Kereső: Klíma távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:

LG klíma, légkondi távirányítók

Megjelenítés:

10 590 Ft
6 380 Ft
4 489 Ft
Nem rendelhető
8 990 Ft
Nem rendelhető
LG LG AKB73315709 gyári klíma távirányító
Eredeti, originál klíma távirányító
48 195 Ft
LG LG AKB74375404 gyári klíma távirányító
Eredeti, originál klíma távirányító
33 980 Ft
14 400 Ft

Oldalak:

1
 

Klíma távirányítók

LG klíma távirányítók

A légkondicionáló távirányítóját általában a készülékkel együtt szállítják. Ez a tartozék könnyen kezelhető, annak ellenére, hogy számos funkció elérhető rajta - Eco mód, időzítő, automatikus tisztítás, csak hűtés, párátlanító, csak szellőztetés -, és a képernyőjén különböző információk is találhatók.

A probléma akkor jelentkezik, ha a távirányító eltörik vagy elveszett. Ilyenkor nem kell pánikba esni, nézzünk körül inkább a HDplanet LG klíma távirányító kínálatában. A keresést mindenképpen a korábbi modell típusszámának ismeretében kezdjük meg, mivel így össze tudjuk majd hasonlítani a webáruházban fellelhető egyes LG klíma távirányítók típusszámával, amely a termék adatlapon a használattal és a garanciával kapcsolatos információk mellett van feltüntetve.

Ezután nem maradt más dolgunk, mint betenni az adott távirányítót a kosárba. A fizetést követően pedig rövid időn belül csöngetni fog nálunk a futár, vagy átvehetjük a terméket egy csomagponton, ami után akár azonnal használatba is vehetjük.

Ha esetleg más készülékhez is keres távirányítót, akkor nézze meg a teljes távirányító választékunkat.