Kereső: Távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Vásárolj távirányítót webáruházunkban online áron

Megjelenítés:

Classic Philips YKF309-001 Prémium Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (4)
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
Classic NEO RC4390P Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
Classic Sony RM-ED058 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
Classic JVC RC5118 Prémium Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (1)
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
Sony Sony RM-L1351 univerzális Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (3)
Univerzális Sony Tv távirányító
4 990 Ft
4 990 Ft
Samsung Samsung AK59-00104X gyári Blu-Ray távirányító
Eredeti, originál Blu-ray távirányító
5 990 Ft
4 990 Ft
Classic Yamaha ZV38420 Prémium hifi távirányító
Német prémium hifi távirányító
7 990 Ft
7 990 Ft
Classic JVC RC43157 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
Denon Denon RC-1242 gyári soundbar távirányító
Eredeti, originál SoundBar távirányító
10 415 Ft
7 990 Ft
Yamaha Yamaha RAV372 gyári erősítő távirányító
Eredeti, originál erősítő távirányító
30 995 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
Classic Tevion RC1040 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
Sony Sony RMT-AH200U gyári házimozi távirányító
Eredeti, originál házimozi távirányító
26 155 Ft

Oldalak:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
  »»
408
 
Következő »

Távirányítók

Távirányítók a háztartás minden készülékéhez

Napjaink távirányító készülékei egyre több funkcióval bírnak. Használhatjuk őket például televízióhoz vagy a klíma vezérlésére egyaránt. Akadnak olyan univerzális eszközök is, amelyek egyszerre több készülékhez alkalmazhatóak. Távirányító specialista boltunkban a következő távkapcsoló fajták közül válogathat:

Webáruházunkban a hazai piac legnagyobb távirányító kínálata elérhető. Szinte márkához található kompatibilis távkapcsoló. A termékekről pedig részletes leírást talál.

Mi az a távirányító?

A kérdés némileg talán triviális, de érdemes áttekinteni, mit is érdemes tudni a távirányítókkal kapcsolatban. Ez az elektronikus szerkezet lényegében biztosítja, hogy egy távoli berendezést működtessünk és vezéreljünk általa. Találhatunk a piacon eredeti és utángyártott típusokat, univerzális távirányítókat vagy akár programozható okoeszközöket egyaránt.TV távirányítónélkül már nem igazán létezik háztartás. Olyannyira életünk részévé vált az elektronika és a kényelmünket szolgáló megoldások, hogy már a készülékeink és kiegészítőik is egyre több funkcióval bírnak. Ebben a leírásban ezeket a lehetőségeket fogjuk áttekinteni, avagy milyen tényezők alapján is érdemes távirányítót választani.

tv távirányító

Távirányítók televízióhoz

A távirányítók hagyományos formájában a televíziókészülék ki- és bekapcsolására, a csatornák váltogatására alkalmasak. Ezt a funkciót természetesen továbbra sem veszítették el. Az utángyártott távirányítóknál nincs szükség beállításra sem, ugyanis az elemek behelyezését követően egyből működik a kompatibilis televíziókkal. Eredeti, gyári termékek szintén megtalálhatóak kínálatunkban. A széles választéknak köszönhetően szinte mindegyik TV-hez találhat megfelelő távirányítót.

Klíma távirányítók

Amennyiben légkondicionálót működtetünk, érdemes olyan távirányítót beszerezni, amely több feladat ellátására is alkalmas. Az első és legfontosabb az egyszerű kezelhetőség, de szintén lényeges, hogy le tudjuk olvasni a hőmérsékletet és állítani a különböző adatokat. Az eszközökkel könnyen meg lehet találni a kívánt termékkódot és akár időzítő funkciót is találhatunk rajtuk. A klíma távirányítók segítségével tehát szinte azonnal elérhetjük a kívánt hőfokot és egyéb extrákra is szert tehetünk.

Klíma távirányító

A klíma távirányítók előnyei és fő jellemzői

Mivel napjainkban egyre többen döntenek úgy, hogy klímát szerelnek otthonukba, minden használónak jól jön a klíma távirányító a háztartásba. Akkor sem kell aggódni, ha a gyári távirányító elromlik: könnyedén pótolhatjuk az elérhető utángyártott típusokkal.

 • Egyszerűen megtalálható termékkód
 • Időzítő funkció
 • Nagyméretű LCD-kijelző

Webáruházunkban számos klíma távirányító kapható, amelyek többsége szintén univerzális darab. A klíma távirányító részletes leírásánál megtalálja, mely készülékekkel kompatibilis az adott távvezérlő, de természetesen ebben a kategóriában is használhatja oldalunk kereső funkcióját.

Univerzális távirányítók

A programozható, televízióhoz és klímához egyaránt megfelelőuniverzális távirányítókszinte tökéletes felhasználói élményt nyújtanak. A beépített kódokat tartalmazó, kiterjedt adatbázisnak köszönhetően pedig az eredeti verzió "tudása” is visszanyerhető. Az univerzális típusok használata egyszerű, nem igényel semmiféle szaktudást. Helyezzük be az elemeket és már élvezhetjük is az okoseszköz előnyeit.

Az univerzális távirányítók további előnyei közé tartozik, hogy szinte minden vezérléssel működő eszközhöz találhatunk kompatibilis terméket. A fiatalok mellett pedig a közép- és idősebb korúak is könnyen megtalálhatják számításaikat. Minden család életében nagy segítséget jelent a távirányítós redőny, klíma vagy akár garázskapu. Amennyiben mindezeket egy digitális eszközről vezérelhetjük, az jelentősen egyszerűbbé teszi a mindennapokat.

univerzális távirányító

Okos-távirányítók

Joggal merül fel a kérdés, hogy mi a különbség az univerzális távkapcsolók és az okoskészülékek között. A válasz a funkciókban található. A smart (okos) távirányítók egyre több olyan extrával rendelkeznek, amelyekkel igazán kényelmessé válik a televíziózás élménye. Ilyen például a streamelt tartalmak, a videómegosztó csatornák vagy különböző filmek és zenék azonnali kiválasztásának lehetősége. A csatlakozás és a beállítások sem jelentenek problémát, hiszen az okoseszközök elvégzik helyettünk a legtöbb feladatot.

Mára olyan berendezések is távvezérelhetővé és „okossá” váltak, mint a bejárati kapuk, ablakok és ajtók, a világítás vagy akár a luxus hűtőszekrények. A smart megoldások világában hiánypótló a távvezérlő webáruház. Mivel rengeteg gyártó kínál többféle típusú terméket, amelyek piaci elérhetősége gyorsan változik, egyes darabok távvezérlője szinte elérhetetlenné válhat néhány év alatt. A HDplanet széles kínálata egyedülálló a piacon, hiszen a gyári eszközök mellett utángyártott darabok is elérhetőek.

A távirányító használata applikáción keresztül

Napjainkban nem ismeretlen példa, hogy a kompatibilis eszközöket egy telefonos alkalmazáson keresztül vezérelhetjük. Ezáltal a távirányítót sem kell feltétlenül magunkkal hordozni. Az applikáción keresztül szinte ugyanazokat az utasításokat kiadhatjuk: a be- és kikapcsolástól kezdve a különböző beállításokig. A televízión kívül továbbá más okoseszközökhöz is használhatjuk az alkalmazást.

Amennyiben nem szeretnénk állandóan magunkkal hordozni a távirányítót, remek megoldást jelent, ha mobilról is vezérelni tudjuk a különböző készülékeket. Így nem kell amiatt sem aggódni, hogy hova raktuk a távirányítót és egyből mindig kéznél van egy használható eszköz.

Eredeti vagy utángyártott távirányító? Melyiket válasszuk?

A jó hír, hogy nincs nagy különbség. Természetesen jó, ha találunk eredeti távirányítót eszközeinkhez, azonban akkor sem kell aggódni, ha nincs már a piacon ilyen típus. Az utángyártott verziók ugyanis szinte pontosan ugyanazt tudják, mint a gyártó által kifejlesztett fajták. Amire érdemes figyelni, hogy kompatibilis legyen az adott készülékkel és a paraméterek is egyezzenek. Az eredeti és utángyártott távirányítók ráadásul kedvező áron kaphatóak. Célszerű több eszközt is venni, így például több helyiségben, a családban is elegendő távirányító lehet majd a házban.

Elromlott a távirányító? Létezik megoldás!

Nem kell kétségbe esni akkor sem, ha elromlik a távirányító. Egy új távirányító vásárlása anyagilag sem jelent túl nagy befektetést. Legyen szó gyári vagy utángyártott típusról. Ezzel teljesen új, jól működő távkapcsolót szerezhetünk, a választék pedig igen széles e téren. A javítás akár több pénzbe is kerülhet amellett, hogy időigényes és körülményes folyamat.

Távirányító kiválasztása

A HDplanet kínálatában könnyen megtalálható az ideális távirányító, ráadásul készség esetén szakembereink is készséggel segítenek:

 • A távirányító kicserélhető, ha másik típusra lenne szükség, a csere lebonyolítása pedig egyszerű és gyors ( háztól-házig szolgáltatással)
 • Tanácsadás a megfelelő eszköz és kompatibilis távirányító kiválasztásához
 • Kedvező áron elérhető termékek
 • Kompatibilis távirányítók szinte minden eszközök

A távirányító kereső segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálható az ideális termék. Az elérhető kínálatról részletes ismertetőt adunk és garanciát biztosítunk. A webáruházon keresztüli vásárlás napjainkban már biztonságos és megbízható megoldást nyújt. Amennyiben mégsem vagyunk teljesen elégedettek a megrendelt termékkel, az elállás lehetősége is fennáll.

Távirányítókat a következő helyeken hirdetjük és az alábbi módon lehet rákeresni:

 • Távirányító árgép HDplanet
 • Távirányító árukereső HDplanet
 • Távirányító eMag HDplanet
 • Távirányító olcsó ár HDplanet

A további TV nyújtotta előnyökért nézzen körül a TV fali konzolok között!

Manapság a modern távirányítók túlnyomó része többfunkciós. Használhatjuk őket televízióhoz vagy a klíma vezérlésére egyaránt. Az univerzális távirányítók pedig minél több területet próbálnak lefedni. Irányításukkal ezért vezérelhetjük a tévét, a klímát és az egyéb készülékeket akár egyszerre, egy eszközzel. Nézzen körül a legkülönfélébbé márkák típusai között és válassza ki a legjobb távirányítót!

Távirányítók TV-hez, klímához és egyéb eszközökhöz

Napjaink készülékei egyre több funkcióval bírnak. Használhatjuk őket televízióhoz vagy a klíma vezérlésére egyaránt. Az univerzális távirányítókkal pedig szinte a teljes háztartást lefedhetjük elektronikai téren.


 • Távirányító televízióhoz: egyszerű kezelhetőség, az adott tv-készülékhez kompatibilis formában. Az újabb fajtákon ugyanakkor több olyan extra is megtalálható, mint például a népszerű streaming szolgáltatások csatornájára vezető gombok.
 • Klíma távirányító: a klíma távirányító kifejezetten az egyszerűségre törekszik. Legtöbb esetben pár alapgomb és funkció érhető el rajta. Idetartozik a be- és kikapcsolás, az üzemmód váltó vagy a hőfok állítás. Típusonként lehetnek kisebb-nagyobb különbségek, például az időzítő.

 • Univerzális távirányítók: igazi modern, többfunkciós okos-távirányítók, amelyekkel egyszerre, egy eszközzel irányíthatunk több készüléket is. Ennek ellenére mégsem bonyolult a használatuk, könnyen és gyorsan és megtanulható. Az univerzális távirányító egy kódlista beállításának segítségével látja el többfunkciós feladatait.

Az univerzális távirányítók előnyei közé tartozik, hogy szinte minden vezérléssel működő eszközhöz találhatunk kompatibilis terméket. A fiatalok mellett bármilyen korosztály számára könnyen kezelhetőek. Minden család életében nagy segítséget jelent a távirányítós redőny, klíma vagy akár garázskapu. Amennyiben mindezeket egy digitális eszközről vezérelhetjük, az jelentősen egyszerűbbé teszi a mindennapokat.

Milyen távirányítót érdemes venni 2021-ben?

Napjainkban kezdenek elterjedni a smart funkciókkal felszerelt távirányítók. Nem véletlenül. A harmadik generációs okoseszközök komplexek és sokszínűek. Gondoljunk csak arra a tényre, hogy egyes elektronikus készélekek már gesztus- és hangvezérléssel képesek működni. A televíziózás sem merül ki annyiban 2021-ben, hogy pár csatorna között váltogatunk. Filmezni vagy sorozatozni egyéb platformokon, internetezni és videómegosztó oldalakat egyaránt kényelmesen nézhetünk. Egy megfelelő távirányítóval pedig pillanatok alatt átkapcsolhatunk.

Érdemes tehát átgondolni, milyen televíziót használunk vagy mennyi időt töltünk vele, illetve van-e légkondicionáló a helyiségben. Amennyiben szeretjük az új és modern kütyüket és szeretnénk minél több okos megoldást, célszerű univerzális távirányítót vásárolni.

Az univerzális és modern távirányítók működése

Az elmúlt évtizedekben egyre nagyobb lett az igény rá, hogy az elektronikus eszközöket egyszerre akár egy távirányítóval tudjuk vezérelni. Ezáltal megszülettek az univerzális távirányítók, amelyet jelentősen megkönnyítették a mindennapokat a háztartásokban.

Egy kódlista beállításának segítségével az univerzális távirányító egyszerre többféle készülék, akár a televízió, a videólejátszó, a garázsajtó, a hangrendszer vagy a fűtésrendszer egyidejű vezérlésére alkalmazható. Az univerzális távirányítónak köszönhetően ugyanakkor a készülékekhez tartozó távirányítók váltogatása helyett mindössze a vezérelni kívánt készülékhez tartozó kódot kell a távirányítón megadni.

Az újgenerációs smart televíziók megjelenése szükségessé tette a távirányító koncepciójának újragondolását. Mivel a televíziós készülékeinken manapság már nemcsak filmeket és különböző műsorokat nézhetünk, hanem komplex alkalmazásokat vagy akár internetes tevékenységeket is működtethetünk, a modern készülékekhez egy sokoldalú, szerteágazó távirányítós eszköz megléte vált igénnyé. Ennek kielégítését azok a harmadik generációs gesztus- és hangvezérléssel felszerelt mozgásérzékelős távirányítók jelentik, amelyek lehetővé tették a felhasználók számára, hogy elektronikus eszközeiket, készülékeiket akár természetes gesztusok, kézmozdulatok segítségével is irányíthassák.

Eredeti vagy utángyártott távirányító? Mi a különbség?

Az utángyártott verziók szinte ugyanazokkal a funkciókkal bírnak, mint a gyártó által kifejlesztett fajták. Amire figyelni kell, az a kompatibilitás. Az eredeti és utángyártott távirányítók ráadásul kedvező áron is kaphatóak. Célszerű több eszközt is venni, így például több helyiségben, a családban is elegendő távirányító lehet majd a házban. Nem kell tehát aggódni, ha elfogyott az eredeti távirányító, az utángyártott típussal is jól járunk.

Legjobb távirányítók

Joggal merül fel a kérdés, hogy mégis melyik a legjobb távirányító a széles választék közül. Erre nincs egyértelmű válasz. A legfontosabb, hogy legyen kompatibilis az eszközeinkkel és egyszerűen kezelhető. A jó ár-érték arány, a beállíthatóság és kényelmes fogás egyaránt fontos szempontok lehetnek a többség számára. Ne feledjük: annak idején a távirányítót kimondottan kényelmi okokból találták fel.

Termékeink között szinte mindegyik márkához találhat megfelelő távirányítót, a legkülönfélébb igényekhez szabva. A készülékekhez részletes leírást adunk és garanciát vállalunk. Legtöbb esetben azonban még külön beállításra sincs szükség a beüzemeléshez.

Távirányító kiválasztása

A távirányító kereső segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálható az ideális termék. Az elérhető kínálatról részletes ismertetőt adunk és garanciát biztosítunk. A webáruházon keresztüli vásárlás napjainkban már biztonságos és megbízható megoldást nyújt. Amennyiben mégsem vagyunk teljesen elégedettek a megrendelt termékkel, az elállás lehetősége is fennáll. A távirányító kiválasztásának lépései összességben tehát egyszerűek, bármilyen elektronikai eszközökhöz is keresünk kompatibilis terméket.