Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:

FAGOR PORZSÁKOK

Megjelenítés:

HQ Univerzális porzsák
starstarstarstarstar3.81 (11)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft
HQ EIO/Kalorik Futura/Vision porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
HQ Electrolux E66 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
HQ Tristar - Solac JC802/917 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 160 Ft
HQ Univerzális porzsák
starstarstarstarstar3.66 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
Nem rendelhető
HQ Samsung, Daewoo SB90 porzsák
starstarstarstarstar5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
HQ Tristar JC861 porzsák
starstarstarstarstar5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 260 Ft

Oldalak:

1
 

FAGOR

Fagor porzsákok

Hétvége van, a gyerekek hangoskodnak, meg kell főzni az ebédet, tele van a mosogató edényekkel, és még a padló is koszos. Ekkor pattan ki az isteni szikra a háziasszony fejéből, hogy mit is lehet tenni, mire hangosan felkiált: ahha! Előkerül a porszívó azzal a reménnyel, hogy a hangos zaj majd lecsendesíti a drága édes angyalkának kinéző gyermekek idegtépő kiabálását. Bekapcsol a gép, és a háziasszony már szinte érzi, hogy körbeöleli a csend. Ilyenkor sokan már tapasztalták, hogy az egyéb zaj szinte csendnek számít a gyermeksikításhoz képest. Mozdul egyet-kettőt a padlón a megváltást hozó szerkezet, de hamar alábbhagy az anyuka öröme. Valamiért a porszívó nem szívja be a koszt. Kinyílik a teteje és meglepve konstatálja az ember, hogy már megint tele van a porszívó zsákja. Nyilván történt már mással is ilyen. Miért van az, hogy pont akkor fogy el valami, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rá?

Megnyugtatásképpen, sok mindenkivel előfordul ilyen szituáció a világ bármely pontján, ahol az emberek hasonló módon élik az életüket, mint nálunk. Bizony a használati cikkek előbb-utóbb elfogynak egy háztartásból. Így van ez Németországban, Kínában, sőt Spanyolországban is. Most egy kicsit időzzünk el a legutóbbinál, amely ország arról ismeretes, hogy az egyik legtemperamentumosabb, legszebb szigetekkel rendelkező hely, mi más is lehetne, mint Spanyolország. Itt indult útjának 1956-ban, a Mondragóni Szövetkezeti Csoport /MCC/ tagjaként a Fagor Electrodomesticos S.C., ami a mai napig élvezi az MCC minden előnyét, hiszen ez egy hatalmas pénzügyi és kereskedelmi ágazatokkal is foglalkozó cégcsoport. Tehát biztos az anyagi háttere, rengeteg kutatást, fejlesztést végez, többek közt kitűnő eszközei terén is, mint például a Fagor porszívók. Mivel ez a cég rengeteg minőségi terméket gyárt, ezért sok háztartásban megtalálható itthon is az ilyen típusú háztartási gép. Ezért is bővítettük termékeink listáját Fagor porszívókhoz használatos porzsákokkal is. Hihetetlen, micsoda könnyebbség a megrendelőnek, hogy áruházunkban pár kattintással meg tudja vásárolni a gépéhez való porzsákokat. A mosoly pedig garantált. Miért is?

Rengeteg kutatást végeznek napjainkban a gondolatok teremtő erejéről. Fizikusok, kvantumfizikusok, írók, nagy gondolkodók vallják egyöntetűen, hogy az eseményekhez való hozzáállásunkon mennyi minden múlik. Gondoljuk végig, mi történik általában, miután rájön az ember, hogy már megint akkor fogyott el a porzsák, amikor elkezdené a takarítást? Vagy neki áll szidni a porszívó felmenőit és dühösen gesztikulálva a földhöz csapja a gépet, vagy kikiabál drága párjának, hogy: "Béla! Hozzál már a porszívóba zsákot! Ha lehet olyat, ami nem lesz ilyen hamar tele!” Mindkét esetben az idegeskedés miatt rossz lesz a közérzete mindenkinek, és még a padló is koszos marad. Közben akár olyan gondolatok is járhatnak a háziasszony fejében, hogy: már megint tele van! Mi lehet ezzel a porszívóval? Eszi ez a port? Le kellene cserélni olyanra, ami többet bír! Hajlamos az ember már a legrosszabbra gondolni, mert a negatív gondolatok teljesen eltávolítanak mindenkit a józan gondolkodástól. Természetesen ezekben az esetekben nem kell lecserélni a háztartási eszközt, elég csak a megfelelő porzsákot kiválasztani hozzá webüzletünkből. Mit tesz egy optimista ember ebben a helyzetben? Azt mondja magában, na, puff! Hányszor cseréljük le a toalettben a toalettpapírt? Rengetegszer. Akkor tulajdonképpen teljesen normális dolog az, hogy a porszívóban is le kell cserélni néha a porzsákot. Ha egy kicsit pozitívabban gondolkodik valaki, szitkozódás helyett inkább leül a gép elé, és már rendelheti is üzletünkből a Fagor porzsákokat, akár VCE-1900, vagy VCM 1621-M, netán 5200 típusú készülékkel rendelkezik. Természetesen még a felsoroltakon kívül rengeteg Fagor porszívó porzsákot talál webáruházunkban. Tehát a morgolódás és dühöngés helyett van más megoldás a problémákra, és ennek következménye a mosoly az egész családban, hiszen az optimizmus és jókedv ragadós. Ezekkel a gondolatokkal kívánunk kellemes nézelődést és rendelést weboldalunkról.