Laptop töltő kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú laptophoz keres töltőt!

Gyártó:
Típus:

IBM Laptop töltők

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

IBM

IBM laptop töltők

Ön áruházunk laptop töltő választékának IBM laptop töltő kínálatához érkezett. (Amennyiben IBM laptopjainkat szeretné megtekinteni, kérjük, kattintson ide: IBM laptopok, IBM akkumulátoraink eléréséhez pedig ide: IBM laptop akkumulátorok.)

Az IBM termék jó választás! Ezt támasztja alá többek között az a tény, hogy az 1911-ben alapított, amerikai IBM (International Business Machines) a legnagyobb informatikai cég a világon, melyet kék színű logója miatt gyakran emlegetnek "Kék óriásként”. Az IBM máig megőrizte vezető szerepét a számítástechnikában; a céget többek között szervereiről, processzorairól, merevlemezeiről és személyi számítógépeiről (PC) ismerjük. Az IBM termékei a szuperszámítógépek világranglistáján is kiemelkedő helyezéseket értek el.

2005-ben a kínai Lenovo megvette az IBM számítógép részlegét, ezzel a világ 3. legnagyobb PC gyártójává vált. Ez az oka annak, hogy az IBM laptopok és kiegészítők neve mellett gyakran mindkét márka nevét feltüntetik; IBM Lenovo néven, hisz többek között az IBM laptop töltők is ma már a Lenovo termékei.

Webáruházunk IBM laptop töltőinek választéka a gyári IBM laptop töltőket sorakoztatja fel. Az IBM laptop töltők és a Lenovo laptop töltők esetében is (a továbbiakban IBM Lenovo laptop töltők) természetesen gyári laptop töltőkről beszélünk, ami azt jelenti, hogy a töltők utángyártott társaikkal ellentétben megbízhatóak, azok mind gyári szabvány szerint készültek.

Az IBM Lenovo laptop töltő készletünk valamennyi IBM/Lenovo laptop típushoz biztosít gyári töltőket, melyeknek áruházi adatlapjai részletes információkat tartalmaznak a termék tulajdonságairól és műszaki jellemzőiről. Ezek többek között a töltő csatlakozójának méretéről, áramfelvételének és a kimeneti feszültségének a mértékéről és teljesítményéről tájékoztatják az érdeklődőket, valamint a termékről készült fénykép is alátámasztja a leírtakat.

Webshopunkban továbbá minden árunál, így az IBM Lenovo laptop töltők esetében is feltüntetjük a gyártó által a termékre vállalt garancia idejét, valamint azt a nem elhanyagolható információt, hogy készleten van-e a megvásárolni kívánt termék.

Azoknál az IBM Lenovo laptop töltőknél, amelyek több típusú laptophoz is használhatók, a termék adatlapján feltüntettük a velük kompatibilis IBM/Lenovo laptopok listáját. Ha nem találja a listában az Ön laptopját, vagy kétségei merülnének fel, keresse fel kollégáinkat webáruházunk elérhetőségeinek valamelyikén!

Laptop töltő vásárláskor fontos tisztában lenni a készülék tulajdonságaival és a hozzá szükséges töltő műszaki adataival, mert a nem megfelelő (más típusú) laptop töltő akár tönkre is teheti a laptopját! Az IBM Lenovo laptop töltő vásárlást megelőző egyeztetéshez szükséges adatok általában a laptopok alján, vagy az akkumulátor alatt vannak feltüntetve.

Amennyiben nem találta meg a megfelelő információt, vagy nem biztos a laptop és a megvásárolni kívánt IBM Lenovo laptop töltő kompatibilitását illetően, kérje munkatársaink segítségét, akik bármilyen probléma esetén szakszerű javaslatokkal látják el!

A nagy múltú IBM és a Lenovo egyesüléséből a világ vezető számítógép gyártójaként ismert cég született, amely megbízható IBM Lenovo laptopjaihoz nevéhez hűen ugyanilyen magas minőségű akkumulátorokat és laptop töltőket állít elő.

A listából válassza ki az Önnek megfelelő, ugyanakkor az Ön IBM Lenovo laptopjának típusával kompatibilis IBM Lenovo laptop töltőt, majd válassza ki a megrendelt áru átvételének formáját! Amennyiben a terméket személyesen kívánja átvenni, válassza ki üzleteink közül az Önnek szimpatikusat, majd időpont egyeztetés után vegye át nálunk a terméket!

Ha IBM Lenovo laptop töltőjét inkább házhozszállítás igénybevételével szeretné megvásárolni, erre is van lehetőség! Partnerünk; a GLS Futárszolgálat szolgáltatásának keretében töltőjét már akár 24 órán belül kiszállítjuk, amennyiben ezt az opciót választja!

A megrendelésének leadása előtt tekintse meg az IBM Lenovo laptopokhoz tartozó további kiegészítőket is! Válasszon az új IBM Lenovo töltője mellé a fenti menüpontokban is megtalálható laptop táska, kártyaolvasó, külső merevlemez, egér, stb. választékunkból!