Kereső: Univerzális távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

JMB Univerzális táviránytók

Megjelenítés:

Univerzális távirányítók

JMB univerzális távirányítók

Tévé, beltéri egység, hangprojektor, játékkonzol - ez csak néhány azok közül az eszközök közül, amelyek megtalálhatóak a nappaliban, és amelyekhez mind külön távirányító szükséges. Ezekkel zsonglőrködni pedig egy idő után rendkívül frusztráló.

Többek között ezért is készültek a HDplanet kínálatában megtalálható JMB univerzális távirányítók, amelyek némelyike képes akár négy különböző készülékhez is egyszerre csatlakozni. Ezek beüzemeléséhez csupán 2 db AAA-s elemre és az igényeinknek megfelelő beállítások megadására van szükség, és már élvezhetjük is az általuk nyújtott kényelmet. De akadnak olyan távirányítók is, amelyeket a webáruház előre programozottan szállít, így a csomagolásból kivéve azonnal megkezdhető a használatuk. Ezek azonban általában csak egyfajta készülékhez, például a lakásunkban lévő összes tévéhez képesek csatlakozni.

Az átláthatóság elősegítése érdekében mindegyik JMB univerzális távirányító adatlapjába igyekezett a webáruház az összes szükséges információt feltüntetni - a típusszámtól kezdve a szállítási díjakon át egészen a garanciáig. Továbbá mellékeltek még egy olyan képet is, amely megmutatja, hogy az az adott távirányító hogyan is néz ki valójában.

Ha esetleg nem univerzális távirányítót keres készülékéhez, akkor nézzen köröl a távirányító webáruházunkban.