Baráti árú Sceptre tévéket dobtak piacra

2014-11-29 8:55

A Sceptre két új modellel jelent meg a tévék piacán. A vállalat nem innovatív, nagy tudású, hanem sokkal inkább baráti árú termékeiről ismert. A most piacra dobott két típus, a Sceptre E485BV-FMQR és a Sceptre E555BV-FMQR is ebbe a vonalba illeszkedik. Az amerikai vállalat két új tévéje szinte csak méretében és árában különbözik; tulajdonságaik és tudásuk ugyanaz. A 48 hüvelykes E485BV-FMQR várhatóan 450 dolláros (112 ezer forintos), míg az 55 hüvelykes E555BV-FMQR 550 dolláros (137 ezer forintos) áron lesz elérhető.

                         

Karcsú és elegáns kialakítású televíziók

A tévékbe épített LED háttér-világítású, FullHD-s felbontású LCD panelek 8 ms-os válaszidőt és 250, illetve 280 cd/m²-es maximális fényerőt nyújtanak. A televíziók okostévérendszerrel nem rendelkeznek, és a 3D-s tartalmak megjelenítését sem támogatják; az áruk alapján azonban ez nem meglepő. A 48 colos E485BV-FMQR és az 55 colos E555BV-FMQR modell karcsú és stílusos kialakítása, illetve fekete, szálcsiszolt fém borítása elegáns külsőt kölcsönöz a tévének; egyedi, elegáns, karcolásmentes és kellemes érintésű. A készülékek képe kristálytiszta, és valósághű élményt nyújt; a kijelző 30 fokos szögben elfordítható.

 

Okostelefonunkkal is összeköthetjük a tévéket

A tévéken három HDMI port található: az egyikre a Mobile High-Definition Link technológiának köszönhetően egy MHL-képes okostelefon vagy táblagép is csatlakoztatható, és a mobileszközön végzett műveletek a televízió képernyőjén lesznek láthatók, illetve az applikációkat is nagyobb kijelzőn élvezhetjük. A MHL port töltőként is működik, így a művelet közben nem merül le az okostelefonunk. A fenti eszközökön kívül laptopot vagy játékkonzolt is csatlakoztathatunk a tévéhez. A készülékeken egy USB-port is helyet kapott, így akár egy pendrive-ot csatlakoztatva is nézegethetjük a családi képeket, vagy meghallgathatjuk kedvenc zenéinket. Az televíziók 1080p felbontású, éles képet, illetve telt és vibráló színeket adnak.

2014-11-29 8:55