A tévétartó konzol előnyei

2021-01-17 16:59
A tévétartó konzol előnyei

A legtöbb okostévének és lapostévének tartozéka a lába, ami megtartja. A lába segítségével rárakhatod a komódodra, a nappali falának alsó elemére is. Nem kötelező fali tévétartó konzolra raknod tehát a tévédet. Nem kötelező, de rengeteg előnye van, összegyűjtöttünk néhányat.

5 óra 27 perc

Mi magyarok imádunk tévézni. Legalább is ez derül ki a Nielsen piackutató cég legújabb felméréséből, ami szerint napi – átlagosan - 5 óra 17 percet nézzük a tévénket. (Persze a kifejezés helytelen mert nem a tévét nézzük, hanem a tévében a műsort). A tévé tehát nem csak egy a sok tárgyunk közül (szinte semmi mást nem használunk napi 5 órán át) hanem központi eleme az életünknek, életterünknek. De hogy jönnek ide a tévétartó konzolok előnyei? Nem titok. A tévétartó konzol sok mindentől megóvja a tévédet.

Tévétartó konzol előnyei

1: A tévétartó konzol a védelem maga

A tévéd tartozéka a lába amin (természetesen) stabilan áll, mindaddig, míg a gyerek, te portörlés közben, a kutya a macska meg nem löki. Az ilyen (könnyű) tévének pedig a legkisebb lökés elég ahhoz, hogy eldőljön: az meg Murphy törvény, hogy a meglökött tévé biztosan úgy esik majd, hogy betörik a képernyője. A tévétartó konzol megelőzi ezeket a baleseteket, onnan akkor sem fog leesni a tévéd, ha véletlenül meglököd.

2: A falon van az optimális helye.

A tévét – elvileg- kicsit felfelé nézve kellene néznünk (ha voltál már moziban, akkor biztosan észrevetted, hogy általában felfelé kell nézned a vászonra) mert így nem tükröződik rajta a napfény, a padló, és nem zavarja a képet magát. A tévé ideális helye tehát a falon van, kicsit magasabban mint a szemmagasságod ülve.

3: Az esztétika miatt

A síkképernyős TV-készülék falra szerelése modernebb, továbbfejlesztett megjelenést kölcsönöz otthonodnak. Ráadásul, ha a falra teszed akkor a kábelek rendezetlenségének csökkentésére is van esélyed mert egyszerűen a tévé mögé rakod, helyezed őket.

4: Takarékoskodj a hellyel

Ha a tévét a falra teszed, akkor rengeteg helyet tudsz megspórolni úgy, hogy esztétikus is lesz. Hogy ez mennyire így van arra egy remek példa az, amit az egyik tévé gyártó már kitalált. Az az ötlete támadt, hogy a tévé (amikor éppen nincs bekapcsolva) miért ne lehetne egy festmény a falon? Szóval kitalált egy nagyon alacsony fogyasztású módot és amikor kikapcsolod a tévét, az általad választott fotót képet, vagy éppen festményt mutatja, így olyan, mint egy műalkotás a faladon.

Persze számtalan más előnye is lehet a tévétartó konzoloknak: például az is, hogy a felszerelésük egyszerű, gyors, te is meg tudod csinálni.

Kattints, rengeteg tévé konzolunk van!


2021-01-17 16:59