4 szuper takarítóeszköz a mindennapokhoz

2021-02-18 9:27
4 szuper takarítóeszköz a mindennapokhoz
Ki mondta, hogy a takarítás nem lehet hasznos és szórakoztató tevékenység egyben? Ha szeretnéd az az otthonodat úgy tisztábbá varázsolni, hogy közben nem szakadsz meg a munkától, válassz komfortos takarítóeszközeink közül!

Az elektromos ablaktisztító

Az ablaktisztítás sohasem tartozott a háziasszonyok kedvenc feladatai közé. A por és zsíros szennyeződések eltávolítása a csúszós üvegfelületről egyáltalán nem egyszerű folyamat. Az elektromos ablaktisztító azonban leveszi a terhet a vállaidról, a mikroszálas ablaktörlővel ellátott készülék pillanatokon belül visszahozza az ablakaid eredeti csillogását.

Ehhez nem kell mást tenned, mint előkapni a kedvenc tisztítószeredet és néhány egyszerű mozdulattal a tartályba juttatni az. A permetező fej ideális mértékben oszlatja el a szert az ablakon, a kendő pedig hátrahagyott csíkok nélkül teszi a dolgát. Mivel a gép az elhasznált vizet egy külön tartályban tárolja, így neked nem szükséges a nehéz vödrökkel bajlódnod. Az eszközt akár szélvédőkön, tükrökön vagy üvegfalú zuhanykabinokon is bátran alkalmazhatod.

A nyeles porszívó

Egy nyeles porszívóval szinte gyerekjáték a takarítás. A kábelek nélkül működő, tölthető akkumulátorral ellátott gépet bármikor előkaphatod, az állítható nyélnek köszönhetően pedig hajlongás nélkül használhatod. Bizonyos eszközök néhány lépésben kézi porszívóvá alakíthatók át, amelyet aztán bárhova magaddal vihetsz.

Takarítás otthon

A jobb minőségű nyeles porszívók nem csapnak túl nagy zajt és a padlózat mellett a mennyezet portalanítására is bevethetők. A webáruházunkból rendelhető eszköz töltőállomását a falra szerelheted, a takarítás utána ide teheted vissza az eszközt. A LED-es világítással még a nehezen látható területek portalanítása is egyszerűen kivitelezhető. A nyeles porszívó a kisebb lakásokban kifejezetten jó választás lehet, hiszen a hagyományos társaival ellentétben kevés helyet foglal el.

A kéziporszívó

A kézi vagy más néven morzsaporszívó egy nagyszerű társ a takarításban. Használhatod az étkezések után az apróbb ételdarabkák eltüntetésére, vagy a nagyobb porszívók által el nem ért felületetek tisztítására. Ilyen lehet például a kanapé redős része, az autó ülése vagy a lépcsőfokok találkozási pontja. Ahogy a neve is mutatja, ezt a kis eszközt mindig kézhez kaphatod, ha szükséged van rá. A webshopunkban kínált morzsaporszívó nagy előnye, hogy a száraz foltok mellett a kiömlött italok eltávolítását is képes megoldani. A készüléket a falra szerelhető dokkolóállomáson tárolhatod.

A multifunkcionális sterilizáló

Ebben a járványos időszakban kiemelt jelentősége van a használati tárgyak fertőtlenítésének, a multifunkcionális sterilizáló éppen ehhez nyújt segítséget a számodra. A készülék 99,7%-os hatékonyság mellett pusztítja a különféle kórokozókat. Szinte bármilyen tárgyadon használhatod, az okostelefonodtól elkezdve, a kulcscsomódon át egészen a távirányítókig. A sterilizátor működése az UV-C hullámokon alapszik, így szárazon végzi el a fertőtlenítő munkát. Az aromaterápiás funkcióval a friss illatokról is gondoskodhatsz.

Nézz körbe ajánlataink között és rendeld házhoz a kiválasztott termékeket még ma!



2021-02-18 9:27