. Valamint érdemes lehet kitakarítani a porzsák tartó részt is, hogy ott se maradjon por.

A HDplanet-nél nem kerül plusz fáradságba egy új motorszűrő megrendelése sem, mert mindent egy helyen találunk, és hamar be lehet dobni ezeket a kosárba!

A Tchibo porzsák csere ezzel letudva. Ennyi az egész! Ezért kellett annyit szenvedni?

Nem kell félni, nem fog fájni, A TCHIBO porszívó ettől jobban fog szívni! Elrontani nem lehet, ha mégis sikerült, kollégáink segítenek megoldani a problémát! Akár húsvétra, akár Mikulásra, tegyen TCHIBO porzsákot a kosarába! Látjuk, ez a gyermekeink álma, nem is vágynak semmi másra!

Vegyünk sok szép új TCHIBO porzsákot a HDplanet.eu-n, és cseréljük le őket, hiszen a teli zsák csak a Télapónak áll jól!

BOLDOG TCHIBO PORSZÍVÓZÁST KÍVÁN ÖNNEK és CSALÁDJÁNAK a HDPLANET.EU CSAPATA!