Autófelszerelések a HDplanet kínálatában

2020-06-17 17:48
Autófelszerelések a HDplanet kínálatában
Ma már nehezen lehetünk meg autó nélkül, ezt bizonyítja a magyar lakosságnál lévő személygépkocsik folyamatosan növekvő száma. Míg 2010-ben 2,9 milliót tartott nyilván a KSH, 2019-re ez az érték majdnem 1 millióval gyarapodott.

A modern világunk azonban még utazás közben sem áll meg, ezért érdemes előre beszerezni azokat az autós kiegészítőket, amelyekre a munkavégzéshez vagy a pihenéshez szükség lehet. a HDplanet kínálatában számos ilyen felszerelés található meg, ebben a bejegyzésben ezekből válogattunk.

Nedis akkumulátor töltő

A Nedis BACCH04 töltő az ólomsavas akkumulátorokhoz készült, és nem csak az autókhoz, hanem a motorokhoz vagy tehergépjárművekhez is használható. Az MF, VRLA, AGM és GEL akksikhoz többféle üzemmódot biztosít, melyek között megtalálható az 1 Amperes 6 Voltos, az 1 Amperes, 5 Amperes és 10 Amperes 12 Voltos, illetve az 1 Amperes, 5 Amperes 24 Voltos feszültségérték is.

A töltő automatikus kapcsolóüzemmel készült, és a felhasználásával az akkumulátor hosszú ideig szolgálhatja az eredeti célját. Az eszköz biztonsági funkciói közé tartozik a rövidzárlat-, a túlterhelés-, illetve a fordított polaritás elleni védelem is.

Adapterek

A HDplanet kínálatában sokféle adapter is helyet kapott, a Nedis WACA12V hálózati csatlakozó például a 220 V-os fali aljzatba dugható, míg kimenete a szivargyújtóéhoz hasonló. A beltéri használatra tervezett eszköz kimenetén 0,5 Amperes, 500 miliAmperórás áram jelenik meg. A fekete színe és műanyag háza is azt biztosítja, hogy minél jobban bírja a használatot.

Autófelszerelések

A Nedis DCPA001 autós töltő elosztó azon segít, ha az autó szivargyújtója nem lenne elegendő az eszközeink csatlakoztatásához, ugyanis három 12V-os aljzatra és egy USB kimenetre bővíti az igénybe vehető lehetőségek számát. Az USB ideális a modern digitális eszközök töltéséhez, ide értve a tableteket, mobiltelefonokat, de akár a fényképezőgépet is. A beépített túlfeszültség elleni védelem a biztonságot szolgálja, a led pedig a tápfeszültség meglétéről szolgáltat információkat.

A Nedis tápinverterek többféle teljesítményben rendelhetők meg, a 600 Wattól egészen a 4000 Wattig. Ezeket a 12 Voltos egyenáramú aljzatba kell bedugni, míg kimenetükön a 230 Voltos feszültség gondoskodik azt ilyen áramot igénylő berendezések kiszolgálásáról. A segítségükkel akár az olyan otthoni gépek is működtethetők, mint a kávéfőző vagy a különféle melegítők, sütők, természetesen mindig leellenőrizve a teljesítményük megfelelőségét.

A Nedis tápinverterek típustól függően különféle beépített védelmi eszközöket is kaptak, ide értve a lekapcsolást az akkumulátor alacsony feszültségszintjének érzékelésekor, az akkumulátor fordított polaritásának észlelését, vagy a hő elleni-, a kimenő rövidzár elleni-, a túl magas bemeneti feszültség elleni-, illetve a túlterhelés elleni védelmet.

Megrendelés

A HDplanet webáruház kínálatában található autós kiegészítők elérhetőségéről az egyes termékek adatlapja nyújt tájékoztatást. A megrendelések átvehetők a GLS csomagpontokon, vagy a még kényelmesebb házhozszállítással is.

Az egyes autós kütyükkel kapcsolatos kérdések a termékoldalakon is feltehetők, amelyekre a HDplanet munkatársai rövid időn belül válaszolnak.


2020-06-17 17:48