Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:

NETHAUS PORZSÁKOK

Megjelenítés:

HQ Electrolux E66 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
HQ Tristar - Solac JC802/917 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 160 Ft
HQ Univerzális porzsák
starstarstarstarstar3.66 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
Nem rendelhető

Oldalak:

1
 

NETHAUS

Nethaus porzsákok

Ezen az oldalon a HDplanet webáruház porzsák kínálatának azon része látható, amely a Nethaus porszívókhoz való porzsákokat mutatja be. Áruházunkban a Nethaus porzsákválaszték többsége univerzális porzsákként van feltüntetve, ami azt jelenti, hogy a Nethaus porszívókhoz szükséges porzsákok más gyártók termékei, de azokat úgy fejlesztették ki, hogy többféle készülékhez; többek között a Nethaus porszívókhoz is használhatóak legyenek.

Rendeljen öt perc alatt és a választott Nethaus porzsák csomag 24 órán belül otthonában lehet! A termékek csomagolása több darab porzsákot tartalmaz, a Nethaus porszívóhoz használható zsákok gyártói egyes típusokhoz motorvédő szűrőt és vágható mikroszűrőt is mellékelnek a csomagban.

Porzsák fajták és anyagok

A porzsák a porszívónkhoz szükséges tartozék, melynek fontos szerepe van az otthonunk tisztán tartásában. A porzsák anyagának hőállónak kell lennie, nem engedheti át a felszívott porszemcséket és tartós anyagból kell készülnie, ami nem szakadhat ki a használat során. Emellett a zsák bevezető nyílásának pontosan illeszkednie kell a porszívó csövének bemenetére, e-nélkül a porzsák elmozdulna és a por visszakerülne a levegőbe.

A porzsák kétféle szempont szerint csoportosítható: használhatósága és anyaga alapján. A használhatósággal azt jelöljük, hogy a termék csak egyetlen márkájú és típusú porszívóhoz való-e, vagy univerzális. Ez utóbbi esetében a porzsák több porszívó márkával is "kompatibilis”, webáruházunk Ufesa porzsák kínálatára is ez a jellemző.

A másik szempont a zsákok anyaga, ami lehet papír, vagy szintetikus mikroszál. A papír porzsák népszerűsége csökkent, amikor mikroszálas társa forgalomba került, hiszen a mikroszálas textil zsák tartósabb és nem utolsó sorban környezetbarát termék. A "mikroszálasnak” jelölt porzsákok olyan anyagból készülnek, melyeknek a hagyományos textilekkel szemben sokkal nagyobb a szennyfogó képességük.

A puha tapintású textil porzsákok több rétegű polipropilén, vagy poliészter alapú mikroszálas anyagból készülnek, amelyek nagy szakítószilárdsággal és magas hőmérséklettel szembeni, nagy ellenálló képességgel rendelkeznek. A belső réteg a legstrapabíróbb, ami a porszivárgást hivatott megakadályozni. Ezen van egy újabb réteg, amelynek szintén a porszűrés a feladata, végül a külső réteg védi a mikroszálas porzsákot a sérülésektől.

A szintetikus porzsákok a mikroszálas anyagnak köszönhetően eredményesebbek a tisztítás során, mert azok hatékonyabban szűrik és tartják a port a zsákban papír alapú társaiknál. A kínálatunkban megtalálható Ufesa porzsákok mikroszálas anyagból készültek, melynek előnyei az allergiások és a környezetünk számára is kedvezőek.

Antiallergén és környezetbarát termékek

Webshopunk Nethaus porszívó porzsák ajánlatai között megtalálható termékek antiallergén hatásúak, amelyek jó porszűrő és portartó képességüknek köszönhetően minimálisra csökkentik a felszívott por visszajutását a levegőbe, ezáltal a megfelelő higiéna és a rendszeres takarítás mellett a mikroszálas Nethaus porzsákok mind az allergiában szenvedő betegek, mind pedig az asztmások és tüdőbetegek számára tisztább levegőt és egészségesebb környezetet biztosítanak.

A textil porzsák használatával ugyanakkor a keletkező háztartási hulladék mennyiségét is visszaszoríthatjuk, hiszen a mikroszálas porzsákok tartósabbak, ezáltal ritkábban szorulnak cserére, mint papír társaik.

Porzsák kereső a pontos találatért

Nethaus porzsák kínálatunk a hdplanet.eu bal oldalán, a "Porzsákok” menüpontban elhelyezett speciális "porzsák keresőnk” segítségével is elérhető. A porzsák keresővel a pontos Nethaus porszívó típus alapján is szűrhetjük a találatokat, de ehhez a gyártót és típust egyaránt ki kell választani kereséskor! Amennyiben a keresés csak gyártó alapján történik, a típus nem kerül kiválasztásra, úgy találataink között a jelölt márkához tartozó összes porzsákot fogjuk látni.

Tipp: a gyártó kiválasztásakor a legördülő menü megnyitásakor nyomja meg a gyártó kezdőbetűjét, a típus választásakor pedig a típus kezdőbetűjét! Így még gyorsabban megtalálhatja a kívánt típust!

Nethaus porzsák választékunkban jelenleg az alábbi Nethaus porszívó típusokhoz talál porzsákot:

  • NETHAUS HX 5000

  • NETHAUS NH 5200

  • NETHAUS NH 5300

  • NETHAUS NH 5315

  • NETHAUS NH 5316

  • NETHAUS Dragon NH 5350

(A listát folyamatosan frissítjük!)