Laptop töltő kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú laptophoz keres töltőt!

Gyártó:
Típus:

Dell Laptop töltők

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

Dell

Dell laptop töltők

Egy gyönyörű, csinos Dell laptop az ember igazi kis barátnője tud lenni. A Dell márkát a mindennapi életben egészen sokat láthatjuk háziasszonyok kezében, szinte már házi kedvencként dédelgetve. Mindig velünk van, utazáskor cikkeket olvasunk rajta, főzéshez magunkkal visszük az interneten kiválasztott receptes videóval együtt. Varráshoz, kézimunkához segít útmutatásokat adni, de manapság már sokan a bevásárló listát is így írják meg, kedvenc Dell laptopjuk segítségével. S akkor még nem is említettem a távol lévő szeretteinkkel való internetes kapcsolattartást, skype-ozást, webkamerázást, szóval egy ilyen laptop érzelmi értéke felbecsülhetetlen lehet!  Főleg, ha magánhasználatban van, bár nagyon sokan már a munkahelyi számítógépükre is úgy tekintenek, mint a lelki társukra. Egy szó, mint száz, egy laptop igen jó barát. Képes a szívünkhöz nőni, nem szeretnénk tőle megválni!  Ha a Dell laptop nem ment tönkre, elég lehet a csere egy új töltőre! Nem kell Önnek már mást tenni, webáruházunk kínálatából választani! Nem csalás és nem ámítás, egy új Dell laptop töltő a jó választás!
Sajnos egy laikus, hétköznapi ember nem mindig tudja, hogy éppen miért nem működik szeretett, kedvenc számítógépe.  Ilyenkor hajlamosak vagyunk benyomni azt a bizonyos pánikgombot. Nagyon hosszú idő lehet, mire eljutunk odáig, hogy nincs más gond, csak a töltőt kell cserélni. A töltő csere viszont nagyon egyszerű dolog, nem kell hozzá szaki, nem kell mást csinálni, mint az új töltőt a HDplanet-nél megvásárolni! Az új töltővel nem kell mást tenni, mint ugyanúgy használni!  A régi, töltőt pedig érdemes a szelektív hulladékgyűjtőbe helyezni!

Nagyon fontos tudni, hogy ha megbizonyosodtunk arról, hogy valóban a Dell laptopunk töltője miatt nem működik a számítógép, akkor a szakemberek nem fogják javasolni sem a töltő, sem a töltő kábelének megjavítását, hiszen rendkívül balesetveszélyes!

Igen ám, de honnan tudjuk, hogy a szegény töltőnk megpusztult? Lássuk csak az instrukciókat, figyeljünk hát oda nagyon!
 Mit kell tudnunk, hogy töltőnk meghibásodását megállapítsuk?

 Mozgassuk meg a töltő kábelét, figyeljük meg, hogyan reagál erre a számítógép! Ha néha töltődik, néha nem, akkor a gond könnyen lehet, hogy a töltőnk kábelével lehet! Ilyenkor egyszerű a döntés, rá kell szánnunk magunkat az új töltő vásárlására. Ilyen töltőt semmiképpen sem szabad tovább használni, mert tűz- és balesetveszélyes lehet! Ez itt tehát az az eset, ahol a döntés egyszerű lehet! Ne habozzon, kapcsoljon, vegyen töltőt, kattintson! Már csak egy-két munkanapot kell várni, máris egy új töltő fogja várni!

Ha úgy látjuk, hogy nem szakadt meg a kábel, de mégis a gépünk néha tölt, néha nem, akkor a csatlakozót figyeljük meg!  Ha a csatlakozó mozog a foglalatban, akkor szintén lehet gond a töltővel, de az is lehet, hogy sajnos a számítógépen belüli csatlakozó a hibás. Ilyenkor már érdemes szakemberhez fordulnunk, de ne feledjük, ha új töltő kellhet, a HDplanet-nél mindenre megoldást lelhet!

Sajnos, az ember, ha valamit megszeret, akár a kedvenc Dell laptopját is; hajlamos arra, hogy azt mindenhová magával vigye. Ezzel nem is lenne gond, hiszen erre találták ki, csak akkor van baj, ha merülőben van az akksi. Ezzel is csak annyi a gond, nem mindegy, hogy hova dugjuk! A konyhában, vagy a gyerek elé, oda, ahol ráléphetünk, nem szerencsés! Gondoljuk meg jól, mit hova dugunk, mert könnyen lehet, hogy a vége egy baleset lesz! Nem csak mi eshetünk arcra, de a töltőnk is megbánhatja! Legközelebb legyünk óvatosak, de addig is, tanuljunk a hibánkból, és a kicserélt töltőt, már ne dugjuk be olyan helyre, ahol ebből nagy baj lehet! Ne tegyen senkit gondterhessé, ne dugja rossz helyre a kedvencét!

De nem szégyen ám hibázni, csak megoldást kell találni!
Legközelebb legyen óvatos, ne hagyja, hogy baleset történjen, inkább gyorsan cseréljen!
Addig is: nincs más hátra, mint előre, kattintson a zöld mezőre!

Higgye el, megérdemli a gondtalan feltöltődést!
A HDplanet. eu leveszi Önt a lábáról, és a gondjait is a válláról!
Töltődjön fel velünk, tölteni szeretünk!