Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:

NIMBUSZ PORZSÁKOK

Megjelenítés:

HQ Univerzális porzsák
starstarstarstarstar3.81 (11)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft
HQ Electrolux E66 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
HQ Tristar - Solac JC802/917 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 160 Ft
HQ Univerzális porzsák
starstarstarstarstar3.66 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
Nem rendelhető
HQ Samsung, Daewoo SB90 porzsák
starstarstarstarstar5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft

Oldalak:

1
 

NIMBUSZ

Nimbusz porzsákok

Ha azt mondom Nimbusz, akkor attól függően, hogy hány éves az illető, két különböző dolog juthat az eszébe. Ha 18 év alatti, akkor csakis a Nimbusz 2000, Harry Potter nagyon menő versenyseprűje, amelyen lovagolva földbe döngöli az ellenfelet a kviddicsmérkőzéseken.  Annál is inkább ez jut csak eszébe, mert nem biztos, hogy ilyen serdülő korban volt már valaha a kezében egy másik fajta takarító eszköz, amely szintén ezt a nemes nevet viseli: a Nimbusz porszívó. A 18 éves korosztályt meghaladók már inkább erre a bizonyos porszívóra asszociálnak a Nimbusz szó hallatán. Bár, ha jobban belegondulunk, mindkét eszközt lehet takarításra, vagy akár repülésre is használni, kinek mi tetszik jobban, egy modern boszorkány utazhat akár Nimbusz porszívón is.

De maradjunk csak a muglik hétköznapjainál, ahol a Nimbusz porszívó nem repíti használóját a levegőbe, repül viszont a szőnyegeken és padlókon, és ahol megfordul, ott por nem marad szabadon, minden egyes szemecskét magába szippant. A tiszta lakástól pedig az ember lelke szabadon repkedhet, mintha csak seprűre pattant volna, hogy a felhők között száguldozzon.

Ha már így megszerettük a Nimbusz porszívónkat, ne felejtsük el a gondját viselni. Egy jó háztartási gép olyan, mint egy kiskedvenc – csak épp sétáltatni, etetni és feltakarítani nem kell utána, hiszen pont ez utóbbi miatt tartjuk. Mit is tegyünk, hogy Nimbusz porszívónkkal hosszú és békés legyen a kapcsolatunk? A porszívónak is lelke van, nem szereti, ha szidalmazzák olyan szavakkal és mondatokkal, mint például „Már megint nem szív ez a dög! Csak tologatom fel-alá, a szőnyeg pedig csak egyre koszosabb! Úgy zakatol, mint egy gőzmozdony!” és folytathatnám a sort, bár ahhoz már nyomdafestéket nem tűrő kifejezések is tartoznának. Tehát, mit kell tennünk, hogy béke legyen a lelkünkben és tisztaság a lakásunkban, Nimbusz porszívónkat pedig ne érje sem lelki, sem testi atrocitás? Sokan úgy gondolják, hogy jó néhány rántással, esetleg rúgással jobb belátásra lehet bírni egy porszívót, de a tapasztalatok mást mutatnak. Tudjuk, hogy sem élőlényeknél, sem élettelen tárgyaknál nem vezet semmire a heveskedés.

Térjünk inkább vissza a „Hogyan viseljük gondját Nimbusz porszívónknak?” című témára! Mint mindent, először is bánjunk vele kíméletesen, egy porszívónak is van lelke. Gondoskodjunk a tisztántartásáról. Hiába használjuk a lakás tisztítására, egy Nimbusz porszívót is tisztán kell tartani. Először is ellenőrizzük rendszeresen, hogy mennyire van tele a porszívózsák. Ha nagyon tele van, Nimbuszunk nem fogja jól érezni magát, akárcsak amikor valaki tele eszi magát ebédnél vagy vacsoránál, utána már nincs is kedve megmozdulni. Tehát, miután ellenőriztük a porzsák telítettségét, nézzük meg, hogy milyen állapotban vannak a szűrők. Mi is elmegyünk tüdőszűrésre, a Nimbusz porszívónak is szüksége van rá.

Mindent leellenőriztünk, és kiderül, hogy bizony néhány dolog cserére szorul. Mit tegyünk ilyenkor? Nyakunkba vehetjük a várost, keresgélhetünk a  boltokban a végeláthatatlan polcokon és utána sorban állhatunk órákig a pénztárnál. Vagy, otthon maradunk, és kényelmesen a fotelban ülve kiválasztjuk a kedvenc webshopunkból – ami a hdplanet.eu – a megfelelő terméket. A webshop böngészője nagyon könnyen kezelhető és az egyik legfelhasználó barátabb. Mire is van szükségünk? Először is Nimbusz porszívó porzsákokra. A webshopban mikroszálas, és eldobható porzsákok közül lehet válogatni. Ezek a Nimbusz porzsákok nemcsak higiénikusak, mert nem kell a porszívó által összegyűjtött koszt a porszívózsákból kiüríteni, aminek folyamán a por újból visszakerülne a levegőbe, hanem miután csodálatos Nimbusz porszívónkkal összegyűjtöttük a koszt, az a porszívózsákban is marad, és egy porszem sem tud megszökni.

Ne feledjük, a Nimbusz igazi varázseszköz, akár seprű, akár porszívó formájában van jelen életünkben. Ha pedig maradunk a porszívónál, akkor a hosszú élet titka a rendszeres porzsák csere, erre pedig legmegfelelőbb hely a hd.planet.eu, ahonnan könnyen, gyorsan és kényelmesen szerezheti be a Nimbusz porszívó porzsákokat.