Laptop töltő kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú laptophoz keres töltőt!

Gyártó:
Típus:

Samsung Laptop töltők

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

Samsung

Samsung laptop töltők

Webshopunk laptop kínálata nem lenne teljes, ha a hozzá való laptop töltőket és akkumulátorokat nem értékesítenénk. Vásárlóink számos márka közül választhatnak mind a laptopokat, mint a töltőket illetően, az alábbiakban azonban a Samsung laptop töltőket (más néven adaptereket) emeltük ki teljes választékunkból, melyek vásárlásakor országosan vállaljuk a házhozszállítást.

A gyári, új Samsung laptop töltők minden Samsung márkájú laptop típushoz megtalálhatók webáruházunkban, melyekhez a gyártó 1 év garanciát vállal.

A töltő és az akkumulátor a laptopok szíve-lelke, hiszen nélkülük az Ön laptopja nem lenne más, mint egy asztali számítógép. Néhány éve, amikor íróasztalunk mögött az első laptopról álmodoztunk, még csodával határos volt, hogy számítógépünket, mint munkaeszközünket bárhová magunkkal vihessük. Ez azonban most is csak feltöltött akkumulátorral, és működő Samsung laptop töltővel lehetséges!

Ha laptopjának töltőjét valahol elveszítette, vagy kedvence megrágta (volt már rá példa!), megtört a töltő kábele, esetleg tönkrement valamilyen oknál fogva, nézzen szét üzletünk virtuális polcain, ahol óriási áru kínálat áll vásárlóink rendelkezésére, mely közül többféle Samsung laptophoz kínálunk töltőket, akkumulátorokat.

Egy konferencia, vagy üzleti találkozó során elég kínos tud lenni, ha laptopunk épp a tárgyalás alkalmával merül le, egy ilyen helyzetben érezhető igazán a gyári laptop töltő fontossága! De nyaralás előtt is fontos tisztában lennünk a laptop akkumulátorának és töltőjének épségével!

Míg az igazi Samsung laptop töltők gyári szabvány szerint készülnek, az utángyártott töltők hátránya, hogy kevésbé megbízhatóak, mint új, gyári társuk, amik közvetlenül a Samsung gyárakból kerülnek ki. Mivel a technika fejlődik, és a termékeket a gyártók folyamatosan fejlesztik, előfordulhat, hogy az új, megvásárolni kívánt laptop töltő már más feszültséggel működik, mint amit az Ön laptopja megkíván.

Ezért ha Samsung laptop töltő kínálatunkból megtetszett valamelyik termék, feltétlenül hasonlítsa össze a vásárolni kívánt töltőt a régivel, tájékozódjon az Ön laptopjához szükséges töltő típusáról, annak feszültségéről! A szükséges értékek általában a laptopok alján, vagy az akkumulátorok alatt megtalálhatók. A töltő vásárláskor elsősorban a Volt (V) és Amper (A) értékekre lesz szükség.

Amennyiben szükségét érzi, kérje ki szakember segítségét, hiszen a túl nagy feszültségű töltő használata tönkreteheti a laptopot! Kérjen segítséget kollégáinktól, vagy jöjjön el üzletünkbe személyesen, ahol díjmentesen kipróbálhatja a terméket vásárlás előtt.

Webshopunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden Samsung laptop töltő adatlapja tartalmazza az Ön számára szükséges információkat a termékről. Kifejezetten a Samsung laptop töltők esetében ezek többek között a töltő csatlakozójára, teljesítményére és garanciájára vonatkozó információk, valamint a termékfotók is garantálják, hogy Ön megbizonyosodjon róla, valóban a keresett termék adatlapját látja-e.

Internetes áruházunk továbbá lehetőséget kínál arra, hogy otthonából kényelmesen rendelhessen a többféle típusú és színű Samsung laptop töltő közül. A választott terméket személyesen is átveheti üzletünkben, vagy 72 órás teljesítéssel házhozszállítást is kérhet a futárszolgálat segítségével.

Mielőtt rendelését leadná felénk, nézzen körül további Samsung termékeink között! Ne feledje továbbá, hogy a Samsung Electronics Magyar Zrt. a törvényileg kötelező 12 hónapos garancián túl egyes regisztrált Samsung termékeire úgynevezett önként vállalt garanciát biztosít, amely további 12 hónap jótállást jelent!

Amennyiben a kiválasztott Samsung laptop töltőt Ön megvásárolta, és termékünk elnyerte tetszését, szeretettel várjuk véleményét a termék adatlapján, valamint örömmel vennénk, ha ismerőseivel is megosztaná vásárlásának örömét!

Ha véletlenül kattintott ide, és nem Samsung laptop töltőt keres, webshopunk kínálatában természetesen további márkákat is megtalál, kattintson a laptop töltők menüpontunkra, ahol számos másik márka közül válogathat!