Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

United távirányítók

Megjelenítés:

Orion 2040, RC2040 távirányító
starstarstarstarstar4.63 (82)
Utángyártott
AKCIÓ! 2 990 Ft
2 990 Ft
 Grundig távirányító RC34.5
starstarstarstarstar5 (3)
Utángyártott távirányító
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft
 Lg távirányító RC1541
starstarstarstarstar5 (4)
Utángyártott távirányító
AKCIÓ! 3 490 Ft
4 490 Ft
Orion /RC1900 távirányító
starstarstarstarstar5 (4)
Utángyártott
AKCIÓ! 3 990 Ft
3 990 Ft
 RC1243, RC1045 távirányító
starstarstarstarstar4.8 (31)
Utángyártott távirányító
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft
Nem rendelhető
 RC1241 távirányító
starstarstarstarstar5 (1)
Utángyártott távirányító
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft
Nem rendelhető
 RCT10 távirányító
starstarstarstarstar5 (2)
Utángyártott távirányító
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft
 RC1546 távirányító
starstarstarstarstar5 (3)
Utángyártott távirányító
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft
Telefunken RC-D3-02 távirányító
starstarstarstarstar5 (2)
Utángyártott
AKCIÓ! 3 490 Ft
4 990 Ft

Oldalak:

1
 

United

United távirányító

 

Az United márka talán néhányaknak ismeretlen, pedig nagyon jó ár/ érték aránnyal rendelkező márkáról van szó. Az United távirányító az United eszközök alapvető tartozéka, de ha esetleg valami történne a távirányítóval, akkor nem kell megijedni, mert mára szinte minden könnyen és gyorsan pótolható. Nem csak azért, mert már mindenből gyártanak pótlásra alkalmas termékeket, kiegészítőket vagy alkatrészeket, hanem azért is, mert az internet létrejöttével, a webáruházak terjedésével már számtalan dolgot nem kell személyesen intézni. Az United távirányító is beszerezhető néhány kattintással otthonról, a kényelmes fotelben ülve, webáruházon keresztül. Érdemes tenni egy próbát ezzel a márkával, mert hiába kevésbé ismert, nem kell azonnal leírni. A minőség nem a reklámon múlik.

United távirányító

 

A United távirányító egy kiváló ár/ érték aránnyal rendelkező eszköz. Nem kell attól tartani, hogy a kevésbé ismert márka rossz minőséget takar, mert a reklám nem minden. A United eszközök, ahogy az United távirányító is, jó minőségű, rendeltetésszerű használattal nagyon hosszú élettartamú lehet. Az United elektronikai termékekhez tartozó United távirányító pótlása a webáruházon keresztül egyszerű és gyors megoldás, a távirányítóknál van lehetőség univerzális eszközre váltani, vagy tanítható darabot beszerezni, de ha már minden más eszköznek megvan a sajátja, akkor érdemes azt a márkán belül, ugyanolyannal pótolni, így nincs semmiféle funkcióveszteség. A távirányító régebben nehezen beszerezhető tartozék volt, ha a gyári elromlott, néha sokat kellett várni egy újabb darabra, sokszor megrendelésre hozatták csak a forgalmazók. Mostanában erre már nincs példa, minden azonnal rendelkezésre áll, akkor is, ha Panasonic, akkor is, ha United távirányító az áhított termék.

 

Díszpárna, távirányító funkciókkal

 

Az elektronikai piac is tele van meglepetésekkel és nem csupán a folyamatos fejlődés adta újdonságokról van szó, hanem a kreatív, sokszor fölösleges eszközök kifejlesztéséről, megvalósításáról és forgalomba hozataláról is. Ezek az eszközök egyáltalán nem számítanak létszükségletnek, de még a mai ember alapvető szükségleteinek határán is kívül esnek, azonban viccnek, ajándéknak vagy csak egyszerű szórakozásnak nagyon is jók. Ilyen például a díszpárnában épített távirányító. A távirányító alapvetően funkcionális eszköz, teljesen mindegy mely márka darabjáról van szó, lehet az egy United távirányító, akkor is az a lényeg, hogy könnyű kezelhetőséget, tökéletes funkcionalitást és egy kicsit talán esztétikus megjelenést is hozzon. Ha mindez megvan, akkor már csak a minőségi kivitelezés a lényeg és van egy hosszú ideig jól működő, tökéletes eszközünk, ami ellátja a feladatát, ezzel segítve minket. Minek ezt tovább gondolni? Sokan viszont szeretik továbbgondolni és ebből jönnek az ilyen érdekességek, mint a távirányítópárna. Ez nagyon érdekes ajándék tud lenni, vagy a gyereknek szórakozás. A párna úgy néz ki, hogy egy plüss huzatban, nagyon puha töltet kellős közepén van elhelyezve a készülék lényege. A huzatban egy nagyon hajlékony, rugalmas, strapabízó érzékelő felület van, aminek gombjai a huzat külső, látható részén, hímzéssel vannak elválasztva egymástól. Az eszközre rá lehet feküdni, akár ülni is, lehet dobálni, nem lesz semmi baja, ám nem könnyű vele távirányítani. Ugyanúgy infravörös fénnyel kommunikál, de mivel egy párnáról beszélünk, a gombok nyomkodása nem olyan precízen megy végbe, mint egy rendes távirányító esetében. A távirányító párna ennek ellenére nagy népszerűségnek örvend a vicces ajándékok kedvelői között, mert valóban egyedi és szórakoztató dolog. Nagy előnynek számít, hogy a tervezők arra is gondoltak, hogy, ha épp fekvésre szeretnénk használni vagy ülésre, akkor ne kezdjen el össze-vissza kapcsolgatni. A kispárna felülnézetből jobb alsó sarkában elhelyeztek egy ki és bekapcsoló gombot, valamint a különböző gombokhoz tartozó leírásokat is mellékelték az eszközhöz, nehogy ezen akadjon meg az egyik rendeltetésszerű használata. Merthogy értelem szerűen ennek az eszköznek kettő is van, nem úgy, mint ahogy egy United távirányító vagy bármely más szokványos távirányító esetében.