Cabletech UCH0091 DVD,SAT Falitartó

Cabletech UCH0091 DVD,SAT Falitartó
Cabletech UCH0091 DVD,SAT Falitartó
2 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
Azonosító: 2799
Model: UCH0091
Garancia: 36 hónap
Várható szállítási idő: Nem szállítható

Szállítási díjak:
     • Házhozszállítás: 1 490 Ft
     • Packeta csomagpont: 990 Ft
     • MPL PostaPont: 1 090 Ft
     • FoxPost csomagautomata: 1 290 Ft

Cabletech UCH0091 DVD,SAT Falitartó részletes ismertetője

Garancia:3 év
Cikkszám:UCH0091
Max terhelhetőség:3 kg

Amennyiben szeretjük a filmeket, biztosan rendelkezünk egy jó DVD lejátszóval. Azonban sok esetben problémát okoz az, hogy hová helyezzük el a készüléket. Sokszor történik meg, hogy egymásra helyeződnek a különböző elektronikai cikkek. Ez nem a legjobb választás, hisz vannak, amikor zavarják egymást. Ennek elkerülése érdekében érdemes beszerezni egy falra szerelhető DVD lejátszó tartót.

A kínálatukban megtalálható tartó erős acélból készült, így könnyedén megtartja még a legnehezebb lejátszókat is. A maximális terhelhetőség 3 kg. A tartó úgy van kialakítva, hogy ne csak a DVD lejátszó kaphasson rajta helyet, hanem a műholdvevő is. Ezáltal nem szükséges, hogy azt a tévékészülék tetejére állítsuk. 

A falra csavarokkal felszerelhető tartó megkíméli Önt attól, hogy plusz bútordarabbal tegye szűkebbé a szobát. A faltól 36 cm távolságra lesz a DVD lejátszó, így attól sem kell tartani, hogy használat közben a fal sérülni fog.

A jól megválasztott tartó nagy segítséget nyújthat, hisz a lejátszónak nem kell külön helyet találni, valamint ha kellően magasra helyezzük, akkor a kisgyerek sem tud hozzányúlni, ráadásul a műholdvevő is helyet kaphat a tartón. A gyártó 3 garanciát vállal a termékre.

További képek


Értékelés-véleményezés

A termék értékelése: starstarstarstarstar

Értékelje Ön is a terméket!

Értékelés: 12345
Név/becenév:
Üzenet:
Kérjük írja be a képen látható betűket, számokat:
image