Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:

DIMARSON PORZSÁKOK

Megjelenítés:

HQ Electrolux E66 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
HQ Tristar - Solac JC802/917 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 160 Ft

Oldalak:

1
 

DIMARSON

Dimarson porzsákok

  Nem kell idegeskedni, nem kell hagyni, hogy a porszívózás gondja, a porral együtt, ellepje az életünk! A kicserélt porzsákkal rendelkező Dimarson porszívókkal a porszívózás nem is olyan utálatos feladat! Ha gyűlöljük, undorodunk tőle, a hátunk közepére sem kívánjuk a nyavalyás, hangos, büdös, mocskos porszívót, akkor jó helyen járunk! Valószínűleg semmi mást nem kell tenni, csak a Dimarson porzsákot kell egy új Dimarson porzsákra lecserélni a Dimarson porszívónkban, miután a HDplanet.eu webáruházban megvettük! Ne aggódjunk, ne habozzunk, dőljunk hátra kényelmesen, engedjük, hogy az új Dimarson porzsák gyűjtse a koszt helyettünk! A választás velünk könnyű és gyors, elrontani nem lehet, de ha mégis sikerült, kollégáink szívesen segítenek! HDplanet. eu webáruházunk mindenben segít, nemcsak a Dimarson porszívónkhoz illeszkedő Dimarson porszívó porzsák kiválasztásában! A por, kosz, immár a múlté, csak a tiszta, rendes, egészséges Dimarson porszívóhoz kell nyúlni. Ha nem tűnnek el a morzsák, nincs mese, kell egy új Dimarson porzsák! Ne legyen szívás a porszívás! Ne hagyjuk, hogy ellepjen a szürkeség, vegyük kézbe az életet, kicserélt Dimarson porzsákkal, tüntessük el a morzsákat!


Érdemes a HDplanet.eu webáruházból a Dimarson porszívójához új, Dimarson porzsákot rendelnie! Ne tömjük tele a Dimarson porzsákot, többet veszítünk a javításon! Ha szeretnénk megúszni az Dimarson porszívó javítási költségeit, cseréljük gyakrabban a porzsákjait! Ne feledjük: minél jobban tele a Dimarson porzsák, annál gyengébben teljesít a porszívó! Ha közelít a tele állapothoz a porzsák a Dimarson porszívó teljesítménye már jelentősen gyengül, a motorja szenvedni kezd, hangosabb, zajosabb lesz, és csak félvállról fogja venni a munkát! A nagyobb pormacskák pedig röhögnek a markukban.
Nem szabad túlterhelni sem a porszívót, sem a porzsákot! Ha a Dimarson porszívó már nem elég jól szív, vagy jelzi, hogy porzsák cserét igényel, akkor ne halogassuk a dolgot egy pillanatra sem! Ugyanis a porzsák akár szét is robbanhat a porszívón belül. Ezt rendkívül nehezen lehet kitakarítani, ráadásul jó eséllyel a Dimarson porszívót is kivégzi.
A mikroszálakból készült Dimarson porzsákok, mint amilyeneket webáruházunk kínál a Dimarson porszívókhoz, egészen apró porszemeket is képesek felszedni. Nem így a papír verziók, melyeknek pórusai sokkal nagyobbak, a finom szemcsék pedig egyszerűen átszállnak rajta; így csökken a beltéri levegő minősége, mert csak felkavarja a port.
Gyakrabban is szükség lehet rá, mint gondolnánk! Ha többen laknak egy háztartásban, vagy akár van valamilyen házikedvenc is a szobákban, akkor érdemes akár sűrűbben is cserélni a Dimarson porszívó porzsákját, mert a sok ételmaradéktól, állatszőrtől nagyon gyorsan megtelhet. A Dimarson porzsák telítettségét ráadásul rendkívül egyszerű ellenőrizni is! Ki sem kell venni a helyéről, hiszen a porszívó kikapcsolásakor, ha még nincs tele, akkor kicsit összébb megy. Ha a Dimarson porszívó kikapcsolása után is feszes a porzsák, érdemes jobban megvizsgálni, de vigyázzunk, ne nyomjuk ki belőle a port!
A Dimarson porzsákot tisztítani sem kell! Azt hihetnénk, szerencsések a porzsák nélküli porszívóval rendelkezők, nekik viszont minden takarítás után ki kell mosni a tartályt, szóval, nem is annyira kényelmes egy tartály, hiszen minden alkalommal plusz munkát ad, ráadásul annak is cserélni kell a szűrőjét időnként, ami a porzsák cserénél bonyolultabb művelet!
A Hdplanet.eu webáruházon keresztül nagyon egyszerűen, könnyen és gyorsan rendelhetünk új Dimarson porzsákot a már jól bevált és megszeretett Dimarson porszívónkhoz. Használjuk hát a modern kor csodáját, a háziasszonyok és háziemberek álmát, ne restelljünk egy új Dimarson porszívó porzsákba beruházni, higgyük el, nem fogjuk megbánni! Vásároljunk új Dimarson porzsákot a HDplanet.eu-n, hogy a port a Dimarson porszívónk szívja fel helyettünk, az új Dimarson porszívó porzsákja segítségével, és ne nekünk kelljen! Nincs mire várnunk, rendeljen nálunk! Hogy elmúljon a rosszkedve, tőlünk Dimarson porzsákot vegyen!