Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:

ETA PORZSÁKOK

Megjelenítés:

HQ Univerzális porzsák
starstarstarstarstar3.81 (11)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft
HQ Electrolux E66 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
HQ ETA porzsák
starstarstarstarstar5 (2)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
HQ Tristar - Solac JC802/917 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 160 Ft
HQ Univerzális porzsák
starstarstarstarstar3.66 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
Nem rendelhető
HQ Samsung, Daewoo SB90 porzsák
starstarstarstarstar5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
HQ Rowenta Bully ZR 765 porzsák
starstarstarstarstar5 (1)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft
HQ Tristar JC861 porzsák
starstarstarstarstar5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 260 Ft
HQ Philips Geneva porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft

Oldalak:

1
 

ETA

ETA porzsákok

Hol vannak már azok a régi idők, mikor még az asszonyoknak és az embereknek kézzel kellett kitisztítani a kertben, vagy a társasház udvarán a szőnyegeket és a bútorokat! Milyen nagyok is voltak akkoriban a seprűk és kefék, amelyekkel tisztítani kellett ezeket az anyag darabokat! Milyen hosszú is volt, mikor még minden ilyesmi a két kezünk dolga volt! Ma bezzeg már olyan könnyű, hogy ezt is megcsinálják a gépek helyettünk. Elintézik ezt az ETA porszívói gyorsan és hatékonyan. Nem kell ütni, verni a szőnyeget, de még csak megemelni sem, majd az ETA porszívóval egyszerűen felporszívózzuk! Igen ám, de mi van akkor, ha a porszívó már veszít az erejéből? Tele porzsákkal morcos az ETA porszívó, hadd vegyen egy új lendületet: tele porzsákja legyen üres, hadd érezze, milyen ügyes! Nem kell többé noszogatni, elkezd újra dolgozgatni!  Ha a porszívó ETA porzsákja megtelt, tegye azt újra üresbe! Nem kell félni, nem fog fájni, az ETA porszívó ismét jól fog szívni!

Miért vegyünk új ETA porzsákot?
– Jobban jövünk ki belőle! Ha az ETA porzsák tele, az ember vesződik vele! Nem jó az senkinek sem, hogy ha folyton bütykölni kell, rendezzük le gyorsan egyben, üres legyen rögtön, menten!  Nem szerelem, úgy szeretem, nem a munka az életem!
– Dolgosabb lesz! Az ETA porszívó is csak olyan eszköz, minél jobban tele a porzsák, annál gyengébben teljesít! Ha csak háromnegyed részig is van tele, az ETA porszívó már gyenge lehet. Elkezd majd nagyon szenvedni, a munkát félvállról fogja venni! Ezzel bizony csak a fránya pormacskák járnak jól, az embereknek csak több dolguk van vele!
– Ügyesebb! Mikroszálas? Mi a szösz? Nem szőr, ezzel nem lesz sem szőr, sem szösz! Nem kell már papírt használni, nem lesz többé olyan, hogy ablakot kelljen nyitni! Nem lesz semmi szagos, poros, csak az egész ház takaros!
– Takarékos! Úgy van bizony! Egy átlagos családban évente csak két porzsákot dobunk a kukába! Csak ennyit? Ez semmi! Nem kell feltétlenül a porszívóval azonos márkájú porzsákot venni, ha az ETA porzsák az olcsóbb, és azonos az forma, akkor az ETA terméke is választható!
– Tartósabb! Nem kell kidobni a régi porszívót, elég csak a porzsákot szélnek ereszteni, és egy új ETA porzsákkal máris jobban fogja bírni. Ezek a modern porzsákok, akár a régi porszívókhoz is jók! Bátran lehet cserélni, kevesebbet fog fogyasztani, jobban fog dolgozni az öreg jószág is! Öreg porszívó nem vén porszívó! Nem csak a húszéveseké a világ! Az úton még poroszkál néhány por-oroszlán!
– Egyszerű kicserélni! Az ETA porszívókban egyszerű kicserélni a porzsákot, senkinek sem okozhat gondot!
– Többször kell cserélni az ETA porzsákot, mint hinnénk! Ha átjött az unoka, vagy télen bejött a kutya, jön a szőr, jön a kosz, megszabadulni tőlük úgysem fogsz? Cseréljen porzsákot nagyon sűrűen, mert a sok kosztól gyakran megtelhet még az ETA porzsák is!
– Nem bírja a túl sok strapát sem a porszívó, sem a porzsák! Ha az ETA porszívó már nem elég jól szív, vagy jelzi, hogy az ETA porzsák cserét igényel, akkor ne halogassuk a dolgot egy percig sem! Egy teli ETA porzsák nagyon veszélyes, akár szét is repedhet! Ezt nehéz lesz összeszedni, ha még az ETA porszívót meg is lehet menteni. Emellett a tele porzsáktól igen hangos minden porszívó.
– Nem kell puceválni! Van olyan már, bizony-bizony, hogy porzsák nélküli porszívó! Na, azt aztán nem lehet tudni, annyi retket hova fogunk tenni? Porral tele lesz a lakás, nem való nekünk ez a pucolás!

Bárki lehet a parkett ördöge, ehhez még csak az sem kell, hogy csavarja fel a szőnyeget! Nem kell a port többé szégyellni, csak porzsákot kell cserélni, s az ETA porszívó jobban fogja bírni! Öreg jószág nem vén jószág, nem kell más, mint egy új ETA porzsák!

Ne restelljünk beruházni, higgyük el, nem fogjuk megbánni! A HDplanet webboltjában olcsón találunk új és jobb ETA porzsákot! Nincs mire várnunk, rendeljen nálunk! A HDplanet.eu levesz mindenkit a lábáról, és a gondokat is a válláról! Nincs más hátra, mint előre, kattintsunk a zöld mezőre! Már csak egy-két munkanapot kell várnunk rá, és a futár máris házhoz hozza a takarítás új élményét!