Elvesztetted Sencor távirányítódat?

2018-09-07 6:31

Elvesztetted Sencor távirányítódat?

 

Ne keseredj el, ha az elismert Sencor márkanév alatt futó, japán gyökerű cég elektronikai termékével rendelkezel, de időközben elveszett vagy megrongálódott a hozzátartozó távirányító.

 

Mi nagyon jól tudjuk, hogy ez mekkora bosszúságot tud okozni, legyen a főbűnös egy házi kedvenc, aki szétrágta a kis kézi vezérlődet, vagy kisgyermeked, aki falhoz vágta azt. Ne büntesd őket feleslegesen ezért, mert ez a kis eszköz könnyen helyettesíthető és ugyan olyan jól fog funkcionálni, mint az eredeti darab.

 

Nézelődj weboldalunkon és vásárold meg nálunk a hiányzó Sencor távirányítót, legyen szó TV-ről vagy bármi más multimédiás eszközről.

 

Csak be kell írnod a keresőbe a márkanevet és a típusszámot, webshopunk kilistázza számodra a keresett terméket. Amennyiben nem találod, amit keresel, írj nekünk üzenetet és rövid időn belül visszajelzünk, segítünk megoldást keresni a problémádra vagy válaszolunk a felmerült kérdéseidre, mert mi ebben vagyunk profik.

 

Nem csak televízióhoz tudsz nálunk távirányítót keresni, hanem egyéb telekommunikációs eszközökhöz, szórakoztató elektronikai termékekhez vagy háztartási berendezésekhez is, mint például rádiók, DVD lejátszók, különböző hangrendszerek vagy fűtő-hűtő berendezések.

 

Alapvetően kétfajta típusú távirányító létezik. Az egyik konkrétan egy fajta berendezéshez például egy Sencor termékhez készült és előre be van programozva, nem kell vele vesződni, egy elem segítségével máris használható.

A másik nagy csoport az univerzális távirányítók, melynek hatalmas előnye, hogy több berendezést is üzemeltethetünk egyetlen eszközről. Így nem kell keresgélnünk a kanapén csoportosan felhalmozódó példányok között és csak egyetlen távirányítóba kell elemet vagy akkumulátort vásárolnunk. Ez utóbbiakat be kell programozni a különböző eszközökhöz melyek között gombnyomással válthatunk. Egyetlen távirányító a legtöbb nagy márkával kompatibilisen működik, akár 1000 típussal is.

 

Rendeld meg nálunk Sencor távirányítódat, ahol a fizetés átutalással vagy áruátvételkor is lehetséges, a szállítási díj már 790 Ft-os áron elérhető, ha Posta Ponton való átvételt választasz.

2018-09-07 6:31