Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Siemens távirányítók

Megjelenítés:

 TP622 távirányító
Utángyártott távirányító
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft
 Grundig távirányító TP660
starstarstarstarstar5 (1)
Utángyártott távirányító
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft
 Grundig távirányító TP720
starstarstarstarstar4.72 (11)
Utángyártott távirányító
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft
 Grundig távirányító TP623
starstarstarstarstar5 (2)
Utángyártott távirányító
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft
 Grundig távirányító TP661
starstarstarstarstar4 (1)
Utángyártott távirányító
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft
Nem rendelhető
 RC1546 távirányító
starstarstarstarstar5 (2)
Utángyártott távirányító
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft
 Grundig távirányító TP663
Utángyártott távirányító
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft

Oldalak:

1
 

Siemens

Siemens távirányító

 

A Siemens távirányító egy jól ismert és kedvelt márka terméke, mely az egész világon, közel kétszáz országban jelen van. A cég nagyon hosszú és roppant eredményes múltra tekinthet vissza, jövője biztosított. A Siemens eszközök nagy népszerűségnek örvendenek, a cég nem csupán szórakoztatóelektronikai cikkeket vagy háztartási elektronikai eszközöket gyárt és fejleszt, hanem rengeteg másban is jeleskedik. A vállalat legfontosabb területei a kommunikációs és információ technológia, melyet a cégcsoport Siemens COM és SIS része biztosít, Az automatizáció és szabályozás területén az Automation & Drives, Industrial Solution & Services és Siemens Building Technologies az illetékes. Az energiatermelés, szállítás és elosztás területen a PG and PTG részek dolgoznak, a szállítás és közlekedésben a Siemens Transportation Systems és Siemens VDO Global Website az illetékes, az Orvostudományon belül a Siemens Medical Solutions, a Világítástechnikán belül pedig az Osram, Osram Sylvania az érdekes. A cég jelentősen jelen van még a finanszírozás, ingatlan, otthoni készülékek, víz technológia, számítástechnika, üzleti szolgáltatások valamint otthoni és irodai kommunikációs eszközök gyártásának területén is. Számtalan termékével szinte mindenhol találkozni lehet, csak nem biztos, hogy egyértelmű a hétköznapi, nem ebben a szférában tevékenykedő ember számára, hogy Siemens technológiával van éppen dolga. A Siemens távirányító csak egy, a cég számára szinte jelentéktelen apróság. A Siemens gyártotta, gyártja az EuroSprinter Villamosmozdony-családot, az EuroRunner dízelmozdonyokat, a Combinot, ULF-et és az Avanto nevű villamosszerelvényeket, a vonatok közül még a Desiro, az ICE, valamint a Transrapid névre keresztelt járműveket. A Siemens szórakoztatóelektronikai termékeket, számítógépeket, részegységeket, orvostechnikai berendezéseket, háztartási elektronikai berendezéseket, közlekedésirányítási rendszereket, vasúti biztosítóberendezéseket, vezeték nélküli telefonokat és mobiltelefonokat is gyárt.

 

Néhány szó a Siemensről

 

A Siemens AG egy német elektrotechnikai cég, saját országában vezető az iparágon belül és világviszonylatban is az élvonalban található. A vállalatnak két fő központja van, az egyik az ország fővárosában, Berlinben, a másik pedig Münchenben található. A céget 1847. október 1- jén alapította Ernst Werner von Siemens, de a cég neve ekkor még Telegraphen-Bauanstalt von Siemens & Halske volt. Ekkor még elképzelhetetlen volt az a technikai fejlettség, ami például Siemens távirányító vagy Siemens televízió létrejöttét eredményezhette volna. A cég nagy mérföldköveket tett le a távközlés és az elektronikai ipar területén, a fejlődés, az innováció mind a mai napig szakadatlanul tart és viszi előre magát a céget és az egész elektrotechnikai ipart. Egy évvel megalapítása után a Siemens már hatalmas eredményt ért el, ezt bizonyítja, hogy 1848-ban Berlin és Frankfurt am Main között Európa akkori leghosszabb távíróvonalát, és az 1850-es években már elkezdték építeni Olaszországban is a hálózatot. A cég 1881-ben Angliában, pontosabban Godalmingban kiépítette az első elektromos közvilágítási hálózatot. A közvilágításhoz az energiát egy generátor szolgáltatta, melyet vízimalom hajtott. Az alapító, Ernst Werner von Siemens 1890-ben visszavonult, de a cég fejlődése nem tört meg. Névváltoztatásra került sor az alapító visszavonulása után, de csupán hét évvel később, 1897-ben, mikoris a vállalat felvette a Siemens & Halske nevet, S&H rövidítéssel. Tulajdonképpen a névváltoztatás csupán az eredeti név rövidítése, elhagyták a fölösleges részeket. A Siemens távirányító minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint a használók elégedettsége, márkahűség és a vállalat, sikerekben, fejlődésben gazdag 167 éves múlt. A cég globálisan jelen van, mintegy kétszáz országban forgalmazzák a termékeiket és ezek közül majdnem mindegyikben működtet kisebb-nagyobb központot. A Siemens céggel kapcsolatban számos érdekességet lehet felsorolni, például, hogy naponta (munkanapokon) kétóránként ad be szabadalmi kérvényeket, vagy hogy a kutatóik évente 8,7 milliárd tesztet végeznek el átlagosan. Fontos tény az is, hogy Európa autógyárainak automatizálás és hajtástechnikai rendszerét nagyrészt a Siemens biztosítja, emellett megjegyezendő, hogy az Amerikai Egyesült Államok városainak egyhatodában Siemens technológia biztosítja a közlekedés ellenőrző rendszert.

 

Távirányítót ajándékba? Miért is ne?

 

Az ajándékozás egy nagyon szép dolog, de sok esetben roppant nehéz eltalálni a megfelelő meglepetést. Nem vagyunk egyformák, vannak, akik a kedveskedésnek örülnek, vannak, akik a kellemeset a hasznossal elvet részesítik előnyben. A távirányító, mint ajándék, egy igen hasznos dolog lehet. Nézzünk néhány megcáfolhatatlan tényt. Mindenki használ távirányítót. A távirányító apró, finom kis eszköz. Mivel apró és finom eszközről van szó, a sérülés veszélye igen nagy, legyen az Siemens távirányító, vagy bármely más nagyobb, esetleg no name márka darabja. Mivel kisméretű, könnyen el is kallódhat. A gyerekek és a házi kedvencek közül a kutyák előszeretettel babrálnak vele, ha csak tehetik és ebből bizony a távirányító ritka esetben kerül ki győztesen. Távirányító nélkül sokkal kényelmetlenebb az élet. Szóval ezekből megállapítható, hogy távirányítóra szükség van, mert kényelmesebbé teszi a mindennapokat, elősegíti a megfelelő szórakozást, pihenést. Akkor tehát ajándéknak is kiváló. No de milyen legyen az ajándéknak szánt távirányító? Egy hatékony megoldás, ha ugyanolyan, mint amilyet a megajándékozni kívánt illető vagy illetők használnak. Ennek természetesen kell legyen egy olyan előfeltétele, hogy az ő távirányítója, vagy az ő távirányítójuk épp nem örvend a legjobb egészségnek. Ha ilyen esetben, még a tönkremenetel előtt biztosítjuk az újat, valószínűleg nagyon jót teszünk az ajándék célszemélyével. Ha viszont nem nyilvánvaló ilyesmi, akkor egy univerzális darabot, vagy egy tanítható távirányítót érdemes beszerezni. Annak, aki még nem használt ilyesmit, biztos nagy újdonság lesz és ráadásul még sokkal kényelmesebbé válik az élete, mert nem kell mindig egy másik eszközhöz nyúlni, ha épp nem a televíziót akarja szabályozni, hanem feltenne valami zenét. Számos távirányító különlegesség is létezik, ám ezek nagy része inkább csak vicces holmi, mint valóban hasznos és funkcionálisan tökéletes eszköz. A Siemens távirányító például mind funkcióját, mind megjelenését, mind kezelhetőségét és minőségét tekintve is az élvonalba tartozik, ár/érték arányában is nagyon jó helyen áll. A távirányító, mint ajándék azért is lehet nagy „dobás”, mert szokatlan, ám roppant ötletes, emellett még hasznos is. Bizonyítja, hogy valóban gondolunk a másik emberre, mert olyan ajándékot szántunk neki, ami valóban az ő hasznát, kényelmét, életminőségének javulást célozza meg.