Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:

BOMANN PORZSÁKOK

Megjelenítés:

HQ Univerzális porzsák
starstarstarstarstar3.81 (11)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft
HQ Electrolux E66 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
HQ ETA porzsák
starstarstarstarstar5 (2)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
HQ Tristar - Solac JC802/917 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 160 Ft
HQ Samsung VP77 porzsák
starstarstarstarstar5 (2)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Nem rendelhető
HQ Univerzális porzsák
starstarstarstarstar3.66 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
Nem rendelhető
HQ Samsung, Daewoo SB90 porzsák
starstarstarstarstar5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
HQ Nilfisk Go sorozat porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Nem rendelhető
HQ Tristar JC861 porzsák
starstarstarstarstar5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 260 Ft
HQ Philips Geneva porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft

Oldalak:

1
 

BOMANN

Bomann porzsákok

A Bomann a piacvezető német márkák egyike. A céget 130 évvel ezelőtt alapították. A vállalat működésének egyik fontos alapelve kezdetektől, hogy a fogyasztók számára tervezett és gyártott háztartási gépek maximálisan megfeleljenek az elvárásoknak, praktikusan használhatók legyenek a mindennapokban, és mindezt mindenki számára elérhető áron kínálják. A Bomann által gyártott kis és nagy elektromos gépek (például: hűtő, fagyasztó, mosó- és mosogatógép, kenyérsütő, kávéfőző, porszívó stb.) mindegyike az Európai Uniós normáknak megfelelően készül. Minden modellsorozat megfelel az elektromos és biztonsági előírásoknak. Erről árulkodik a készülékeken található CE jelölés is. A Bomann számára fontos az állandó és ellenőrzött minőség. A német precizitást testesítik meg. Évtizedek óta viselik a „háziasszonyok kedvelt márkája” elismerő címet.

Büszkék rá, hogy ilyen sokan szavaznak bizalmat számukra. Rengeteg háztartásba beköltözhettek, és szerves részei számos család mindennapi életének. Közel 400 féle termékük közül most a Bomann porszívókat és porzsákokat szeretném kiemelni és figyelmükbe ajánlani.

A háztartást vezető nők életében óriási fordulatot hozott, amikor a seprőt és a lapátot lecserélhették a porszívóra. Ebben az innovációban is élen jártak anno a Bomann fejlesztői. Kezdetben a Bomann porszívókhoz textil porzsákot kínáltak. Előnye volt a lapáthoz képest, hogy menet közben nem szóródott le róla az összegyűjtött maszat. Viszont problémát jelentett, hogy amikor ürítéskor a textil porzsák alján található cipzárt vagy sínes részt kinyitották, akkor a por egy része ismét a padlón vagy a felhasználón kötött ki nem kis bosszúságot okozva. Felmerült az igény a háziasszonyokban, hogy a takarítás után maradjon tiszta a lakás és ők is. Ezen igény kielégítésére elkezdtek papír porzsákokat gyártani. Miután a papír porzsák megtelt, egy mozdulattal el lehetett távolítani a porgyűjtő tartályból. Majd be lehetett tenni egy újabb üres, tiszta Bomann porszívó porzsákot. Persze balesetek ezzel a megoldással is előfordultak, hiszen komolyabb erőhatásra képes volt a teli porzsák kiszakadni. A tartalma ekkor is visszakerült oda, ahonnan el akarták távolítani.

Ahogy már említettem, a cég mindig figyelemmel kísérte a felhasználókban felmerülő igényeket. A modern háziasszony elvárja egy porzsáktól, hogy ne szakadjon ki, legyen higiénikus és nem árt, ha környezetbarát is (hiszen ma már a környezetvédelem is fontos helyet tölt be életünkben). Erre válaszként fejlesztő mérnökeik előálltak a legújabb Bomann porszívó porzsákkal, ami megfelel a mai kor követelményeinek, ez pedig nem más, mint a mikroszálas porzsák, ami műanyagból készül és réteges szerkezetű. A belső réteg tartóssá és strapabíróvá teszi a zsákot, valamint a lehető legnagyobb mértékben gátolja a porszivárgást. A középső réteg megakadályozza, hogy a Bomann porszívó a lehetőségekhez képest a legkevesebb szennyeződést engedje vissza a környezetébe. Mindezt úgy, hogy közben a maximális szívóhatást biztosítsa. A külső réteg az előzőekhez képest masszívabb, ezáltal védelmet biztosít a rugalmasabb belső rétegeknek. A Bomann mikroszálas porzsák többször használható, mosható, anyagának köszönhetően teljesen idomul a portartály formájához.. A fenti mellett környezetvédő hatása abban is megnyilvánul, hogy használatával csökken a Bomann porszívó energia-felvétele és nő az élettartama.

A Bomann mikroszálas porzsákot ajánlom azoknak is, akik esetleg légúti problémákkal küzdenek. Hiszen a maximális szűrés és porszivárgási védelem miatt a poratkák, a penész, a pollen, az állati szőrök és egyéb allergén anyagok a porzsák fogságában maradnak. Ezáltal járul hozzá a Bomann porszívó porzsák az egészségesebb lakókörnyezet kialakításához.

Bizonyára sokakban felmerült már a kérdés, hogy hol és hogyan lehet hozzájutni ezekhez a remek mikroszálas porszívó porzsákokhoz. Ahogy a porzsákok is folyamatosan praktikusabbak és jobbak lettek, úgy a vásárlási szokások és lehetőségek is sokat változtak az elmúlt évtizedekben. Ma már nem muszáj elzarándokolni egy áruházba és kiállni a pénztárnál kígyózó sort, ha hozzá akar az ember jutni valamilyen termékhez. Elég az otthona kényelméből felkeresni online áruházunkat. Bomann porszívókhoz széles választékban, kedvező áron talál porzsákot a hdplanet.eu címen üzemelő webáruházunkban. Itt a vásárlás kényelmes, a kiszállítás gyors, a fizetés biztonságos. Akár 1-2 munkanapon belül élvezheti a mikroszálas porzsák által nyújtott előnyöket. Ha netán valamilyen probléma merülne fel Önökben a vásárlási és kiszállítási folyamat során, akkor az ügyfélszolgálaton dolgozó kedves, segítőkész munkatársak pillanatok alatt megoldják azt.