Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:

DELTON PORZSÁKOK

Megjelenítés:

HQ Univerzális porzsák
starstarstarstarstar3.81 (11)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft
HQ Samsung, Daewoo SB90 porzsák
starstarstarstarstar5 (4)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
940 Ft
HQ Tristar JC861 porzsák
starstarstarstarstar5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 260 Ft

Oldalak:

1
 

DELTON

Delton porzsákok

Ha hazaérünk végre megpihenni és azt látjuk, hogy a besütő napfény nem csillan meg az egyébként gyönyörű szőnyegünkön, mert az poros és koszos, akkor biztos, hogy az egész lakás egy új Delton porszívó porzsákra áhítozik. Ott, ahol laknak, ott sosem lehet száz százalékos tisztaság, sosem csilloghat fényesen minden felület, mert az élet már csak olyan, hogy porral, kosszal, rendetlenséggel jár. A porszívó a háziasszonyok legjobb barátja, de nem mindegy ám, hogy milyen az a barát! Vegyen nálunk Delton porzsákot Delton porszívójához, hogy megoldódjon a problémája!
Minden háziasszony álma, rend lesz végre a gyerekszobába’. Ha mindjárt itt a védőnő, a Delton porszívót gyorsan vegye elő, újonnan vásárolt és kicserélt Delton porzsákkal, rend lesz, mint a karikacsapás. A Delton porszívó porzsák felszív mindent, még azt is, amit nem kéne. Pufi, keksz, ropi, örökre gondosan odanyomkodva a perzsaszőnyeg mintájának mélyére? Ilyenkor legszívesebben kihajítaná az ablakon? Ne tegye, lehet, hogy csak a Delton porszívója porzsákja van tele! Ha eddig-eddig-eddig van, cserélje le most vígan! Cserélje le most Delton porszívója porzsákját egy vadiúj Delton porszívó porzsákra, és minden gondja elillanhat. Engedjük, hogy a Delton porszívó szívjon az új Delton porszívó porzsákja segítségével!

Vegyünk sorra néhány indokot, amiért azonnal új Delton porzsákot akarunk venni a Delton porszívókhoz.

  • Kevesebbe kerül és ezért gazdaságosabb is! Egy átlagos háztartásban ráadásul csak évi két porzsák kerül a szemetesbe! Megérthető, ha valaki a zöld, öko, bio, natúr életmód híve, de ez nem pelenka, amiből napi 5-6 is elfogy. Engedjünk meg egy szabad pillanatot magunknak, hagyjuk meg a tele porzsákot inkább a kukának! Nem szabad ezen spórolni, új porzsákot kell venni a HDplanet.eu webáruházból!

  • A Delton porzsák olyan, mint a szerelem: se vele, se nélküle, de akkor mégis jobb vele! Ugyanis ha szeretnénk megmenekülni a Delton porszívó javítási macerájától, indítsunk gyakrabban tiszta lappal! Szebb az élet egy üres Delton porzsákkal, a Delton porszívó is meghálálja!

  • A nagy teljesítményű Delton porszívó szívóereje ráadásul fokozható egy új Delton porszívó porzsákkal! Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy minél jobban tele a Delton porszívó porzsák, annál gyengébben teljesít a Delton porszívó is! 75%-os szinttől Delton porszívónk teljesítménye rohamosan meggyengül, a motorja elfárad, és csak ímmel-ámmal fog munkálkodni, a tetejébe ezt még igen hangosan is teszi! A nagyobb pormacskák pedig vihognak a sarokban vidáman.

  • A mikroszálakból készült porzsákok, mint amilyeneket webáruházunk kínál a Delton porszívókhoz, egészen apró porszemekkel is megbirkóznak, ami a hatékonyságukat növeli érezhető mértékben. Praktikusak a penész, atkák, de akár a bolhák ellen is, kevesebb káros szennyeződést juttatnak a levegőbe. Még egy váratlan nedves érintkezés sem tesz kárt bennük, ugyanúgy dolgoznak tovább ettől! Nem fog sem kilyukadni, sem elszakadni, akkor sem, ha sok kosz ment bele. Erős és ellenálló a Delton porzsák, semmilyen kifogást nem találni! Ráadásul az újabb Delton porzsákok tartósabbak, ezért tovább bírják, nem drágábbak, és a régebbi Delton modellekben is használhatóak. Akár a készülékek teljesítményét is tudják emelni, vagy az áramfogyasztást tudják csökkenteni attól függően, hogy milyen szívóerőt állítunk be a Delton porszívón.

  • Vannak olyan esetek is, amikor gyakrabban is szükség lehet az új Delton porzsákra, mint gondolnánk! Ha gyermekkel élünk együtt egy házban, vagy háziállatainkat a szobában tartjuk, akkor érdemes akár sűrűbben is cserélni a Delton porszívó porzsákját, mert az élettel teli helyek gyorsabban porosodnak, koszosodnak.

  • Nem szabad túlterhelni a Delton porzsákot sem! Ha a Delton porszívó már nem szív olyan jól, vagy jelzi, hogy porzsák cserét igényel, akkor ne halasszuk a dolgot egy percre sem! Ugyanis egy porzsák, ami szétrobbant a Delton porszívón belül, nagy koszt csinál!

Nincs mire várnunk, rendeljük új és jó minőségű Delton porzsákot a HDplanettől!