Laptop töltő kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú laptophoz keres töltőt!

Gyártó:
Típus:

Asus Laptop töltők

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

Asus

Asus laptop töltők

Ha Asus laptopunk gyakrabban lemerül, mint azelőtt, akkor az akkumulátor meghibásodására gyanakodunk és felmerül az új akku vásárlásának ötlete. Mielőtt azonban az akkumulátorra fognánk a problémát, vessünk egy pillantást a laptop töltőnkre, hiszen előfordulhat, hogy nem az aksival van a baj! Ha a laptop töltőnek szemmel láthatóan megtört a kábele, esetleg érintkezési hibás, akkor bizony új Asus laptop töltő vásárlására van szükség!

A HDplanet áruház laptop töltő kínálatában többféle márkájú laptop töltő áll vásárlóink rendelkezésére, melyek közül ezen az oldalon kizárólag az Asus laptop töltő, ill. az Asus laptopokhoz használható, Asus univerzális, azaz utángyártott töltők kerülnek bemutatásra.

Miért Asus?

Az Asus termékek minőségére az a közel harminc éves múlttal rendelkező, számítástechnikai eszközök előállítására specializálódott vállalat neve a garancia, amely 1989-ben jött létre és ma már élen jár az asztali és hordozható számítógépek gyártásában.

A tajvani vállalat többek között számítógépek és alkatrészeik, netbookok, laptopok és okostelefonok gyártásában ért el jelentős sikereket, többek között 2013-ban, amikor az Asus termékek többezer nemzetközi díjat nyertek.

Az Asus márkanév egy görög mitológiai lényről kapta a nevét. A Pegazus mindannyiunk képzeletében egy gyönyörű, természet feletti erőkkel rendelkező hófehér szárnyas ló, éppen úgy, ahogy álmaink laptopja: erős, masszív és teljesítménye szárnyaló. Ezzel a márkanévvel nyilvánvalóan minden saját gyártású termékét – így az Asus laptop töltőket is – az erős és domináns minősítéssel kívánta jellemezni a cég.

Amit az Asus laptop töltőkről tudni kell

Az Asus laptop töltőknek kétféle típusát különböztetjük meg: az eredeti gyárit és az univerzálisat (közismertebb nevén utángyártott). Ez utóbbitól sokan tartanak, ám az univerzális Asus laptop töltő épp olyan megbízható, mint előkelő társa, hiszen a gyártó ugyanúgy garanciát vállal rá, ráadásul kedvezőbb áron lehet hozzájutni!

Az univerzális Asus laptop töltők további előnye, hogy egyes termékek többféle laptophoz, akár más márkához is használhatóak. Ha több – esetleg más típusú, vagy márkájú – készülék van a családban, a töltő a másik készülékekkel is kompatibilis lehet, vagyis egy utángyártott Asus laptop töltővel akár több laptop is tölthető! Az ilyen jellegű információkat termékeink leírásában minden esetben feltüntetjük!

Ugyanakkor ahhoz, hogy megfelelő Asus laptop töltőt válasszunk, ismernünk kell Asus laptopunk "minden porcikáját”, de ne ijedjünk meg! Asus laptop töltő vásárlásakor tudnunk kell a pontos típust, valamint néhány további információt ahhoz, hogy biztosan megfelelő Asus laptop töltő kerüljön a birtokunkba! Nem megfelelő laptop töltő használatával nem csak a töltőnk, de a laptopunk is tönkre mehet!

Ezt úgy tudjuk megelőzni, ha felírjuk Asus laptopunk aljáról a készülék típusát, és a feltüntetett ki-, illetve bemeneti feszültséget jelző számot. Amennyiben tisztában vagyunk ezekkel az adatokkal, a vásárlás sem okoz majd problémát, hiszen a hdplanet.eu webáruházban minden Asus laptop töltő adatlapján fel van tüntetve a szükséges információ a termék teljesítményéről és egyéb tulajdonságairól. A "V” -vel jelzett feszültség mértékét mindenképpen írjuk fel magunknak, mert ez a legfontosabb adat!

Áruházunk Asus laptop töltő kínálata

Jelenleg 165 típusú Asus laptophoz kínálunk Asus laptop töltőt, de kínálatunkat folyamatosan frissítjük. A kompatibilis készülék típusok a laptop töltők adatlapján találhatóak.

Ha az alábbi termékeink között nem találta meg a kívánt Asus laptop töltőt, használja a képernyő tetején található keresőt, mert előfordulhat, hogy a több laptophoz is használható, univerzális laptop töltő nem Asus néven került fel webáruházunkba, ennek ellenére kompatibilis az Ön készülékével! Ha ez így van, ezt az információt, vagyis a termék tulajdonságait annak adatlapján, a "vezérelt készülékek” fül alatt lehet megtalálni!

Áruházunk Asus kínálata nem ér véget a laptop töltőkkel, hiszen az Asus laptop tulajdonosoknak Asus laptop töltő mellett Asus laptop akkumulátorra is szüksége lehet! Amennyiben Asus laptop akku termékeinket kívánja megtekinteni, kattintson a képernyő bal oldalán a "Laptop akku” menüpontra!