Laptop töltő kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú laptophoz keres töltőt!

Gyártó:
Típus:

Fujitsu Laptop töltők

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

Fujitsu

Fujitsu-Siemens laptop töltők

Az Európa vezető IT-szállítójaként ismert Fujitsu az új generációs mobil és dinamikus adatközpont termékek, szolgáltatások és megoldások fejlesztését állítja stratégiája középpontjába. Kivételesen sokrétű portfóliója a kézi számítógépektől az asztali gépeken át a nagyvállalati kategóriájú IT-infrastruktúra megoldásokig terjed. A Fujitsu az európai, közel-keleti és afrikai országokat átfogó EMEA-régió valamennyi fontos piacán, szolgáltatási üzletágával pedig a világ 170 országában jelen van. Részvénytulajdonosai, a Fujitsu Limited és a Siemens AG erősségeit, innovációs hagyományait és globális jelenlétét kamatoztatva a kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint az egyéni felhasználók szükségleteit is képes kielégíteni. A vállalat termékei életciklusuk bármely szakaszát alapul véve élen járnak a környezettudatos technológiák és folyamatok alkalmazásában.

A  Fujitsu Technology Solutions, a Fujitsu Siemens Computers jogutód cége széles termékportfoliójával van jelen Magyarországon is. Stratégiája a dinamikus infrastruktúrák jegyében a vállalat IT-termékek, -megoldások és -szolgáltatások komplett portfólióját kínálja – a kliensektől az adatközpont-megoldásokon át a menedzselt és a szolgáltatásként nyújtott infrastruktúráig, elsősorban vállalati ügyfeleinek.

Keresgélj Fujitsu-Siemens laptop töltőink között, és bukkanj rá a neked leginkább tetsző modellre. Kínálatunkban a régebbi típusú Fujitsu-Siemens laptop töltőket is megtalálod, így nem kell attól tartanod, hogy régi laptopodhoz már nem fogsz töltőt, vagy akkut találni. A webáruházunkban biztosan rálelsz az általad keresett típusra. Mi mindenben segítünk, ami a vásárlással, vagy a termékek paramétereivel kapcsolatos. Ha valamit nem értesz, nyugodtan kérdezd meg tőlünk, s mi majd felvilágosítunk a részletekről. Ahogyan a többi termékünkről, úgy a Fujitsu-Siemens laptop töltőkről is elmondhatjuk, hogy minőségiek és nagyon időtállóak, s erre garanciát is vállalunk. A Kapcsolat menüpont alatt pedig elérhetőségeinket találhatod, így ha bármilyen kérdéssel szeretnél hozzánk fordulni, nyugodtan tedd meg bármikor.

Fujitsu-Siemens minőségi utángyártott notebook töltő elérhető áron! Termékünk ideális választás lehet különböző laptopok töltéséhez is, ugyanis Fujitsu-Siemens notebook töltőink is univerzálisak, s több hordozható számítógéppel is kompatibilisek, utángyártott akkumulátor töltőink megegyeznek az eredeti töltők kinézetével és specifikációjával.

Azoknál az Fujitsu-Siemens laptop töltőknél, amelyek több típusú laptophoz is használhatók, a termék adatlapján feltüntettük a velük kompatibilis Fujitsu-Siemens laptopok listáját. Ha nem találja a listában az Ön laptopját, vagy kétségei merülnének fel, keresse fel kollégáinkat webáruházunk elérhetőségeinek valamelyikén!

Laptop töltő vásárláskor fontos tisztában lenni a készülék tulajdonságaival és a hozzá szükséges töltő műszaki adataival, mert a nem megfelelő (más típusú) laptop töltő akár tönkre is teheti a laptopját! Az Fujitsu-Siemens laptop töltő vásárlást megelőző egyeztetéshez szükséges adatok általában a laptopok alján, vagy az akkumulátor alatt vannak feltüntetve.

Laptop töltő vásárlásakor 4 fontos szempontot mindenképpen figyelembe kell venned, melyek a következők:

 • Laptop töltő input
  A bemeneti feszültség ~110V – ~220V között változhat országtól függően. A legtöbb laptop töltő midként feszültségről üzemeltethető, a töltőn ezt minden esetben feltüntetik.

 • Laptop töltő output
  Ez nem más, mint a kimeneti feszültség (pl. 19 V), illetve a maximális leadott áramerősség, amit a laptop a töltőtől közvetlenül kap (pl. 3.42 A). Érdemes megjegyezni, hogy míg a feszültségnek minden esetben egyeznie kell a laptop által megkövetelt feszültséggel (általában a laptop alján, kivehető akku mögötti címkén vagy a laptop leírásában megtalálható), addig az áramerősségnek minimálisan annyinak kell lennie, amennyit a laptop megkövetel. Vigyázz, a nem megfelelő feszültségű töltő használata nem csak a töltőt, de a laptopodat is tönkreteheti ! Nem megfelelő (túl alacsony) áramerősségű (A) töltő esetén jobb esetben csak nem fog működni a laptopod, rosszabb esetben a töltő túlterhelődik és tönkreteheti a laptopod is!

 • Másik fontos szempont Fujitsu-Siemens laptop töltők vásárlásakor a töltő teljesítménye. A teljesítmény a fogyasztó kivezetései között mérhető feszültség, és a rajta átfolyó áram erősségének szorzataként számolható ki. Tehát a volt és az amper szám szorzatából könnyedén kiszámítható a töltő teljesítménye:
  (Volt * Amper = Watt) Példa: 18.5 V * 3.5 A = 64,75 ≈ 65 W

 • A laptop töltő csatlakozója
  Ez egy rendkívül fontos részlet, ha laptop töltőt szeretnél vásárolni, mivel ha nem megfelelő a csatlakozó, nem tudod majd használni. S mivel általában notebook típusonként eltérő a laptop töltő csatlakozója, ha nem figyelsz oda, könnyedén elkövetheted azt a hibát, hogy nem megfelelő típusú laptop töltőt veszel.

Amennyiben nem találta meg a megfelelő információt, vagy nem biztos a laptop és a megvásárolni kívánt Fujitsu-Siemens laptop töltő kompatibilitását illetően, kérje ki egy szakember segítségét, vagy keressen meg minket kérdéseivel!