Laptop töltő kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú laptophoz keres töltőt!

Gyártó:
Típus:

MSI Laptop töltők

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

MSI

MSI laptop töltők

Az 1986-ban a alapított tajvani Micro-Star International hagyományosan magas minőségű alaplapokat és grafikus kártyákat gyárt, de nemrég elkezdett terjeszkedni a csúcs laptop kategóriában is.

Az MSI a sárkányos dizájnnal igyekszik meghódítani a PC játékosok szívét. A Gaming szériába nagyon sok eszköz, komponens és notebook fér bele, és hát ugye ez az a kategória, ahol szép kis árrést lehet rápakolni az árakra. A notebooknál ez különösen igaz, de a piros-fekete gamer perifériáknál is magasabb árakat találunk, mint egy átlagosabb, a dögös dizájnt nem elsőként kezelő eszköznél. Az MSI kínálatát átböngészve jól látszik, hogy már mindenhol találunk gamereknek szánt ajánlatokat.

Az MSI mellett szól, hogy a modellek, amelyeket árulnak, magas minőségű alkatrészeket tartalmaznak, és jól ellátják a feladatukat desktop helyettesítőként. Ha játszani szeretnél, digitális tartalmat szerkeszteni vagy komoly dizájner munkát végezni a számítógépeden, aligha bánod meg, ha egy MSI modellt választasz.

A laptopok elengedhetetlen tartozéka a laptop töltő, hiszen az akkumulátor véges időtartalomig üzemel. A gyári laptop töltők idővel elhasználódhatnak, például megtörhet a vezetékük. Ilyenkor elengedhetetlen a további használathoz egy új töltő vásárlása.

MSI laptop töltőt szeretnél vásárolni, de nem tudod a pontos paramétereket? Keresd munkatársainkat, hogy segíthessenek a megfelelő típus kiválasztásában. Bizonyos MSI laptop töltőink univerzálisak, tehát több laptop típushoz is használhatóak. Természetesen ilyen esetben is nélkülözhetetlen leellenőrizni a töltők adatait, beleértve a méreteket és teljesítményt is. Biztos lehetsz benne, hogy szakembereink segíteni fognak a megfelelő kiválasztásában, és így nem kell attól félned, hogy nem a megfelelő laptop töltő fog eljutni hozzád. Természetesen az MSI laptop töltőkre is vállalunk garanciát, melyről honlapunkon további információkat is olvashatsz.

Azoknál az MSI laptop töltőknél, amelyek több típusú laptophoz is használhatók, a termék adatlapján feltüntettük a velük kompatibilis MSI laptopok listáját. Ha nem találod a listában a laptopod azonosítóját, vagy kétségeid merülnének fel, keresd fel kollégáinkat webáruházunk elérhetőségeinek valamelyikén!

Laptop töltő vásárláskor fontos tisztában lenni a készülék tulajdonságaival és a hozzá szükséges töltő műszaki adataival, mert a nem megfelelő (más típusú) laptop töltő akár tönkre is teheti a laptopodat! Az MSI laptop töltő vásárlást megelőző egyeztetéshez szükséges adatok általában a laptopok alján, vagy az akkumulátor alatt vannak feltüntetve.

Laptop töltő vásárlásakor 4 fontos szempontot mindenképpen figyelembe kell venned, melyek a következők:

 • Laptop töltő input
  A bemeneti feszültség ~110 V – ~220 V között változhat országtól függően. A legtöbb laptop töltő midként feszültségről üzemeltethető, a töltőn ezt minden esetben feltüntetik.

 • Laptop töltő output
  Ez nem más, mint a kimeneti feszültség (pl. 19 V), illetve a maximális leadott áramerősség, amit a laptop a töltőtől közvetlenül kap (pl. 3.42 A). Érdemes megjegyezni ,hogy míg a feszültségnek minden esetben egyeznie kell a laptop által megkövetelt feszültséggel (általában a laptop alján, kivehető akku mögötti címkén vagy a laptop leírásában megtalálható), addig az áramerősségnek minimálisan annyinak kell lennie amennyit a laptop megkövetel. Tehát, ha a laptophoz egy 19 V 3.42 A -s töltő kell, akkor használhatunk hozzá egy 19 V 4.7 A -s töltőt, de egy 24 V 3.42 A -est nem (és 24 V 4.7 A-s sem lehet)! Vigyázz, a nem megfelelő feszültségű töltő használata nem csak a töltőt, de a laptopodat is tönkreteheti! Nem megfelelő (túl alacsony) áramerősségű (A) töltő esetén jobb esetben csak nem fog működni a laptopod, rosszabb esetben a töltő túlterhelődik és tönkreteheti a laptopod is!

 • Másik fontos szempont MSI laptop töltők vásárláskor, a töltő teljesítménye. A teljesítmény a fogyasztó kivezetései között mérhető feszültség, és a rajta átfolyó áram erősségének szorzataként számolható ki. Tehát a volt és az amper szám szorzatából könnyedén kiszámítható a töltő teljesítménye:
  (Volt * Amper = Watt) Példa: 18.5 V * 3.5 A = 64,75 ≈ 65 W

 • A laptop töltő csatlakozója
  Ez egy rendkívül fontos részlet, ha laptop töltőt szeretnél vásárolni, mivel ha nem megfelelő a csatlakozó, nem tudod majd használni. S mivel általában notebook típusonként eltérő a laptop töltő csatlakozója, ha nem figyelsz oda, könnyedén elkövetheted azt a hibát, hogy nem megfelelő típusú laptop töltőt veszel.

Amennyiben nem találtad meg a megfelelő információt, vagy nem vagy biztos a laptop és a megvásárolni kívánt MSI laptop töltő kompatibilitását illetően, keress meg minket kérdéseiddel!