Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:

GRUNDIG PORZSÁKOK

Megjelenítés:

HQ Univerzális porzsák
starstarstarstarstar3.81 (11)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft
HQ Electrolux E66 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
HQ Tristar - Solac JC802/917 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 160 Ft
HQ Samsung VP77 porzsák
starstarstarstarstar5 (2)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Nem rendelhető
HQ Samsung, Daewoo SB90 porzsák
starstarstarstarstar5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
HQ Nilfisk Go sorozat porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Nem rendelhető

Oldalak:

1
 

GRUNDIG

Grundig porzsákok

A Grundig cég története egészen 1930-ra nyúlik vissza, amikor egy Fürth, Grundig & Wurzer nevű bolt rádiókat kezdett árulni a németországi Nürembergben. Max Grundig a II. világháború után felismerte, hogy mekkora kereslet és egyben szükség is van rádiókra Németországban, ezért 1947-ben megalkotta az első rádiós készletét, majd gyárat és adminisztrációs központot építetett Fürthben. 1951-ben elkészült az első Grundig televízió. Ekkorra már Max Grundig cége volt a legnagyobb rádiógyártó Európában. Ahogy a cég nőtt, és Európa kezdett felgyógyulni a II. világháború okozta sebekből, úgy nőtt a különböző háztartási gépek iránti kereslet is. A technikai újítások és a háztartások gépesítése a Grundig cég nagyszabású fejlődését hozta magával. Napjainkban már 80.000 alkalmazottal működik ez a multinacionális cég, amelynek nevét minden háztartásban megtalálhatjuk. 65 országban vannak jelen a világon.

A Grundig cég termékei egész háztartásunkat el tudják látni. A következő háztartási kis és nagy eszközöket gyártják: televízió, köztük LED televíziók széles választéka, HIFI rendszerek, soundbarok és bluetooth hangszórók, rádiók és hordozható rádiók, mosógépek, szárítógépek, mosogatógépek, sütők, tűzhelyek, hűtő- és mélyhűtőszekrények, kávégépek és természetesen porszívók. Minden Grundig gyártmányú háztartási gépre jellemző, hogy energiatakarékosak és igen fejlett technológiával készültek.

A Grundig porszívók is nagyon közkedveltek a jó minőségüknek köszönhetően. Egy ilyen készülékhez lehet nem eldobható textilporzsákot, és eldobható mikroszálas, illetve papírporzsákot használni. Az ember azt gondolná, hogy nem környezetbarát az eldobható porzsák, de vegyük is csak végig, hogy mit teszünk, ha megtelik a textilporzsák. Kiürítjük, méghozzá valószínű, hogy egy nejlonzacskóba, amelyet hermetikusan le tudunk zárni, hogy az olyan nehezen összegyűjtött por el ne szabaduljon szanaszét a világban, pláne ne a lakásban. Tehát, máris gyártottunk egy nejlonzacskónyi port, ami bizony nem mondható környezetbarátnak. Ezzel szemben az eldobható papír- vagy mikroszálas porzsákok környezetbarátok, lebomlanak, valamint biztonságosan elzárva tartják a keserves porszívózással begyűjtött koszt és szemetet, legalább addig, amíg a lakásból kikerülnek a szeméttelepre.

A hdplanet.eu webáruházban megtalálható mindenféle gyártmányú porszívóhoz való porzsák. A Grundig porszívókhoz is találhatunk többféle porzsákot. A mikroszálas Grundig porzsák környezetbarát, a polipropilén és a poliészter alapú zsákok rugalmasak, jó ellenállással bírnak a magas hőmérséklettel szemben és nagy a szakítószilárdságuk. Az már csak hab a tortán, hogy a tapintása is kifejezetten kellemes. A rugalmas mikroszálas anyagnak köszönhetően a porzsák hajlékonyabb, nem szakad ki az ember kezében, miközben kicseréli a dugig tömött porzsákot, és nincs semmi kockázat. Elő sem fordulhat, hogy egy Grundig porzsák szétszakadjon, még ha durranásig is tele van porral. El sem lehet rosszabbat képzelni, mint egy kidurrant porszívó porzsákot, amikor már azt hiszi az ember, hogy végre befejezte a takarítást, akkor kezdhet mindent elölről.

A hdplanet.eu webáruház felhasználóbarát, csak pár kattintás, és könnyedén ki tudjuk választani a porszívónk márkáját egy legördülő menüsorból – ez esetben a Grundig porszívót –, és a képernyőn máris megjelennek a megfelelő, kompatibilis porzsákok. További pár kattintás, és már meg is vettük a Grundig porszívó porzsákot, amelyet 1-2 napon belül házhoz is szállítanak. Amennyiben sürgősen porszívózhatnékunk lenne, abban az esetben személyesen is átvehetjük a hdplanet.eu webáruház telephelyén.

Ha esetleg gondot okozna a webáruházban való fizetés, a hdplanet.eu erre is több megoldást kínál, lehet banki átutalást használni, vagy a porzsákot kiszállító futárcégnek átvételkor kifizetni az áru összegét.

Most már semmi sem akadályozhat meg minket abban, hogy Grundig porszívónkhoz beszerezzük a megfelelő mikroszálas porzsákot, és lakásunkat, környezetünket tisztán és pormentesen tartsuk!