Konzol kereső felfüggesztési méretek és súly alapján

Kérjük, adja meg készülékének felfüggesztési méreteit és a készülék súlyát!


Kattintson a képre egy kis segítségért!
Szélesség: mm
   Magasság: mm
Súly: kg

Dönthető fali konzol

Megjelenítés:

star star star star star 5 (18)
Maximum VESA felfogatás 800×400m
AKCIÓ! 9 990 Ft
11 990 Ft
star star star star star 4.97 (43)
Maximum VESA felfogatás 400×400mm
AKCIÓ! 6 490 Ft
8 990 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 5 (9)
Maximum VESA felfogatás 600×400mm
AKCIÓ! 7 490 Ft
8 990 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 4.75 (29)
Maximum VESA felfogatás 200×200mm
AKCIÓ! 3 490 Ft
4 990 Ft
star star star star star 4.87 (8)
Maximum VESA felfogatás 800×400mm
AKCIÓ! 8 990 Ft
10 990 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 5 (9)
Maximum VESA felfogatás 400×400mm
AKCIÓ! 5 990 Ft
8 190 Ft
star star star star star 5 (8)
Maximum VESA felfogatás 200×200mm
AKCIÓ! 3 990 Ft
5 990 Ft
star star star star star 5 (4)
Maximum VESA felfogatás 600×400mm
AKCIÓ! 7 490 Ft
12 990 Ft
star star star star star 4.25 (4)
Maximum VESA felfogatás 400×400mm
AKCIÓ! 5 490 Ft
7 990 Ft

Oldalak:

1
 

Dönthető fali konzol

Dönthető fali konzolok


Amint megvásároltuk az új televíziónkat, felmerül a kérdés, hogy hol helyezzük el. Természetesen ez ugyanúgy igaz lehet a mikrohullámú sütő, DVD lejátszó esetében is. Fontos, hogy könnyen hozzáférhető legyen. Ne tegye tönkre az összhatást és nem utolsó sorban az is meghatározó, hogy megfelelő stabilitással bírjon. A
dönthető és egyéb fali konzolok ebben vannak segítségünkre. Ráadásul, ha a konzolon helyezzük el például LCD, LED televíziót, akkor az eltakarja a konzolt, ügyelve az esztétikai megjelenésre. De vannak üvegből készült állványok is, ha mások az igények. És természetesen más fajta tárgyakat is elhelyezhetünk rajtuk. Nagyon fontos azonban, hogy kiválasztásuknál biztosan elbírja az adott tárgyat. Másik szempont lehet az esztétikai megjelenésen kívül, hogy a kisgyerekek ne tudják babrálni az elektromos készüléket. Nem véletlen, hogy szórakozó helyeken, kocsmákban is sok esetben dönthető fali konzolt használnak. így, amikor egy futballmeccset vagy egyéb adást néznek a vendégek, akkor nem tudják kényük, kedvük szerint átkapcsolni a műsort. 


Amikor az adott
televízió készüléket megvásároltuk, sokszor szinte vége láthatatlan agyalás veszi kezdetét, hogy hova is helyezzük azt el. Hiszen elképzelhető, hogy a régi tv helyére nem fér el az új. A konzol segítségével szinte bárhova elhelyezhetjük azt: konyhába, nappaliba, hálószobába. Ráadásul rengeteg helyet megspórolhatunk vele a mozgathatóságának köszönhetően. Persze sokszor találunk egy üres szekrényt, vagy kis asztalt, ahova elhelyezhetjük a televíziót. A konzolokat tehát bármelyik helyiségbe felszerelhetjük. Ezt a megoldást szokták választani akkor is, mikor közösségi helyiségekbe vagy munkahelyen kell elhelyezni a televíziót, vagy projektort. A dönthető fali konzol ilyenkor is kiváló választás lehet. Érdemes nagyobb konzolt választani a projektornak, mert ha egy nagyobb projektort akarunk használni később, akkor sem lesz gond a konzollal. És ugyan egyszerű megoldás lehet könyveket a projektor alá pakolni, de kifinomultabb, elegánsabb és még egyszerűbb megoldás a konzol választása. Orvosi rendelőkben, várókban is gyakran találkozunk fali konzolokon elhelyezett televízióval. Tehát ahol informálni, szórakoztatni szeretnék az embereket oda gyakran használják ezt a megoldást. A gyártók pontosan megadják azt, hogy milyen méretű televíziót helyezhetünk el a konzolon. 

A televízió számára készült konzolok nagyon masszívak, nagy teherbírással rendelkeznek. Ez akkor is igaz, ha régebbi, súlyosabb televíziót kell rajtuk elhelyeznünk. Az állványok között vannak: forgatható, kihúzható, és dönthető fali konzolok. Sokan választják ezt a megoldást, ha a konyha például szűkös a számukra, mely gyakran előforduló probléma. Nagyon praktikus megoldás lehet ilyenkor a fali konzol használata, melyre a mikronkat is elhelyezhetjük. Érdemes a minőségre is hangsúlyt fektetnünk, mert hosszú távon mindig kifizetődő ezt figyelembe vennünk. A megbízhatóság valóban fontos szempont, így válasszuk a legjobb megoldást. Miután a falra felszereltük a konzolt, nemigen van más teendőnk csak élvezni a kényelmet, amit nyújt számunkra ez a megoldás.