Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:

DAEWOO PORZSÁKOK

Megjelenítés:

HQ Univerzális porzsák
starstarstarstarstar3.81 (11)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft
HQ Daewoo SB70 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
Nem rendelhető
HQ Tristar - Solac JC802/917 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 160 Ft
HQ Samsung VP77 porzsák
starstarstarstarstar5 (2)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Nem rendelhető
HQ Samsung, Daewoo SB90 porzsák
starstarstarstarstar5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
HQ Samsung VP77 porzsák
starstarstarstarstar5 (5)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft

Oldalak:

1
 

DAEWOO

Daewoo porzsákok

Az 1967-ben alapított Daewoo Industrial nemcsak gépjárműgyártásáról híres, hanem egyéb termékek, többek között háztartási gépek előállításáról is. Mivel az egyik legnépszerűbb háztartási cikk a porszívó, egy modern háztartást nehéz elképzelni nélküle, ezért természetesen a Daewoo termékpalettáján is jelen vannak a porszívók.

A porszívók évente meghirdetett versenyében még mindig a porzsákos porszívók foglalják el az előkelő helyeket.

Természetesen a Daewoo a saját márkás porszívójához gyárt Daewoo porszívó porzsákot is.

A szintetikus porzsákok célja, hogy a felszívott port és szennyeződéseket elraktározzák és ürítésig eltárolják anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében azonban egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása is.

A szintetikus porzsákok multi-layer technológiával, mikroszálas anyagból készülnek, melynek alapja általában a polipropilén  és a poliészter. A polipropilént kémiai és fizikai tulajdonságai miatt használják fel a szintetikus porzsákok gyártásához. Ez az anyag igen rugalmas, magas ellenálló-képességgel rendelkezik a magasabb hőmérsékletekkel szemben, amelyeknek a porszívó belsejében ki van téve, nagy szakítószilárdsággal rendelkezik és bármilyen színben legyártható.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó. Élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké. Az ürítés során a szintetikus porzsákot gyorsabban és könnyebben lehet kezelni, mivel a szintetikus anyag a papírnál jóval rugalmasabb, könnyebben hajlítható, és nehezebben is sérül meg, így jóval kisebb mértékben áll fenn a veszélye annak, hogy a zsák tartalma sérülés miatt kiboruljon.

A szintetikus porzsákok több rétegből épülnek fel. A belső réteg funkciója, hogy a porzsákot tartóssá, strapabíróvá tegye, illetve az, hogy minél inkább csökkentse a porszivárgást. Ez a réteg felel azért is, hogy a pórusok eltömődését megakadályozza, ezzel növelve a porzsák ellenálló képességét, szűrőképességét, élettartamát is. A középső, második réteg funkciója elsősorban a szűrés, ez felel azért, hogy a porszívó a lehető legkevesebb szennyeződést engedje vissza környezetébe, illetve hogy mindig biztosítsa az elérhető legnagyobb szívóhatást. A legszilárdabb, legkevésbé rugalmas réteg a külső, amely így biztosítja az extra védelmet a belső, lágyabb és rugalmasabb rétegek számára.

Webshopunkban Daewoo márkájú és különböző típusú porszívókhoz kínáljuk a többrétegű, nem szőtt textíliából készült Daewoo porzsákokat, amelyek a beszívott levegőből kiszűrik a mikroszkopikus szennyeződéseket és a biológiai szempontból káros anyagokat is. Minden porzsák kiválóan szűr, erős és szakadásálló, valamint nagy térfogatú. Az antibakteriális tulajdonság biztosítja, hogy a tiszta levegőben ne legyen egészségkárosító szennyeződés.

A mikroszálas porzsákok kétszer hatékonyabb szűrést biztosítanak a papír és a textil porzsákokhoz képest, kitűnő légáteresztés mellett. Anyagszerkezete miatt az éles tárgyakkal szemben az ellenálló-képessége sokkal jobb, mint a papír porzsákoké. Váratlan nedves érintkezés a porzsák szerkezetét nem roncsolja,  ilyen esetben a papír porzsák viszont kilyukadhat, elszakadhat. Speciális szövetének köszönhetően gátolja a a poratka és annak ürüléke, a baktériumok, a penész és különböző mikroorganizmusok további terjedését, melyek az allergia legfőbb okozói. A porzsák többrétegű szűrése javítja a porszívó szűrését, ezzel is hozzájárulva az egészségesebb lakókörnyezethez. Ez a szűrési hatékonyság rendkívül kedvező hatású az asztmában és allergiában szenvedők számára.

Az új Daewoo porzsákok a kis teljesítményű készülékek esetén is nagy szívóerőt nyújtanak. Az új generációs antibakteriális porzsákok nagyobb szívóerőt biztosítanak és hatékonyan gátolják a legkisebb szennyeződések levegőbe jutását (poratkák, gombák, penész). A többrétegű technológia maximális porszívást eredményez. A porzsák, ellentétben a papírral, tökéletesen felveszi a porszívó tartályának formáját, így kevesebbszer kell cserélni. A karton zárórendszer lehetővé teszi az egyszerű és higiénikus eltávolítást. Súlya mindössze 20 dkg. Gyártói garancia: 24 hónap. Minden porzsák-csomag tartalmaz 1 db motorvédő szűrőt is.