Laptop töltő kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú laptophoz keres töltőt!

Gyártó:
Típus:

Lenovo Laptop töltők

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

Lenovo

Lenovo laptop töltők

Okos dolog  egy laptop kiválasztásakor egy Lenovo mellett dönteni.  Az interneten körülnézve a Lenovo notebookokról pozitívan nyilatkoznak amatőrök és szakmabeliek egyaránt. A Lenovo laptopok túléltek lépcsőn való lebucskázást, de habfürdőzés közbeni filmnézésből eredő fürdőszobai balesetet is. Hollandiától Makedóniáig, Balatonszepezdtől Pocsajig, látástól Mikulásig, 0-24-ben bírják az iramot. Egy honlapon tesztelték az ár-érték arányban legjobb gépeket, és a 10 legjobb között 4 féle Lenovo szerepel.

A Lenovo készülékek híresek kiváló teljesítményükről, felhasználó-barátságukról, energiatakarékos megoldásaikról, valamint elnyűhetetlenségükről. De még őket is fel kell tölteni időnként. Ha éppen kéznél van a Lenovo laptop töltőnk, és működik is, sőt áram is van a közelben, akkor minden rendben. Szerencsére ma már nem csak a munkahelyünkön, hanem a hivatalokban, ügyfélterekben, kávézókban is figyelnek arra, hogy biztosítsanak a vendégeknek áramot, konnektort. De mi van, ha nincs velünk a töltőnk vagy éppen nem működik? Nem kell kétségbe esni, nem kell sehová elrohanni! Ha netán azt tapasztaljuk, hogy a laptopunk vásárlásakor kapott töltőnk kezdi a végét járni, netán elhagytuk valahol jártunkban-keltünkben a világfaluban, akkor ne habozzunk, amíg még van kakaó a gépünkben, keressük fel a www.hdplanet.eu oldalt, és rendeljük meg az új Lenovo töltőnket.

A laptop lényege a hordozhatósága, de nem érdemes a töltőt soha otthon hagyni, arra hivatkozva, hogy minek cipeljük, mikor fullosan feltöltöttük a gépet. Még akkor sem, ha a készenléti ideje magas a laptopunknak. A technika ördöge nem alszik, és pont akkor merülhet le a készülékünk, mikor a legnagyobb szükség lenne rá, hogy kinyomtassunk például egy szerződést, vagy elküldjünk egy határidős munkát. Ha nem tudjuk tölteni vagy áram alatt tartani laptopunkat, akkor pácban vagyunk! Ilyenkor jövünk rá, hogy soha, de soha nem szabad útnak indulni töltő nélkül.

De, ha már elromlott vagy elvesztettük és újra van szükségünk, akkor a kiválasztásnál legyünk figyelmesek. Először is keressük meg a termékek közt a Lenovo laptop töltőket. Ellenőrizzük a kimenő feszültséget – a Volt (V) és Amper (A) mértékegységek határozzák meg -, illetve a leadott teljesítményt, melyet wattban (W) mérünk. A teljesítménye minden esetben fel van tüntetve a töltőn és a laptop alján található matricán is. Nagyon fontos, hogy kompatibilis legyen a laptopunkkal a töltő a csatlakozás módja szerint is, hiszen ezen a téren lehetnek eltérések a kimenetek/bemenetek között, méretben és típusban egyaránt. Szívesen segítünk, hogy ne kelljen felesleges köröket futni! Ha sikerült a megfelelő Lenovo laptop töltőt kiválasztani, akkor lehet, hogy nem árt otthon egy pót töltő sem, érdemes kettőt rendelni. Praktikus megoldás, ha van egy töltőnk a laptop táskában és egy otthoni használatra. Ennél nagyobb készletet nem kell felhalmozni, ezért vagyunk mi, ezért van a webáruházunk, a www.hdplanet.eu! A raktározás munkáját is elvégezzük vevőink helyett.

A rendelés folyamata egyszerű, átlátható, gyors. Ráadásul 1-2 munkanap alatt meg is fog hozzád érkezni a töltő, tehát pánikra semmi ok! A házhozszállítás 1200 forint,  de átveheted a csomagodat MPL Posta Ponton is 790 forintért. Ha újpesti vagy, és bejössz inkább, vagy máshol laksz,de épp erre jársz (1042 Budapest, Árpád út 39. H-P 9-18), akkor a személyes átvétel természetesen ingyenes. Ilyenkor is érdemes megrendelni a termékeket, mert akkor nem fordulhat elő, hogy pont nincs a számodra szükséges Lenovo laptop töltő az üzletünkben, és feleslegesen fáradnál be hozzánk.

Nekünk első a vevőink elégedettsége, kényelme, ezért üzemeltetünk webáruházat, ezért fejlesztjük folyamatosan a rendszerünket, ezért veszünk szívesen minden kérést, kérdést, javaslatot. A leírás alatti kis űrlap segítségével azonnal üzenhetsz nekünk, ha valamit nem magyaráztunk el kellőképpen vagy nem tudod eldönteni, hogy melyik típusú töltő számodra a megfelelő, és a lehető leghamarabb megadjuk a kért információt, hogy segítsünk a döntésben, vásárlásban.