Konzol kereső felfüggesztési méretek és súly alapján

Kérjük, adja meg készülékének felfüggesztési méreteit és a készülék súlyát!


Kattintson a képre egy kis segítségért!
Szélesség: mm
   Magasság: mm
Súly: kg

Fix fali konzol

Megjelenítés:

star star star star star 5 (5)
Maximum VESA felfogatás 200×200mm
AKCIÓ! 2 990 Ft
4 990 Ft
star star star star star 5 (4)
Maximum VESA felfogatás 400×400mm
AKCIÓ! 4 990 Ft
6 990 Ft
AKCIÓ! 6 190 Ft
8 190 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 5 (2)
Maximum VESA felfogatás 600×400mm
AKCIÓ! 6 490 Ft
10 990 Ft

Oldalak:

1
 

Fix fali konzol

Fix fali konzolok nagy választéka


Amint megvan az új televíziónk, felmerül bennünk a kérdés, hogy hol helyezzük el. A nappaliban lévő szekrényre? Vagy vegyünk neki egy külön állványt, asztalt? Vagy a szekrényen lévő polc helyére próbáljuk „beerőltetni”? Természetesen ezek bármelyike lehet jó megoldás, de talán a legjobb, ha erre a célra kifejlesztett fix fali konzolokban gondolkodunk. Ez a leg praktikusabb megoldás, mely segítségével akár helyet is nyerhetünk, hiszen például egy plazma televízió már önmagában sem foglal sok helyet.

 A fali konzol tulajdonképpen a lakásunk bármely helyiségébe felszerelhető, akár a konyhába, nappaliba, hálószobába is. Ráadásul, ha kis gyermek van a családban és nem szeretnénk, hogy az elektromos berendezéseket elérjék, akkor is kiváló megoldás lehet a fix fali konzolok választása. De, ha nem szeretnénk, hogy túl sok helyet foglaljon el a televízió, esetleg kisebb szobában szeretnénk használni azt, akkor is remek választás a konzol. Így az egyéb berendezési tárgyaknak is bőven marad hely. Így kisebb túlzással mondhatjuk, hogy bárhol jó helye van ezeknek a megoldásoknak. Ezen kívül közösségi helyiségekbe is ideális a felhasználásuk. Nem véletlenül, hogy például egy kellemes borozóban, vagy romkocsmában is konzolokat használnak. Így kisebb társaságok együtt megnézhetik a meccset és nem tudják önhatalmúlag állítgatni a csatornákat. Nem véletlenül van ez így kitalálva. Megfigyelhetjük, hogy a cégek tárgyalóiban, közösségi házakban vagy orvosi rendelők várójában ugyanígy fali konzolokat választanak ezekre a célokra. Ahol több ember összegyűlik és az informálás, szórakoztatás a cél, ott nagyon jó választás lehet a fix fali konzolok használata. 

A fali konzolra bármit tehetünk, ami elfér rajta, illetve amit megtartanak. Azonban fontos, hogy néhány dolog ne kerülje el a figyelmünket. Fontos, hogy ne legyen túl nehéz az adott tárgy, amit a konzolra elhelyezünk. Úgy kell meghatározni a súlyt, hogy gond nélkül elbírja azt a konzol. Léteznek adott speciális tárgyakhoz is konzolok például LCD, LED és plazma televíziók számára, projektoroknak, mikrohullámú sütőknek, DVD-lejátszóknak. Fontos, hogy megfelelő legyen a látvány mikor egy ilyen készüléket használunk és, ha nagyobb elektronikai eszközről van szó, akkor nagyon praktikus a konzol használata. Hiszen elképzelhető, hogy a „régi televízió” helyére, már nem tudjuk a nagyobb készüléket elhelyezni. Így elég egyszerűen és költség kímélő módon megoldhatjuk az adott problémát. Ezek a fix fali konzolok ráadásul nem csúnyítják el a nappalit, vagy azt a helyiséget, ahova éppen elhelyezzük. Szerencsére a gyártók pontosan megadják, hogy mekkora televíziót helyezhetünk el rajtuk. Nagyon masszív eszközökről van szó, nagy teherbírással rendelkeznek, így a régi változatú televíziókat és az újakat is gond nélkül elbírják. 

Ezek a fali konzolok természetesen többféle kivitelben érhetőek el például vannak forgatható és dönthető, kihúzható változatok is. Ráadásul mikrohullámú sütők számára is kiváló választás a konzol. Hiszen sok esetben a konyha nem túl tágas, még akkor is, ha amerikai konyha áll rendelkezésünkre. A fix fali konzolok itt is megoldhatják ezt a problémát. Ám használhatjuk a tárgyalóban is a konzolokat. Hiszen itt is szükség lehet monitor, vagy televízió használatára. Elképzelhető, hogy a tárgyalóban kell a projektornak külön kiegészítő. Bosszantó lehet, mikor nem tudjuk hová tenni a projektort. Mindenképpen javasoljuk, hogy jó minőségű terméket válasszunk. Érdemes olyan konzolt választani, melyen egy nagyobb projektor is elfér. Vannak edzett üvegből készült állványok, ami ugyanúgy alkalmas például LED, LCD, plazma televízió számára. Ez akkor lehet jó megoldás, ha zavar minket a konzol látványa, jóllehet azt a televízió eltakarja.