„Megokosodtak” a garázskapuk távirányítói

2014-10-30 10:11

A garázskapukat gyártó Hörmann cégcsoport okoseszközökre költöztette a vezérlési rendszerek távirányítóit, így a garázs- és az udvari kapuk, illetve a világítás már okostelefonról vagy táblagépről is vezérelhetők. A BiSecur Gateway névre keresztelt megoldás célja, hogy a garázskapuk ne csak esztétikusak és biztonságosak legyenek, de megfeleljenek a digitális világ kihívásainak is. Az okostávirányítók az intelligens otthonok elengedhetetlen kiegészítői. Segítségükkel a rendszerek irányítása mellett azok állapotát is lekérdezhetjük, így nem fogunk többé azon aggódni reggel munkába vagy este moziba menet, hogy valóban bezártuk-e az ajtót.

                       

A rendszer egyszerűen telepíthető és kezelhető

A BiSecur Gateway egyszerűen telepíthető, gyorsan konfigurálható, és kényelmesen használható. A rendszert a routerrel WLAN-on keresztül vagy egy hálózati kábel használatával kapcsolhatjuk össze; konfigurációja pedig a telefonra vagy a tabletre installált BiSecur App alkalmazás segítségével zajlik. A BiSecur Gateway számos Hörmann-termékkel kompatbilis; ezek közé tartoznak a különböző udvari- és garázskapu-meghajtások, ipari kapumeghajtások és bejárati ajtók.

 

Az okoskütyü kellemesebbé teszi a hazaérkezést

A rendszer segítségével gondoskodhatunk a kapu tartós nyitva tartásáról, ha például a gyerekek az udvaron játszanak; majd később az ajtó automatikusan bezáródik. A távirányítóval különböző funkciókat állíthatunk be adott élethelyzetekhez. Például, amikor este hazaérkezünk a munkából, egy gombnyomással kinyithatjuk az udvari, majd a garázskaput; vagy, ha például a szomszédot bízzuk meg a fű lenyírásával, amíg nyaralunk, megadhatjuk, hogy a kaput ki tudja nyitni, de a ház bejárati ajtaját vagy a garázsét már ne. Az új BiSecur Gatway rendszer 2014. október 10-11-én mutatkozik be a nagyközönségnek a gyártó nyílt napján.

2014-10-30 10:11